Loterij Gasselte Prijzen winnen tot wel €15.000.000?

Wie droomt er niet van? Een flink bedrag op je bankrekening. Via een loterij als de Bankgiroloterij en ook krasloten kan ook jij een mooi bedrag winnen. Ben jij op zoek naar een loterij in Gasselte? Wil je een geluksspel met met de hoogste prijs? Of wil jij weten waar men in Gasselte loten kunt kopen? Op deze website tref je een schema met alle actuele verlotingen. Vergelijken doe jij door te kijken naar jackpot, lotprijs, het goede doel, winkans. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar natuurlijk ook bij de plaatselijke Ako, Bruna, Primera maar steeds vaker ook bij de Esso. Bekijk simpel & snel de toonaangevende loterijen, en speel vandaag nog mee!

Populaire loterijen in Gasselte?

In Gasselte kun je meedoen met uiteenlopende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Je kunt dan denken aan een verloting van de actieve sportclub of van lokale winkeliers. Uiteraard kan je ook meespelen met nationale loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij en bijv. de Vriendenloterij. Wat is een interessante verloting? Hiervoor bekijk je alle winkansen, jackpot en prijzen, en aantal trekkingen per jaar. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar je draagt ook bij aan iets moois. Voorbeelden zijn Giovanni van Bronckhorst Foundation of Wilde Ganzen. In de tabel hieronder check je een opsomming van loterijen in Gasselte met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto of Raffld klinken bekend in de oren. Maar, we onderscheiden ook interessante lokale loterijen in Gasselte. Je moet hierbij denken aan een evenement van de actieve voetbalclub en zelfstandige ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de kans op een prijs is groot. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en leuke extra’s als weekendjes weg. Je voegt ook iets toe: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij steun je een vereniging in jouw omgeving. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Oudelande.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 vinden er veel trekkingen plaats. Wat te denken van jouw geluk beproeven bij de Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee met de staatsloterij. Onderschat ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Gasselte zijn voldoende te vinden. Wil jij een gokje wagen? Vind hieronder waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Gasselte

Het mooie aan een gokje wagen is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Gasselte. In de regio Drenthe zijn al jackpots van €325000 ingevorderd! €1.000.000 of meer is ook voor jou weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Maar, een klein deel heb je zelf in de hand: Schat jouw winkans goed in, koop meerdere loten (een boulevardje of straat), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of ga gokken met kleinere prijzen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Overweeg niet uitsluitend de grote loterijen met jackpots van €2.000.000,00. Misschien noem jij jezelf straks de fortuinlijke prijswinnaar in Gasselte?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De lokatie waar wij loten kopen verandert wel. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Laagdrempelig meedingen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het gewonnen bedrag hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De gokbedrijven op deze website beschikken over een NL vergunning. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is erg handig. Desalniettemin, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In de regio Aa en Hunze koopt men loten bij Ako, Bruna, Primera of een andere supermarkt. Dit papieren lot moet je meenemen. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot na de prijsuitreiking. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een lot dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Nu jouw staatslot kopen in Gasselte? Open in het plaatje hieronder een verkooppunt in de buurt. Lees nu verder over loterij Zwaag.

loterijen-gasselte

postcodeloterij logo

Postcode loterij Gasselte

De prijzen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, postcodekanjer, miljoenenjacht en ijsprijs, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele (06-nummer) is je lotnummer. Steun een club of vereniging naar keuze, meer kans met vriendenpunten, een auto winnen, hoge prijzenpot in april 2020 van wel €100000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Gasselte

Via een heel lot, boulevard, half lot, 1/5 staatslotmaak jij aanspraak op enorme droomprijzen van wel €16000000. Uitslag elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzen en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en elke maand kans op €1.000.000. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als gratis loten, elektronica winnen, entreekaartjes of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en scherpe aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Maandelijks 100.000den winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met elke week een nieuwe rond. Voor slechts €2 per lot kies je zeven getallen voor geldprijzen variërend van 10 miljoen euro tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; wordt dat lastig? Als je af en toe eens een lot aanschaft speel je niet automatisch mee met de opvolgende loterijtrekking in Gasselte. Ga jij voor een loten-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor de loten afgeschreven. Jouw loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of met behulp van jouw opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Vergeet niet: je hebt te maken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Ga dan je eenmalig lot inslaan. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het beëindigen van een abonnement kan ook via jouw online account middels het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Aanmelden voor de populairste loterijen? Hoogste prijzenpot, grootste winkans en een gift aan goede doelen!