Loterij Elst Hoofdprijzen tot €45 miljoen?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: In één klap schatrijk worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Postcode loterij of bijvoorbeeld krasloten is het mogelijk. Meer weten over de loterij in Elst? Alleen op zoek naar de loterij met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil jij weten waar men in Elst een lot kunt bemachtigen? Op deze website vind je een vergelijking met alle populaire spellen. Het vergelijken op zaken als goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen, prijs van een lot, hoofdprijs. Het snelste kun je online loten kopen, maar je kunt ook gewoon naar bijvoorbeeld de Prima, Ako, Bruna en Shell. Vergelijk meteen de meest gangbare loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Meespelen met een loterij in Elst?

In de regio Elst kun je meedoen met een breed scala aan kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Bijvoorbeeld een loterij van de plaatselijke muziekvereniging of van de lokale middenstand. Daarnaast kan je ook loten kopen bij landelijke loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij en tevens krasloten. Wat is een interessante verloting? Daarvoor kijk je allereerst naar de kans om te winnen, jackpot en prijzen, en hoeveel trekkingen er zijn. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan ARK en TwentseWelle. In de lijst hieronder achterhaal jij een lijst met betrouwbare loterijen in Elst met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij of de EuroJackpot kent bijna iedereen wel. Evengoed, er zijn ook leuke lokale loterijen in Elst. Bijvoorbeeld een verloting van een de gemeentelijke sportvereniging en lokale winkeliers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en je hebt een grote kans op een prijs. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en naturaprijzen als smartphones. Een leuke extra: door een lot te kopen help je lokale stichtingen / verenigingen. Lees nu verder over loten kopen in Ommeren.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Overweeg eens meedoen met de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de staatsloterij. Overweeg ook eens de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Elst komen regelmatig voor. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Achterhaal hieronder verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Elst

De grap van een loterij is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Elst. In de regio Gelderland zijn al jackpots van €1000000 geclaimed! De kanjer kan voor elke deelnemer vallen! Geluk is een belangrijke factor. Maar, een klein deel heb je zelf in de hand: Check altijd vooraf de winkans, bestel altijd meerdere loten (straat of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of kies voor kleinere verlotingen met kleinere winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Overweeg niet uitsluitend de grotere loterij-bedrijven waar je meedingt om bedragen van €21.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben je de rijke prijswinnaar in Elst?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De lokatie waar wij loten kopen is wel veranderd. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Probleemloos deelnemen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De gokbedrijven in de tabel hebben allen een vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is erg handig. Echter, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In en rondom Overbetuwe kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Bruna, Primera, Ako of een andere supermarkt. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je goed tot het moment van trekking. Dit heeft iets magisch: je hebt iets bij je wat jou miljonair kan maken. Vandaag nog een staatslot kopen in Elst? Bekijk in de plattegrond hieronder een regionaal verkooppunt. Ook interessant: loterij Woubrugge.

loterijen-elst

postcodeloterij logo

Postcode loterij Elst

De prijzen van de postcode loterij zijn onmetelijk. Zo profiteer je van de oudejaars jackpot, postcodekanjer, straatprijs en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, ijsprijs. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw tel. nummer is meteen het lot. Zelf een goed doel uitzoeken, meer kans met vriendenpunten, de autoprijs, een enorme prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €800000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Elst

Door aanschaf van heel lot, boulevard, half lot, 1/5 staatslotmaak jij aanspraak op fikse hoofdprijzen van wel €22000000. Uitslag elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste geldbedragen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: een bijdrage leveren aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als gratis loten, cadeaubonnen, entreekaartjes of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en scherpe aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Elke week ontelbare mazzelaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag is er een trekking. Met je persoonlijke €2 lot selecteer jij zeven getallen voor geldprijzen van minimaal €10 miljoen tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; maken ze dat complex? Zodra jij gewoon een keer een lot koopt ding je niet automatisch mee in de nieuwe loterijtrekking in Elst. Prefereer jij een loterij-abonnement? Er wordt dan via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) een bedrag van je rekening afgeschreven. Een loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of met behulp van een opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Bedenk wel: er is in de regel een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan een eenmalig lot kopen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het annuleren van zo’n abonnement kan in veel gevallen tevens online aan de hand van het opzegformulier of via email.

Aanmelden voor de beste loterijen? Hoogste prijzenpot, extra winkans en goede doelen steunen!