Loterij Griendtsveen Prijzen winnen tot wel €25 miljoen?

Droom jij er wel eens stiekem van? In één klap schatrijk worden! Dankzij een loterij als de Postcode loterij en het Miljoenenspel is het voor iedereen weggelegd. Meer weten over de loterij in Griendtsveen? Meedoen met de verloting met de hoogste winkans? Of nieuwsgierig waar jij in Griendtsveen loten kunt kopen? Op deze pagina bekijk je een vergelijking met alle lopende loterijen. Vergelijken kan door te kijken naar kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen, hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar de echte beleving vind je bij de plaatselijke Bruna, Primera, Ako of gewoon de tabakswinkel. Vergelijk simpel & snel de gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Populaire loterijen in Griendtsveen?

In Griendtsveen kun je meedoen met verschillende kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Bijvoorbeeld een speciale verloting van de actieve sportvereniging of van lokale winkeliers. Daarnaast kan je ook een gokje wagen bij populaire loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en tevens de Vriendenloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Hierbij analyseer je jouw winkans, de hoofdprijs, en de hoeveelheid uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Zoals Centraal Museum Utrecht of Waddenvereniging. In het onderstaande overzicht ontdek jij een vergelijking van betrouwbare loterijen in Griendtsveen met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto of het Miljoenenspel kennen we natuurlijk allemaal. Evengoed, we zien ook mooie lokale loterijen in Griendtsveen. Je moet hierbij denken aan een verloting georganiseerd door de lokale sportclub plus lokale ondernemers. De lot-kosten liggen vaak lager, en de winkans is enorm. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en tastbare prijzen zoals een overnachting. Mooie bijkomstigheid: door het kopen van een lot help je lokale stichtingen / verenigingen. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Puth.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Waar moet ik dan aan denken? Nou, een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee met de trekking van de staatsloterij. En vergeet niet de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Griendtsveen komen regelmatig voor. Wil jij een gokje wagen? Achterhaal op onze website waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Griendtsveen

De grap van een kansspel is: iedereen kan winnen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Griendtsveen. Rondom Limburg zijn al jackpots van €750000 voorbij gekomen! De jackpot kan ook jij winnen! Een loterij is een kansspel. Goed om te weten, je kunt jouw winkans vergroten: Kies voor loterij met een hoge winkans, sla meerdere loten in (een straat, of boulevard), neem deel aan een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met minder winsten. Denk aan kraskaarten en krasloten. Kijk verder dan de grotere loterij-bedrijven met prijzen van €24.000.000,00. Misschien ben jij straks de trotse prijswinnaar in Griendtsveen?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De manier waarop we loten kopen wordt wel moderner. Het verschuift naar internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Gemakkelijk deelnemen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • Het prijzengeld wordt via de bank betaald.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De kansspelen in het overzicht hebben allemaal goedkeuring gekregen. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is super. Echter, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In de omgeving Horst aan de Maas kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Bruna, Primera, Ako of een andere supermarkt. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot aan de trekking. Het biedt nog meer beleving: je bezit een papiertje wat jou miljonair kan maken. Snel zo’n staatslot kopen in Griendtsveen? Bekijk in de maps hierna een lokaal verkooppunt. Vind alles uit over loterij Alphen aan den Rijn.

loterijen-griendtsveen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Griendtsveen

De jackpots van de postcode loterij zijn te gek. Maak kans op de straatprijs, postcodekanjer, miljoenenjacht en ijsprijs, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het 06-nummer vormt jouw lotnr. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, extra kans met vriendenpunten, een auto winnen, fikse prijzenpot april 2020 tot maar liefst €900000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Griendtsveen

Door aanschaf van boulevard, heel lot, straatje, 1/5 staatslotdoe jij mee voor fikse jackpots. Denk aan €6000000. Op de 10e van de maand kans en rondom de jaarwisseling. De grootste prijzenpot en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuur steunen en elke maand meedingen om de miljoen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, entreekaartjes, gratis loten en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en unieke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere week duizenden winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met elke week een nieuwe rond. Loten kosten maar €2,00 speel je eigen getallen voor prijzen van minimaal €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; maken ze dat moeilijk? In het geval dat je incidenteel een lot koopt speel je niet automatisch mee met de recente loterijtrekking in Griendtsveen. Ga jij voor een loten-abonnement? Er wordt dan via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) via de bank lotengeld afgeboekt. Een loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of door het sturen van een opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Let op: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kun je altijd je eenmalig lot bestellen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan in veel gevallen tevens online aan de hand van het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Aanmelden voor de Nederlandse loterijen? De hoogste prijzen, grootste winkans en goede doelen!