Loterij Fochteloo Prijzen winnen tot wel €10 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een groot geldbedrag winnen! Via een loterij als de Staatsloterij of bijvoorbeeld Raffld kan iedereen rijk worden. Ben jij op zoek naar een loterij in Fochteloo? Alleen op zoek naar een geluksspel met de vetste jackpot? Of nieuwsgierig waar jij in Fochteloo een lot kunt bemachtigen? Op deze website bekijk je een vergelijking met alle huidige geluksspelletjes. Je kunt ze vergelijken gebaseerd op aantal trekkingen, het goede doel, winkans, jackpot. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij de lokale Ako, Primera, Bruna of Shell. Check ogenblikkelijk de betrouwbare loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Meespelen met een loterij in Fochteloo?

In de omgeving van Fochteloo bestaan er allerlei kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk aan een speciale verloting van de lokale voetbalclub of van lokale ondernemers. Vanzelf kan je ook loten kopen bij de grote loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij en bijv. het Miljoenenspel. Is een verloting uitzoeken lasting? Hierbij bekijk je de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en de hoeveelheid uitreikingen. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Voorbeelden zijn FOAM Amsterdam en Nederlandse Vereniging voor Autisme. In de bijgaande tabel ontdek jij een beter beeld van veelbesproken loterijen in Fochteloo met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto of krasloten zijn erg bekend. Evengoed, er zijn ook interessante lokale loterijen in Fochteloo. Denk aan een clubactie van de regionale voetbalclub plus de lokale middenstand. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is enorm. Vaak maak je kans op geldbedragen, en naturaprijzen als auto’s. Mooie bijkomstigheid: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij steun je een vereniging in jouw omgeving. Nu ook online: loten kopen in Ossenisse.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Denk aan jouw geluk beproeven bij de Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Probeer het ook eens met de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit Fochteloo zijn er genoeg. Wil jij een gokje wagen? Bekijk hieronder de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Fochteloo

Het leuke aan een gokje wagen is: het is voor iedereen. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Fochteloo. In de regio Friesland zijn al jackpots van €775000 geclaimed! Zo’n enorme prijs is ook voor jou weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Goed om te weten, je hebt wel een kleine invloed: Kies voor loterij met een hoge winkans, koop meerdere loten (straat of boulevard), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of kies voor kleinere verlotingen met beperkte prijzen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Kies niet enkel voor de landelijke loterijen met prijzen van €17.000.000,00. Wie weet wordt jij wel de nieuwe prijswinnaar in Fochteloo?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De manier waarop we loten kopen is wel veranderd. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Moeiteloos meespelen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag wordt via de bank betaald.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De loterijen op deze pagina hebben allemaal goedkeuring gekregen. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Ondanks dat, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In de regio Ooststellingwerf kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Bruna, Primera, Ako of Albert Heijn. Je krijgt dan een papieren lot. Deze houd je bij je tot de trekkingsdag. Het maakt het nog spannender: je hebt iets in bezit wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Nu zo’n staatslot kopen in Fochteloo? Open hieronder een plaatselijke verkoper. Zoek ook naar loterij Zonnemaire.

loterijen-fochteloo

postcodeloterij logo

Postcode loterij Fochteloo

De postcode loterij prijzen zijn onwijs hoog. Speel mee met de miljoenenjacht, straatprijs, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, entreekaarten, ijsprijs. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele nummer is jouw lot. De loterij steunt 50 goede doelen, nog meer prijs met vriendenpunten, de autoprijs, fikse prijzenpot augustus 2019 tot maar liefst €400000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Fochteloo

Met een boulevard, half lot, straatje, heel lotdoe jij mee voor fikse geldbedragen van zelfs €16000000. De 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. Het grootste prijzenpakket en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: bijdragen aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Check introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, cadeaubonnen, entreekaartjes of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en leuke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere maand 10.000den geluksvogels en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot selecteer jij 7 getallen voor een jackpot startend vanaf €10.000.000 tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; gaat dat nog moeilijk? Als je een enkele keer je geluk wil beproeven krijg je niet automatische een lot in de opvolgende loterijtrekking in Fochteloo. Kies je voor een abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso op vaste periodes per jaar een bedrag van je rekening afgeschreven. Een loterij contract kan je telefonisch opzeggen of via de opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Bedenk wel: er is in de regel een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Ga dan zo’n eenmalig lot kiezen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan ook via jouw online account via het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Deelnemen aan de spannendste loterijen? Grootste prijzenpakket, hoogste winkans en goede doelen!