Loterij Geulle Loterijen met prijzen tot €20.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? In één klap schatrijk worden! Dankzij een loterij als de Bankgiroloterij of de EuroJackpot is het mogelijk. Ben jij op zoek naar een loterij in Geulle? Alleen op zoek naar de loterij met de vetste jackpot? Of wil jij weten waar men in Geulle een lot bestellen kunt? Hieronder check je een vergelijking met alle populaire win spellen. Het vergelijken gebaseerd op prijs van een lot, hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund, hoeveelheid trekkingen. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar natuurlijk ook bij de plaatselijke Ako, Bruna, Primera maar steeds vaker ook bij de sigarenzaak. Vergelijk nu de betrouwbare loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Welke loterijen zijn er in Geulle?

In en rondom Geulle zijn er verschillende kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Bijvoorbeeld een jaarlijkse verloting georganiseerd door de lokale sportvereniging of van lokale ondernemers. Vanzelfsprekend kan je ook een gokje wagen bij populaire loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij of bijv. de Bankgiroloterij. Wat is een interessante verloting? Hierbij bekijk je de winkans, de jackpot, en hoeveel trekkingen er zijn. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar je draagt ook bij aan iets moois. Zoals Het Vergeten Kind of PharmAccess. In de tabel hieronder achterhaal je een vergelijking van de meest populaire loterijen in Geulle met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals o.a. Vriendenloterij, Lotto en Lucky Day zijn erg bekend. Echter, we onderscheiden ook leuke lokale loterijen in Geulle. Je moet hierbij denken aan een clubactie van de plaatselijke sportvereniging of de lokale middenstand. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt zo een prijs te pakken. Je kunt vaak geld winnen maar bijvoorbeeld ook gratis winkelen. Een fijn gevolg: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Panningen.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Overweeg eens een lot kopen bij Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Overweeg ook eens de prijzen van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in en rondom Geulle komen regelmatig voor. Wordt jij net zo rijk? Detecteer op onze website lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Geulle

Het leuke aan een gokje wagen is: iedereen kan winnen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Geulle. Rondom Limburg is al eens de jackpot van €75000 voorgevallen! Een miljoen kan voor elke deelnemer vallen! Een verloting is een kansspel. Maar, je kunt het geluk een handje helpen: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, bestel altijd meerdere loten (straat of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of selecteer een klein kansspel met standaard prijzen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Overweeg niet uitsluitend de internationale loterijen met geldprijzen van €20.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en noem jij jezelf straks de nieuwe prijswinnaar in Geulle?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De wijze van loten kopen verandert wel. Het verschuift naar internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Moeiteloos deelnemen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De eventuele prijzen wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De aanbieders op deze website hebben allen een vergunning. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is super. Desalniettemin, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de gemeente Meerssen kan jij loten kopen bij bijv. Ako, Primera, Bruna en Shell. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed totdat je de uitslag kunt bekijken. Het biedt nog meer beleving: je bezit een papiertje wat jou miljonair kan maken. Snel zo’n staatslot kopen in Geulle? Doorzoek in de onderstaande figuur een lokaal verkooppunt. Lees nu verder over loterij Aalsum.

loterijen-geulle

postcodeloterij logo

Postcode loterij Geulle

De prijzen van de postcode loterij zijn gigantisch. Zo win je bijvoorbeeld de postcodekanjer, miljoenenjacht, straatprijs en oudejaarsloterij, entreekaarten, cadeaubonnen. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw tel. nummer + 2 letters is je lot. De loterij steunt 50 goede doelen, vriendenpunten, auto’s winnen, fikse prijzenpot april 2020 van wel €600000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Geulle

Via een 1/5 staatslot, boulevard, heel lot, half lotmaak je kans op interessante prijzen van wel €20000000. Trekking 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De meest fantastische prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuur steunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, elektronica winnen, cadeaubonnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en unieke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Maandelijks 100.000den winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Met een lot van €2,00 pak je eigen getallen voor prijzen vanaf €10.000.000 oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; is dat moeizaam? In de situatie wanneer jij een los lot koopt ben je niet gebonden aan de nieuwe loterijtrekking in Geulle. Liever een abonnement bij een loterij? Er zal met behulp van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) geld voor de loten overgeschreven. Zo’n loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of met behulp van zo’n opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Bedenk wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kan jij bijvoorbeeld het eenmalig lot bestellen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement opzeggen kan ook steeds vaker online geregeld worden via het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Deelnemen aan de populairste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, uitstekende winkans en goede doelen!