Loterij Graauw Jackpots oplopend tot €15 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Uit het niets miljonair worden! Dankzij een loterij als de Vriendenloterij en ook het Miljoenenspel is het voor iedereen weggelegd. Deelnemen aan een loterij in Graauw? Deelnemen aan het spel met de meest hoge jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in Graauw loten kunt kopen? Hier tref je een overzicht met alle huidige geluksspelletjes. Je kunt ze vergelijken door te kijken naar lotprijs, winkans, het goede doel, jackpot. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar je kunt ook gewoon naar de plaatselijke Primera, Bruna, Ako en benzinestations. Vergelijk vandaag nog de meest gangbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Meespelen met een loterij in Graauw?

Rondom Graauw zijn er een breed scala aan kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Je kunt dan denken aan een speciale verloting van de actieve sportclub of van de lokale middenstand. Daarnaast kan je ook een gokje wagen bij Nederlandse loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij of bijv. krasloten. Is een verloting uitzoeken lasting? Daarvoor check je jouw winkans, de hoofdprijs, en de hoeveelheid uitreikingen. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Neem nou Frans Hals Museum en Rocky Mountain Institute. In de lijst hieronder check je een beter beeld van erkende loterijen in Graauw met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij en krasloten zijn je vast niet onbekend. Maar, er zijn ook leuke lokale loterijen in Graauw. Denk aan een evenement van de gemeentelijke voetbalclub of de dorpsvereniging. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt zo een prijs te pakken. De prijzenpot bestaat uit geld, plus fysieke prijzen als fietsen. Een fijn gevolg: door mee te doen draag jij je steentje bij in jouw regio. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Poortvliet.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Om een voorbeeld te noemen: een gokje wagen in de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of doe 10 april 2020 mee met de staatsloterij. Onderschat ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Graauw zijn voldoende te vinden. Wil jij een gokje wagen? Detecteer hierna verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Graauw

Het fraaie van een verloting is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Graauw. In deze provincie Zeeland zijn meerdere jackpots van €850000 gesignaleerd! Een hoofdprijs kan zomaar bij jou vallen! Je moet met name veel geluk hebben. Alleen, je hebt wel een kleine invloed: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (een boulevard of straat), doe mee met een loterijpool, of speel een klein gokspel met lagere winsten. Denk aan kraskaarten en krasloten. Overweeg niet uitsluitend de internationale loterijen met hoofdprijzen van €16.000.000,00. Misschien val je in de prijzen als de volgende prijswinnaar in Graauw?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De manier van loten kopen is wel veranderd. Het verschuift naar internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Moeiteloos meedingen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De eventuele prijzen wordt direct overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De aanbieders in de vergelijker hebben allen een vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is ideaal. Echter, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In de buurt van Hulst koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Primera, Ako of gewoon de supermarkt. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot na de prijsuitreiking. Dit heeft iets magisch: je hebt iets bij je waarmee je wellicht schatrijk wordt. Direct zo’n staatslot kopen in Graauw? Open in de maps hierna een lokaal verkooppunt. Mensen zochten ook naar: loterij Aldtsjerk.

loterijen-graauw

postcodeloterij logo

Postcode loterij Graauw

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn te gek. Speel mee met de oudejaars jackpot, straatprijs, miljoenenjacht en oudejaarsloterij, entreekaarten, cadeaubonnen. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je 06-nummer is meteen het lot. Zelf een goed doel uitzoeken, extra kans met vriendenpunten, een auto winnen, een enorme prijzenpot in april 2020 oplopend tot €800000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Graauw

Met een boulevard, straatje, half lot, heel lotwin jij mogelijk interessante hoofdprijzen van maar liefst €23000000. Op de 10e van de maand kans en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De grootste prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, elektronica winnen, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Voordelige loten en leuke aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere week duizenden winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijkse trekkingen. Met een lot van €2,00 kies je eigen getallen voor prijzen die beginnen bij €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; maken ze dat moeilijk? In het geval dat je incidenteel een lot koopt heb je geen verplichting tot de opvolgende loterijtrekking in Graauw. Heb je een abonnement afgesloten? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) via de bank lotengeld afgeboekt. Een loterij contract kan je telefonisch opzeggen of met behulp van een opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Bedenk wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Ga dan jouw eenmalig lot kopen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement opzeggen kan meestal ook online middels het opzegformulier of via email.

Deelnemen aan de leukste loterijen? De absolute jackpot, uitstekende winkans en goede doelen helpen!