Loterij Giessen Prijzen winnen tot wel €20.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een groot geldbedrag winnen! Door mee te spelen aan een loterij als de Bankgiroloterij en ook krasloten is het voor iedereen weggelegd. Deelnemen aan een loterij in Giessen? Wil je het spel met de meest hoge jackpot? Of nieuwsgierig waar jij in Giessen een lot kan bestellen? Hieronder ontdek je een overzicht met alle huidige geluksspelletjes. Vergelijken doe jij gebaseerd op aantal trekkingen, het goede doel, lotprijs, jackpot. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar bijvoorbeeld de Ako, Bruna, Primera of tabakszaak. Check à la minute de erkende loterijen, en speel vandaag nog mee!

Meespelen met een loterij in Giessen?

In en rondom Giessen kun je deelnemen aan uiteenlopende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Dat kan zijn een verloting van de plaatselijke voetbalvereniging of van lokale winkeliers. Vanzelf kan je ook meespelen met nationale loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. de EuroJackpot. Wat is voor mij een geschikte verloting? Daarvoor doorzoek je alle winkansen, de jackpot, en het aantal uitreikingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Zoals Frans Hals Museum en Rutgers. In de lijst hieronder vind jij een analyse van erkende loterijen in Giessen met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto of de EuroJackpot zijn je vast niet onbekend. Maar, we zien ook mooie lokale loterijen in Giessen. Je moet hierbij denken aan een evenement van de plaatselijke voetbalvereniging maar ook de dorpsvereniging. Vaak zijn de loten voordelig, en de kans op een prijs is groot. Je wint hier niet alleen geldbedragen, plus fysieke prijzen als concertkaartjes. Maar je helpt ook: door deel te nemen aan een lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Nu ook online: loten kopen in Papendrecht.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er trekkingen in overvloed. Overweeg eens een lot kopen bij Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. En wat te denken van de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit Giessen zijn er meer dan je denkt. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Check via loterijprijzen.nl waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Giessen

Het fraaie van een verloting is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Giessen. In de streek Noord-Brabant is al eens de jackpot van €825000 geclaimed! Een miljoen kan ook jij winnen! Geluk is een belangrijke factor. Alleen, je hebt wel een kleine invloed: Check altijd vooraf de winkans, sla meerdere loten in (een straatje, of boulevardje), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of ga gokken met standaard winsten. Denk aan kraskaarten en krasloten. Beperk je dus niet tot de landelijke loterijen met jackpots van €25.000.000,00. Wellicht noem jij jezelf straks de rijke prijswinnaar in Giessen?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier van loten kopen verandert wel. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Moeiteloos meedingen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De eventuele prijzen wordt direct overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De gokbedrijven in de vergelijker beschikken over een NL vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is fantastisch. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In en rondom Woudrichem kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Bruna, Primera of een andere Esso. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot het moment van trekking. Het biedt nog meer beleving: je hebt iets bij je wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Vandaag nog jouw staatslot kopen in Giessen? Open in het plaatje hieronder een regionaal verkooppunt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Aardenburg.

loterijen-giessen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Giessen

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn te gek. Zo profiteer je van de straatprijs, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en ijsprijs, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer is je lotnummer. De loterij steunt 50 goede doelen, vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, aantrekkelijke prijzenpot in augustus 2019 tot maar liefst €100000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Giessen

Dankzij een heel lot, boulevard, straatje, 1/5 staatslotheb jij extra kans op forse geldbedragen van wel €11000000. Trekking 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De grootste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand meedingen om de miljoen. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, cadeaubonnen, elektronica winnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en leuke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijkse trekkingen. Met een lot van €2,00 pak jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs variërend van 10 miljoen euro oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; is dat ingewikkeld? Wanneer je eenmalig een lot hebt gekocht zit je niet direct vast aan de recente loterijtrekking in Giessen. Prefereer jij een loterij-abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) een bedrag van je rekening afgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of met behulp van de opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Onthoud wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Ga dan je eenmalig lot kopen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Het annuleren van zo’n abonnement kan meestal ook online door gebruik te maken van opzegformulier of door een mail te sturen.

Meespelen met de beste loterijen? Grootste prijzenpakket, uitstekende winkans en goede doelen steunen!