Loterij Eursinge-De-Wolden Loterijen met prijzen tot €30 miljoen euro?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een groot geldbedrag winnen! Door mee te spelen aan een loterij als de Postcode loterij en Raffld kan iedereen rijk worden. Meer weten over de loterij in Eursinge-De-Wolden? Zoek jij een geluksspel met de hoogste winkans? Of wil jij weten waar men in Eursinge-De-Wolden loten kunt kopen? Op Loterijprijzen.nl bekijk je een schema met alle hedendaagse win spellen. Vergelijkingen kun je maken middels prijs van een lot, hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar het kan natuurlijk ook bij de lokale Bruna, Ako, Primera of tabakswinkel. Bekijk vandaag nog de erkende loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Alle loterijen in Eursinge-De-Wolden?

In Eursinge-De-Wolden kun je deelnemen aan een ruim aanbod kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Je kunt dan denken aan een loterij van de lokale sportclub of van lokale ondernemers. Vanzelf heb je de optie mee te spelen met de grote loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij of Raffld . Voor welke verloting moet ik gaan? Daarvoor analyseer je de winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal trekkingen. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Voorbeelden zijn European Climate Foundation en World Food Programme. In het onderstaande overzicht vind jij een vergelijking van betrouwbare loterijen in Eursinge-De-Wolden met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto of de EuroJackpot zijn erg bekend. Echter, je treft daar ook leuke lokale loterijen in Eursinge-De-Wolden. Je moet hierbij denken aan een clubactie van de lokale muziekvereniging of zelfstandige ondernemers. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt zo een prijs te pakken. Je kunt vaak geld winnen maar bijvoorbeeld ook cadeaubonnen. Een leuke extra: door een lot te kopen steun je een vereniging in jouw omgeving. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Oostknollendam.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er weer veel trekkingen. Overweeg eens een gokje wagen in de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 april 2020 mee met de trekking van de staatsloterij. Overweeg ook eens de geldprijzen van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in Eursinge-De-Wolden zijn voldoende te vinden. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Bekijk op deze pagina waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Eursinge-De-Wolden

De grap van een kansspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Eursinge-De-Wolden. In de regio Drenthe is al een jackpot van €375000 voorbij gekomen! De jackpot is ook voor jou weggelegd! Een verloting is een kansspel. Goed om te weten, je kunt het geluk een handje helpen: Schat jouw winkans goed in, bestel altijd meerdere loten (straat of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of kies voor kleinere verlotingen met lagere winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Beperk je dus niet tot de internationale loterijen waar je meedingt om bedragen van €13.000.000,00. Mogelijk ben jij straks de volgende prijswinnaar in Eursinge-De-Wolden?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De plek waar we loten kopen wordt wel moderner. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Gemakkelijk meedoen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het gewonnen bedrag hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De aanbieders op deze pagina beschikken over een NL vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is ideaal. Maar, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In de omgeving De Wolden koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Ako, Primera of tabakswinkel. Je krijgt dan een papieren lot. Je moet hem veilig opbergen tot aan de trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets bij je wat jou miljonair kan maken. Direct jouw staatslot kopen in Eursinge-De-Wolden? Open in de plattegrond hieronder een lokaal verkooppunt. Lees nu verder over loterij Zeijen.

loterijen-eursinge-de-wolden

postcodeloterij logo

Postcode loterij Eursinge-De-Wolden

De bedragen van de postcode loterij zijn grenzeloos. Zo profiteer je van de oudejaars jackpot, postcodekanjer, straatprijs en cadeaubonnen, ijsprijs, entreekaarten. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele nummer is jouw lot. De loterij steunt 50 goede doelen, nog meer prijs met vriendenpunten, de autoprijs, fikse prijzenpot april 2020 tot maar liefst €200000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Eursinge-De-Wolden

Met bijv. een straatje, 1/5 staatslot, half lot, boulevardding je mee om behoorlijke hoofdprijzen oplopend tot €8000000. Op de 10e van de maand kans en tijdens oud-en-nieuw. De meest fantastische prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: een steentje bijdragen aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, elektronica winnen, cadeaubonnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en scherpe aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere week duizenden winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Met een lot van €2,00 selecteer jij zeven getallen voor geldprijzen startend vanaf €10.000.000 en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; gaat dat nog moeilijk? In de situatie wanneer jij zo nu en dan eens een lot koopt speel je niet automatisch mee met de recente loterijtrekking in Eursinge-De-Wolden. Kies je voor een abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) kosten voor de loten afgeschreven. Het loterij contract kan je telefonisch opzeggen of door het sturen van zo’n opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Bedenk wel: er is in de regel een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kun je altijd een eenmalig lot aanschaffen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het beëindigen van een abonnement kan meestal ook online aan de hand van het opzegformulier of via email.

Wil je meespelen met de leukste loterijen? Hoogste prijzenpot, beste winkansen en goede doelen ondersteunen!