Loterij Duiven Prijzen winnen tot wel €15 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Schathemeltjerijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Lotto of bijvoorbeeld krasloten kan ook jij een mooi bedrag winnen. Meer weten over de loterij in Duiven? Meedoen met een geluksspel met met de hoogste prijs? Of nieuwsgierig waar jij in Duiven loten kunt kopen? Op deze website achterhaal je een tabel met alle lopende win spellen. Het vergelijken door middel van lotprijs, het goede doel, jackpot, aantal trekkingen. Steeds meer mensen kopen online loten, maar je kunt ook gewoon naar een speciaalzaak als Prima, Ako, Bruna en Albert Heijn. Bekijk moeiteloos de gangbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Alle loterijen in Duiven?

In Duiven zijn er allerlei kansspelen. Ook op lokaal niveau. Je kunt dan denken aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de regionale muziekvereniging of van lokale winkeliers. Uiteraard heb je de optie mee te spelen met gangbare loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of ook Lucky Day. Wat is een interessante verloting? Hiervoor check je de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en hoeveel trekkingen er zijn. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Neem nou Aflatoun en The Climate Group. In de tabel hieronder vind je een lijst met erkende loterijen in Duiven met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij of de EuroJackpot zijn erg bekend. Maar, je kunt ook deelnemen aan lucratieve lokale loterijen in Duiven. Bijvoorbeeld een evenement van de actieve muziekvereniging maar ook de lokale middenstand. Vaak zijn de loten voordelig, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. Je kunt vaak geld winnen maar bijvoorbeeld ook tablets. Je voegt ook iets toe: door een lot te kopen help je lokale stichtingen / verenigingen. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Nispen.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Wat te denken van meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of doe 10 april 2020 mee met de trekking van de staatsloterij. Vergeet ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Duiven zijn er wel degelijk! Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Check via loterijprijzen.nl waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Duiven

De grap van een gokje wagen is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Duiven. In deze provincie Gelderland zijn al jackpots van €375000 ingevorderd! De jackpot is ook voor jou weggelegd! Geluk is een belangrijke factor. Let op, je hebt wel een kleine invloed: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, koop meerdere loten (een boulevard of straat), zet een loterijpool op, of kies voor kleinere verlotingen met beperkte uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Kijk verder dan de grote loterijen met hoofdprijzen van €24.000.000,00. Mogelijk noem jij jezelf straks de fortuinlijke prijswinnaar in Duiven?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De manier van loten kopen verandert wel. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Laagdrempelig meespelen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • Het gewonnen bedrag wordt via de bank betaald.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De aanbieders in de vergelijker beschikken over een NL vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is fantastisch. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In de buurt van Duiven koopt men loten bij Bruna, Primera, Ako of een andere pompstations. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze houd je bij je totdat je de uitslag kunt bekijken. Het biedt nog meer beleving: je hebt iets in bezit wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Snel zo’n staatslot kopen in Duiven? Zoek in de onderstaande figuur een verkooppunt bij jou in de buurt. Mensen zochten ook naar: loterij Wieringerwaard.

loterijen-duiven

postcodeloterij logo

Postcode loterij Duiven

De jackpots van de postcode loterij zijn te gek. Zo profiteer je van de miljoenenjacht, straatprijs, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, entreekaarten, ijsprijs. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw tel. nummer is meteen het lot. Elke maand goede doelen steunen, nog meer prijs met vriendenpunten, auto’s winnen, fikse prijzenpot april 2020 tot maar liefst €700000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Duiven

Dankzij een half lot, 1/5 staatslot, heel lot, boulevardmaak je kans op fikse jackpots oplopend tot €13000000. Elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De grootste prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: een bijdrage leveren aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, gratis loten, elektronica winnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en aantrekkelijke aanbiedingen bij automatische deelname. Maandelijks 100.000den winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijkse trekkingen. Loten kosten maar €2,00 kies jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs van minimaal €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; wordt dat ingewikkeld? Wanneer je incidenteel een lot koopt krijg je niet automatische een lot in een volgende loterijtrekking in Duiven. Liever een abonnement bij een loterij? Er wordt dan via automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor loterij deelname afgeschreven. Zo’n loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of via je opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Goed om te weten: er is in de regel een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot kiezen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het beëindigen van een abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden middels het opzegformulier of door een mail te sturen.

Deelnemen aan de spannendste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, uitstekende winkans en goede doelen!