Loterij Feerwerd Hoofdprijzen tot €10.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? Uit het niets miljonair worden! Dankzij een loterij als de Bankgiroloterij en bijv. de EuroJackpot is het mogelijk. Benieuwd naar de loterijen in Feerwerd? Wil je de verloting met de lucratiefste hoofdprijs? Of nieuwsgierig waar jij in Feerwerd een lot bestellen kunt? Hieronder bekijk je een lijst met alle populaire win spellen. Het vergelijken middels jackpot, lotprijs, winkans, het goede doel. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar natuurlijk ook bij een speciaalzaak als Bruna, Primera, Ako of een andere Shell. Bekijk vandaag nog de meest gangbare loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Alle loterijen in Feerwerd?

In de regio Feerwerd bestaan er uiteenlopende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Bijvoorbeeld een speciale verloting van de gemeentelijke muziekvereniging of van de dorpsvereniging. Natuurlijk kan je ook loten kopen bij de grote loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en Lucky Day. Welke verloting past bij jou? Hierbij kijk je allereerst naar de winkans, de hoofdprijs, en hoeveel trekkingen er zijn. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Denk aan Fonds Psychische Gezondheid of Rijksmuseum van Oudheden. In het onderstaande overzicht vind jij een analyse van de meest populaire loterijen in Feerwerd met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij en het Miljoenenspel klinken bekend in de oren. Maar, je kunt hier ook een gokje wagen in een lucratieve lokale loterijen in Feerwerd. Dit kan zijn een verloting georganiseerd door de actieve sportclub maar ook de dorpsvereniging. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de kans op een prijs is groot. Je kunt vaak geld winnen plus fysieke prijzen als boodschappen. Je voegt ook iets toe: door mee te doen draag jij je steentje bij in jouw regio. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Opmeer.


Trekking september 2020

Ook in september 2020 zijn er weer veel trekkingen. Overweeg eens een lot kopen bij Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 september 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. En wat te denken van de trekking van de nationale postcode loterij in september 2020. Prijswinnaars in Feerwerd zijn er genoeg. Wil jij een gokje wagen? Vind hierna waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Feerwerd

Het fraaie van een loterij is: het is voor iedereen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Feerwerd. Rondom Groningen is al een jackpot van €100000 opgeëist! De kanjer kan ook jij winnen! Geluk is een belangrijke factor. Alleen, je kunt het geluk een handje helpen: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, sla meerdere loten in (een straat, of boulevard), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of ga voor een kleinere loterij met kleinere winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Sta je dus niet blind op de grote loterijen met jackpots van €5.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben jij straks de rijke prijswinnaar in Feerwerd?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De plek waar we loten kopen is wel veranderd. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Eenvoudig meedraaien met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De eventuele prijzen wordt direct overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De loterijen op deze pagina hebben allen een vergunning. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is ideaal. Desondanks, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de buurt van Winsum koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Ako, Primera, Bruna of een andere Texaco. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot aan de trekking. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets bij je wat jou miljonair kan maken. Meteen jouw staatslot kopen in Feerwerd? Open in het plaatje hieronder een plaatselijke verkoper. Vind alles uit over loterij Zierikzee.

loterijen-feerwerd

postcodeloterij logo

Postcode loterij Feerwerd

De postcode loterij prijzen zijn enorm. Win de grote straatprijs, postcodekanjer, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je tel. nummer is je lotnummer. Je bepaalt zelf het goede doel, vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, fikse prijzenpot september 2020 tot wel €200000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Feerwerd

Met bijv. een half lot, boulevard, 1/5 staatslot, heel lotmaak je kans op serieuze prijzen. Denk aan €15000000. De 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste prijzen en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: cultuur steunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, cadeaubonnen, gratis loten en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en leuke aanbiedingen bij automatische deelname. Wekelijks heel erg veel winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met wekelijkse trekkingen. Voor slechts €2 per lot pak je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs van minimaal €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; is dat moeilijk? Indien je gewoon een keer een lot koopt speel je niet automatisch mee met de nieuwe loterijtrekking in Feerwerd. Ga jij voor een loten-abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso op vaste periodes per jaar geld voor de loten overgeschreven. Zo’n loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen hoewel het ook kan met de opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Let op: er is in de regel een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Ga dan het eenmalig lot bestellen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan ook via jouw online account door middel van opzegformulier of door een mail te sturen.

Deelnemen aan de leukste loterijen? Grootste prijzenpakket, uitstekende winkans en een gift aan goede doelen!