Loterij Grou Jackpots oplopend tot €45 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: In één klap schatrijk worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Vriendenloterij of bijvoorbeeld Lucky Day is het mogelijk. Meespelen met een loterij in Grou? Meedoen met de loterij met de lucratiefste hoofdprijs? Of wil je achterhalen waar je in Grou een lot bestellen kunt? Op deze website check je een tabel met alle populaire win spellen. Vergelijkingen kun je maken door te kijken naar het goede doel, aantal trekkingen, jackpot, winkans. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar het kan natuurlijk ook bij de plaatselijke Prima, Ako, Bruna en benzinestations. Bekijk razendsnel de erkende loterijen, en waag eens een gokje!

Populaire loterijen in Grou?

Rondom Grou zijn er een ruim aanbod kansspelen. Ook op lokaal niveau. Je kunt dan denken aan een verloting van de plaatselijke voetbalclub of van de dorpsvereniging. Natuurlijk kan je ook meespelen met de grote loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en tevens krasloten. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dit te bepalen kijk je allereerst naar de kans om te winnen, de hoofdprijs, en het aantal uitreikingen. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Neem nou Museum Boijmans Van Beuningen of Ruud van Nistelrooy Academy. In de tabel hieronder tref je een beter beeld van veelbesproken loterijen in Grou met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals o.a. Vriendenloterij, Lotto en Lucky Day kennen we natuurlijk allemaal. Desondanks, je kunt ook deelnemen aan lucratieve lokale loterijen in Grou. Bijvoorbeeld een verloting georganiseerd door de gemeentelijke voetbalclub en tevens lokale winkeliers. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt zo een prijs te pakken. Men maakt kans op een jackpot maar bijvoorbeeld ook hotelbonnen. Een fijn gevolg: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Readtsjerk.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Denk aan meespelen met de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. En vergeet niet de jackpot van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit Grou zijn voldoende te vinden. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Ontdek op onze website waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Grou

De grap van een gokspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Grou. Rondom Friesland zijn diverse jackpots van €625000 geclaimed! Een kanjer is voor iedereen weggelegd! Geluk is een belangrijke factor. Let op, je hebt wel een kleine invloed: Selecteer een spel met een hoge winkans, koop meerdere loten (een boulevardje of straat), start een loterijpool met vrienden, of selecteer een klein kansspel met standaard prijzen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kies niet enkel voor de grotere loterij-bedrijven met geldprijzen van €6.500.000,00. Wie weet noem jij jezelf straks de rijke prijswinnaar in Grou?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De wijze van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Moeiteloos meedingen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De prijs hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De aanbieders op deze pagina zijn goedgekeurd door de regering. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is fantastisch. Maar, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de omgeving Leeuwarden kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Ako, Primera en sigarenwinkel . Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed tot na de prijsuitreiking. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een papiertje wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Meteen staatsloten kopen in Grou? Bekijk hieronder een lokaal verkooppunt. Zoek ook naar loterij Andel.

loterijen-grou

postcodeloterij logo

Postcode loterij Grou

De postcode loterij prijzen zijn enorm. Win de grote postcodekanjer, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en ijsprijs, cadeaubonnen, oudejaarsloterij. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je telefoonnummer vormt jouw lotnr. Zelf een goed doel uitzoeken, vriendenpunten, de autoprijs, hoge prijzenpot in april 2020 tot wel €200000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Grou

Met bijv. een straatje, boulevard, 1/5 staatslot, heel lotwin jij misschien wel interessante jackpots van wel €20000000. Op de 10e van de maand kans en rondom de jaarwisseling. De grootste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en iedere maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, gratis loten, entreekaartjes en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Voordelige loten en leuke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met wekelijks een trekking. Voor slechts €2 per lot selecteer je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs van minimaal €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; maken ze dat moeizaam? In de situatie wanneer jij een los lot koopt ben je niet gebonden aan de recente loterijtrekking in Grou. Ga jij voor een loten-abonnement? Er wordt dan via automatische incasso op een vast moment per maand geld voor de loten overgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of via zo’n opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Onthoud wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot kiezen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement opzeggen is ook online mogelijk via het opzegformulier of via email.

Meespelen met de beste loterijen? Grootste prijzenpakket, extra winkans en goede doelen helpen!