Loterij Easterein Hoofdprijzen tot €15.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een flink bedrag op je bankrekening. Door mee te spelen aan een loterij als de Bankgiroloterij en bijv. Lucky Day kan iedereen rijk worden. Ben jij op zoek naar een loterij in Easterein? Zoek jij de verloting met de meest hoge jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in Easterein een lot kopen kan? Op onze website achterhaal je een overzicht met alle actuele spellen. Vergelijken kan op basis van aantal trekkingen, jackpot, het goede doel, winkans. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar natuurlijk ook bij de plaatselijke Ako, Primera, Bruna en Albert Heijn. Check meteen de grote loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Alle loterijen in Easterein?

In de omgeving van Easterein kun je meedoen met een breed scala aan kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Dat kan zijn een speciale verloting van de gemeentelijke sportvereniging of van de dorpsvereniging. Vanzelfsprekend heb je de optie mee te spelen met de grote loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij of ook het Miljoenenspel. Welke verloting past bij jou? Daarvoor bekijk je alle winkansen, jackpot en prijzen, en hoeveel trekkingen er zijn. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Denk aan EYE Museum Amsterdam of Museum Speelklok. In het schema vind je een beter beeld van veelbesproken loterijen in Easterein met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Vriendenloterij, Lotto en krasloten kent bijna iedereen wel. Echter, je treft daar ook mooie lokale loterijen in Easterein. Dit kan zijn een verloting van een de plaatselijke voetbalvereniging plus lokale ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is erg groot. Men maakt kans op een jackpot en leuke extra’s als cadeaubonnen. Maar je helpt ook: door deel te nemen aan een lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Noord-Sleen.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Overweeg eens een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Onderschat ook niet de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Easterein zijn er wel degelijk! Wordt jij net zo rijk? Bekijk op onze website waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Easterein

Het fraaie van een kansspel is: het is voor iedereen. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Easterein. In deze provincie Friesland zijn al jackpots van €950000 voorbij gekomen! Een kanjer kan voor elke deelnemer vallen! Je moet met name veel geluk hebben. Goed om te weten, je kunt jouw winkans vergroten: Kies voor loterij met een hoge winkans, sla meerdere loten in (een straatje, of boulevardje), start een loterijpool met vrienden, of ga voor een kleinere loterij met kleinere winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Overweeg niet uitsluitend de populaire loterijen met hoofdprijzen van €23.000.000,00. Wellicht ben jij straks de gelukkige prijswinnaar in Easterein?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De lokatie waar wij loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Eenvoudig deelnemen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag wordt via internet overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De loterijen in de tabel zijn goedgekeurd door de regering. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is erg handig. Toch, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de omgeving Littenseradiel koopt men loten bij Bruna, Primera, Ako en Shell. Je krijgt dan een papieren lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot het moment van trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets bij je dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Vandaag nog jouw staatslot kopen in Easterein? Bekijk in het plaatje hieronder een verkooppunt in de buurt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Wijhe.

loterijen-easterein

postcodeloterij logo

Postcode loterij Easterein

De prijzen van de postcode loterij zijn immens. Speel mee met de postcodekanjer, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer is jouw lot. De loterij steunt 50 goede doelen, extra kans met vriendenpunten, autojackpot, hoge prijzenpot in augustus 2019 van wel €900000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Easterein

Met een 1/5 staatslot, boulevard, heel lot, half lotmaak je kans op gigantische prijzen van maar liefst €9000000. De 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. Het grootste prijzenpakket en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: een bijdrage leveren aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en altijd aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Elke week ontelbare mazzelaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met elke week een nieuwe rond. Loten kosten maar €2,00 pak je eigen getallen voor prijzen startend vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; wordt dat moeilijk? In het geval dat je eenmalig een lot hebt gekocht speel je niet automatisch mee met een volgende loterijtrekking in Easterein. Kies je voor een abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke maand (of week) een bedrag van je rekening afgeschreven. Je loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice hoewel het ook kan met jouw opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Bedenk wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kun je altijd het eenmalig lot aanschaffen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement stopzetten is ook online mogelijk met een opzegformulier of via email.

Meespelen met de leukste loterijen? De absolute jackpot, grootste winkans en goede doelen ondersteunen!