Loterij Hall Hoofdprijzen tot €75 miljoen euro?

Fantaseer jij er wel eens over? Een flink bedrag op je bankrekening. Dankzij deelname aan een loterij als de Lotto en bijv. Lucky Day is het voor iedereen weggelegd. Ben jij op zoek naar een loterij in Hall? Deelnemen aan het spel met de lucratiefste hoofdprijs? Of benieuwd naar waar je in Hall een lot kopen kan? Hieronder achterhaal je een tabel met alle huidige win spellen. Je kunt ze vergelijken middels goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs, kans om te winnen, prijs van een lot. Steeds meer mensen kopen online loten, maar natuurlijk ook bij o.a. de Bruna, Ako, Primera en tabakszaak. Check direct de meest gangbare loterijen, en waag eens een gokje!

Meespelen met een loterij in Hall?

In de regio Hall vinden we allerlei kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk hierbij aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de gemeentelijke muziekvereniging of van de dorpsvereniging. Natuurlijk kun je ook deelnemen aan landelijke loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. de Vriendenloterij. Wat is voor mij een geschikte verloting? Daarvoor doorzoek je jouw winkans, de jackpot, en de hoeveelheid uitreikingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, en je steunt het goede doel. Neem nou Marine Stewardship Council en Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. In de bijgaande tabel bekijk je een beter beeld van de meest populaire loterijen in Hall met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als bijv. Lotto, Vriendenloterij en krasloten zijn erg bekend. Maar, er zijn ook populaire lokale loterijen in Hall. Denk aan een actie van de actieve sportclub plus zelfstandige ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en de kans op een prijs is groot. De prijzenpot bestaat uit geld, en leuke extra’s als iPhone’s. Maar je helpt ook: door het kopen van een lot ondersteun je lokale initiatieven. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Rhenoy.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Waar moet ik dan aan denken? Nou, jouw geluk beproeven bij de Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. En vergeet niet de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in en rondom Hall zijn er genoeg. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Vind op deze pagina waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Hall

Het leuke aan een loterij is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Hall. In de provincie Gelderland zijn al jackpots van €475000 gesignaleerd! Een miljoen kan iedereen winnen! Een verloting is een kansspel. Echter, het is niet uitsluitend geluk: Selecteer een spel met een hoge winkans, koop meerdere loten (straat of boulevard), overweeg een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met kleinere prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kijk verder dan de landelijke loterijen waar je meedingt om bedragen van €21.500.000,00. Mogelijk val je in de prijzen als de fortuinlijke prijswinnaar in Hall?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De manier waarop we loten kopen wordt wel moderner. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Moeiteloos meespelen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag wordt direct overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De organisaties op deze pagina zijn erkend door de Nederlandse overheid. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is erg handig. Ondanks dat, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In de gemeente Brummen kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Prima, Ako, Bruna of een andere tabakszaak . Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze bewaar je op een veilige plek totdat je de uitslag kunt bekijken. Het biedt nog meer beleving: je bezit een lot wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Direct jouw staatslot kopen in Hall? Doorzoek in de onderstaande figuur een plaatselijke verkoper. Mensen zochten ook naar: loterij Arnemuiden.

loterijen-hall

postcodeloterij logo

Postcode loterij Hall

De prijzen van de postcode loterij zijn super. Zo profiteer je van de postcodekanjer, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer vormt jouw lotnr. Zelf een goed doel uitzoeken, extra kans met vriendenpunten, auto’s winnen, lucratieve prijzenpot april 2020 van zeker €400000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Hall

Via een 1/5 staatslot, heel lot, half lot, boulevardmaak je kans op behoorlijke droomprijzen. Bijvoorbeeld €21000000. Uitslag elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en elke maand meedingen om de miljoen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als gratis loten, cadeaubonnen, entreekaartjes of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en leuke aanbiedingen bij automatische deelname. Elke week ontelbare mazzelaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijks een trekking. Met een lot van €2,00 neem jij zeven getallen voor geldprijzen variërend van 10 miljoen euro en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; werkt dat complex? Indien je sporadisch een lot bestelt heb je geen verplichting tot een volgende loterijtrekking in Hall. Ga jij voor een loten-abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Het loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of aan de hand van een opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Goed om te weten: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd je eenmalig lot inslaan. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Het annuleren van zo’n abonnement kan meestal ook online aan de hand van het opzegformulier of via email.

Wil je meespelen met de beste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, grootste winkans en goede doelen ondersteunen!