Loterij Hantum Prijzen winnen tot wel €65.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? In één klap schatrijk worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Vriendenloterij en krasloten is het voor iedereen weggelegd. Meer weten over de loterij in Hantum? Alleen op zoek naar het spel met met de hoogste prijs? Of wil jij weten waar men in Hantum loten kunt kopen? Hier tref je een vergelijking met alle populaire spellen. Vergelijken kan middels goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot, kans om te winnen, hoofdprijs. Je kunt de loten online bestellen, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar de lokale Ako, Primera, Bruna of gewoon de tabakszaak. Ontdek ogenblikkelijk de meest gangbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Alle loterijen in Hantum?

In Hantum bestaan er een ruim aanbod kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Bijvoorbeeld een verloting van de gemeentelijke muziekvereniging of van de dorpsvereniging. Vanzelf kun je ook deelnemen aan populaire loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij en tevens de Vriendenloterij. Is een verloting uitzoeken lasting? Hiervoor kijk je allereerst naar jouw winkans, de hoofdprijs, en aantal trekkingen per jaar. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, en je steunt het goede doel. Zoals Groninger Museum of Museumkaart. In de lijst hieronder tref je een overzicht met erkende loterijen in Hantum met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij of Raffld zijn erg bekend. Maar, je kunt hier ook een gokje wagen in een lucratieve lokale loterijen in Hantum. Dit kan zijn een actie van de regionale muziekvereniging maar ook lokale ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt een grote kans op een prijs. Men maakt kans op een jackpot en tastbare prijzen zoals iPhone’s. Mooie bijkomstigheid: door het kopen van een lot steun je een vereniging in jouw omgeving. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Rietmolen.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Overweeg eens meespelen met de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 april 2020 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Overweeg ook eens de uitslag van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit Hantum zijn er meer dan je denkt. Wil jij een gokje wagen? Detecteer hieronder waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Hantum

Uniek aan de lotto is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Hantum. In de regio Friesland is al eens de jackpot van €75000 ingevorderd! Een jackpot kan iedereen winnen! Een loterij is een kansspel. Let op, het is niet uitsluitend geluk: Kies voor loterij met een hoge winkans, sla meerdere loten in (een straatje, of boulevardje), doe mee met een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met minder prijzen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Sta je dus niet blind op de grote loterijen met hoofdprijzen van €8.500.000,00. Misschien val je in de prijzen als de gelukkige prijswinnaar in Hantum?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De wijze van loten kopen wordt wel moderner. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Probleemloos meedingen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De prijs wordt direct overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De kansspelen in de tabel hebben allemaal goedkeuring gekregen. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is erg handig. Toch, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de regio Dongeradeel koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Ako, Primera, Bruna of Shell. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je goed totdat je de uitslag kunt bekijken. Het maakt het nog spannender: er zit iets in je broekzak dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Vandaag nog een staatslot kopen in Hantum? Doorzoek in de maps hierna een regionaal verkooppunt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Assendelft.

loterijen-hantum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Hantum

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn gigantisch. Maak kans op de straatprijs, miljoenenjacht, postcodekanjer en ijsprijs, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele (06-nummer) vormt jouw lotnr. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, vriendenpunten, de autoprijs, fikse prijzenpot april 2020 van wel €1000000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Hantum

Met bijv. een heel lot, straatje, half lot, boulevarddoe jij mee voor enorme geldbedragen van zelfs €11000000. Elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste geldbedragen en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: een steentje bijdragen aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, gratis loten, cadeaubonnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en leuke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Voor slechts €2 per lot selecteer je eigen getallen voor prijzen variërend van 10 miljoen euro tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; werkt dat moeizaam? In het geval dat je incidenteel een lot koopt ding je niet automatisch mee in de opvolgende loterijtrekking in Hantum. Heb je een abonnement afgesloten? In dat geval wordt er via automatische incasso op vaste periodes per jaar geld voor de loten overgeschreven. Een loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of via een opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Vergeet niet: aanbieders werken met een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kun je altijd het eenmalig lot kopen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden door middel van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meespelen met de populairste loterijen? Hoogste prijzenpot, extra winkans en een gift aan goede doelen!