Loterij Dwingeloo Prijzen winnen tot wel €35 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Schathemeltjerijk worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Postcode loterij en ook Raffld is het mogelijk. Ben jij op zoek naar een loterij in Dwingeloo? Zoek jij het spel met met de hoogste prijs? Of nieuwsgierig waar jij in Dwingeloo een lot kopen kan? Hieronder ontdek je een overzicht met alle huidige win spellen. Vergelijken kan door te kijken naar het goede doel, winkans, aantal trekkingen, lotprijs. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar natuurlijk ook bij de plaatselijke Primera, Bruna, Ako of een andere benzinestations. Ontdek gemakkelijk de lokale en landelijke loterijen, en speel vandaag nog mee!

Welke loterijen zijn er in Dwingeloo?

In de omgeving van Dwingeloo kun je meedoen met uiteenlopende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Bijvoorbeeld een jaarlijkse verloting georganiseerd door de actieve voetbalvereniging of van zelfstandige ondernemers. Uiteraard heb je de optie mee te spelen met de grote loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij en het Miljoenenspel. Welke verloting past bij jou? Hiervoor kijk je allereerst naar jouw winkans, de hoofdprijs, en hoeveel trekkingen er zijn. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan Amref Flying Doctors en University for Peace. In de lijst hieronder tref je een analyse van betrouwbare loterijen in Dwingeloo met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij of de bankgiroloterij zijn erg bekend. Alleen, er zijn hier ook interessante lokale loterijen in Dwingeloo. Je moet hierbij denken aan een verloting georganiseerd door de lokale sportvereniging plus lokale ondernemers. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt zo een prijs te pakken. Vaak maak je kans op geldbedragen, en naturaprijzen als hotelbonnen. Een leuke extra: door deel te nemen aan een lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Nooitgedacht.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Wat te denken van meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of doe 10 april 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Onderschat ook niet de prijzen van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in en rondom Dwingeloo komen regelmatig voor. Wil jij een gokje wagen? Detecteer hierna waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Dwingeloo

Het mooie aan een gokspel is: iedereen kan winnen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Dwingeloo. In de regio Drenthe zijn meerdere jackpots van €575000 voorbij gekomen! De jackpot kan zomaar bij jou vallen! Je moet met name veel geluk hebben. Let op, het draait niet alleen om geluk: Selecteer een spel met een hoge winkans, koop meerdere loten (een boulevardje of straat), start een loterijpool met vrienden, of kies voor kleinere verlotingen met lagere prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Sta je dus niet blind op de grote loterijen waar je meedingt om bedragen van €5.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben je de grote prijswinnaar in Dwingeloo?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De wijze van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Eenvoudig meedraaien met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het prijzengeld wordt via internet overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De aanbieders in de tabel beschikken over een NL vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is fantastisch. Toch, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de buurt van Westerveld kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de Shell. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot de trekkingsdag. Het biedt nog meer beleving: je bezit een lot waarmee je wellicht schatrijk wordt. Meteen een staatslot kopen in Dwingeloo? Zoek hieronder een verkooppunt in de buurt. Lees nu verder over loterij Wijckel.

loterijen-dwingeloo

postcodeloterij logo

Postcode loterij Dwingeloo

De bedragen van de postcode loterij zijn enorm. Maak kans op de straatprijs, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer vormt jouw lotnr. Zelf een goed doel uitzoeken, nog meer prijs met vriendenpunten, auto’s winnen, lucratieve prijzenpot april 2020 van wel €300000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Dwingeloo

Via een straatje, half lot, 1/5 staatslot, heel lotdoe jij mee voor enorme hoofdprijzen van maar liefst €14000000. Op de 10e van de maand kans en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De meest fantastische prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, gratis loten, elektronica winnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en aantrekkelijke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere maand 10.000den geluksvogels en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijkse trekkingen. Voor slechts €2 per lot kies je eigen getallen voor prijzen die beginnen bij €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; gaat dat nog moeizaam? Indien je een los lot koopt ben je niet gebonden aan de nieuwe loterijtrekking in Dwingeloo. Heb je een abonnement afgesloten? Er wordt dan via automatische incasso op vaste periodes per jaar via de bank lotengeld afgeboekt. Een loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of door het sturen van de opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Bedenk wel: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Ga dan zo’n eenmalig lot inslaan. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement stopzetten kan ook via jouw online account via het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Meedoen met de populairste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, uitstekende winkans en goede doelen helpen!