Loterij Gemert Jackpots oplopend tot €20 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? Schathemeltjerijk worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Staatsloterij of krasloten is het voor iedereen weggelegd. Ben jij op zoek naar een loterij in Gemert? Alleen op zoek naar de verloting met met de hoogste prijs? Of wil jij weten waar men in Gemert een lot kunt bemachtigen? Op onze website ontdek je een lijst met alle lopende win spellen. Vergelijken kan via prijs van een lot, hoeveelheid trekkingen, kans om te winnen, hoofdprijs. Steeds meer mensen kopen online loten, maar je kunt ook gewoon naar o.a. de Prima, Ako, Bruna of Jumbo. Vergelijk eenvoudig de toonaangevende loterijen, en waag eens een gokje!

Lopende loterijen in Gemert?

In de regio Gemert zijn er een breed scala aan kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Bijvoorbeeld een jaarlijkse verloting georganiseerd door de regionale voetbalclub of van de dorpsvereniging. Natuurlijk kan je ook meespelen met populaire loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of ook de EuroJackpot. Is een verloting uitzoeken lasting? Hierbij analyseer je de winkansen, de hoofdprijs, en aantal trekkingen per jaar. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Denk aan Aflatoun of Paleis Het Loo. In de bijgaande tabel check jij een beter beeld van loterijen in Gemert met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto of de EuroJackpot zijn je vast niet onbekend. Alleen, je kunt ook deelnemen aan interessante lokale loterijen in Gemert. Je moet hierbij denken aan een verloting van een de gemeentelijke sportvereniging maar ook de lokale middenstand. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt zo een prijs te pakken. De prijzenpot bestaat uit geld, en leuke extra’s als taarten. Mooie bijkomstigheid: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Lees nu verder over loten kopen in Overdinkel.


Trekking juli 2019

Ook in juli 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Om een voorbeeld te noemen: jouw geluk beproeven bij de Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 juli 2019 mee met de staatsloterij. Probeer het ook eens met de uitslag van de nationale postcode loterij in juli 2019. Prijswinnaars in en rondom Gemert zijn er meer dan je denkt. Wordt jij net zo rijk? Vind hierna de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Gemert

Het leuke aan een verloting is: iedereen kan winnen. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Gemert. Rondom Noord-Brabant is al een jackpot van €200000 gevallen! Een hoofdprijs is voor iedereen weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Echter, het draait niet alleen om geluk: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, speel mee met meerdere loten (straat of boulevard), overweeg een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met lagere uitkeringen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Sta je dus niet blind op de internationale loterijen met geldprijzen van €5.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en val je in de prijzen als de rijke prijswinnaar in Gemert?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier van loten kopen is wel veranderd. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Gemakkelijk meedoen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De jackpot wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De organisaties in het overzicht hebben allemaal goedkeuring gekregen. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is fantastisch. Desalniettemin, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de gemeente Gemert-Bakel kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Primera, Bruna of Esso. Je krijgt dan een papieren lot. Deze houd je bij je tot het moment van trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets in bezit waarmee je wellicht schatrijk wordt. Meteen je staatslot kopen in Gemert? Check in het plaatje hieronder een regionaal verkooppunt. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Overijssel.

loterijen-gemert

postcodeloterij logo

Postcode loterij Gemert

De jackpots van de postcode loterij zijn enorm. Win de grote miljoenenjacht, postcodekanjer, straatprijs en ijsprijs, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele (06-nummer) is je lotnummer. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, vriendenpunten, een auto winnen, een enorme prijzenpot in juli 2019 oplopend tot €700000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Gemert

Dankzij een 1/5 staatslot, straatje, heel lot, half lotwin jij misschien wel aantrekkelijke geldbedragen. Denk aan €17000000. Uitslag elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: een bijdrage leveren aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, entreekaartjes, elektronica winnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen in de lotto-jackpot. Voordelige loten en scherpe aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere maand 10.000den geluksvogels en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag is er een trekking. Met een lot van €2,00 kies je 7 getallen voor een jackpot startend vanaf €10.000.000 tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; gaat dat nog moeizaam? In de situatie wanneer jij sporadisch een lot bestelt heb je geen verplichting tot de recente loterijtrekking in Gemert. Kies je voor een abonnement? Er wordt dan via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) geld voor de loten overgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of via een opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Onthoud wel: er is een opzegtermijn van toepassing. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kun je altijd je eenmalig lot aanschaffen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook via jouw online account middels het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Aanmelden voor de Nederlandse loterijen? De hoogste prijzen, extra winkans en goede doelen ondersteunen!