Loterij Hantumeruitburen Win bedragen tot €55 miljoen euro?

Droom jij er wel eens stiekem van? In één klap schatrijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Bankgiroloterij of bijvoorbeeld het Miljoenenspel kan ook jij een mooi bedrag winnen. Meespelen met een loterij in Hantumeruitburen? Deelnemen aan de loterij met met de hoogste prijs? Of benieuwd naar waar je in Hantumeruitburen een lot kunt bemachtigen? Op onze website tref je een overzicht met alle huidige verlotingen. Vergelijken kan middels het goede doel, jackpot, lotprijs, aantal trekkingen. Steeds meer mensen kopen online loten, maar natuurlijk ook bij een speciaalzaak als Bruna, Primera, Ako maar steeds vaker ook bij de benzinestations. Bekijk onmiddellijk de grote loterijen, en waag eens een gokje!

Alle loterijen in Hantumeruitburen?

In en rondom Hantumeruitburen vinden we verschillende kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk aan een grote verloting van de actieve sportvereniging of van de lokale middenstand. Natuurlijk kan je ook loten kopen bij Nederlandse loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij of de Lotto. Wat is een interessante verloting? Hiervoor check je de winkans, de hoofdprijs, en het aantal trekkingen. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Neem nou Mauritshuis en STOP AID NOW!. In het schema ontdek je een lijst met betrouwbare loterijen in Hantumeruitburen met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij of krasloten zijn je vast niet onbekend. Evengoed, we onderscheiden ook populaire lokale loterijen in Hantumeruitburen. Bijvoorbeeld een verloting van een de gemeentelijke sportvereniging en de dorpsvereniging. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt zo een prijs te pakken. Men maakt kans op een jackpot en leuke extra’s als smartphones. Een leuke extra: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Rijen.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Om een voorbeeld te noemen: jouw geluk beproeven bij de Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Probeer het ook eens met de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars uit de buurt van Hantumeruitburen zijn er genoeg. Wil je ook zo rijk worden? Check hieronder waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Hantumeruitburen

Het leuke aan een kansspel is: iedereen kan winnen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Hantumeruitburen. In de streek Friesland zijn meerdere jackpots van €200000 voorgekomen! Een kanjer kan zomaar bij jou vallen! Een verloting is een kansspel. Maar, je kunt jouw winkans vergroten: Kies voor loterij met een hoge winkans, speel mee met meerdere loten (straat of boulevard), zet een loterijpool op, of kies voor kleinere verlotingen met lagere uitkeringen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Overweeg niet uitsluitend de populaire loterijen met prijzen van €11.000.000,00. Wellicht wordt jij wel de fortuinlijke prijswinnaar in Hantumeruitburen?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De wijze van loten kopen is wel veranderd. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Eenvoudig meedraaien met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De eventuele prijzen hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De loterijen op deze pagina hebben allemaal goedkeuring gekregen. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Ondanks dat, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In de regio Dongeradeel kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Primera, Ako of een andere tabakswinkel. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze houd je bij je tot na de prijsuitreiking. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een lot waarmee je wellicht schatrijk wordt. Nu zo’n staatslot kopen in Hantumeruitburen? Zoek in de maps hierna een lokaal verkooppunt. Mensen zochten ook naar: loterij Asten.

loterijen-hantumeruitburen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Hantumeruitburen

De postcode loterij prijzen zijn onmetelijk. Win de grote postcodekanjer, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en cadeaubonnen, ijsprijs, entreekaarten. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer + 2 letters is je lot. De loterij steunt 50 goede doelen, vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, hoge prijzenpot in augustus 2019 van wel €900000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Hantumeruitburen

Met een heel lot, half lot, 1/5 staatslot, boulevardmaak jij aanspraak op enorme droomprijzen. Denk aan €8000000. De 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste geldbedragen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuur steunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, cadeaubonnen, elektronica winnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en leuke aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Elke week ontelbare mazzelaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij, elke vrijdag is er een trekking. Voor niet meer dan 2 euro pak jij 7 getallen voor een jackpot variërend van 10 miljoen euro tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; gaat dat nog lastig? In de situatie wanneer jij af en toe eens een lot aanschaft krijg je niet automatische een lot in de recente loterijtrekking in Hantumeruitburen. Heb je een abonnement afgesloten? Dan wordt er door middel van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) geld voor de loten overgeschreven. Zo’n loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of aan de hand van jouw opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Bedenk wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd jouw eenmalig lot kopen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden door middel van opzegformulier of door een mail te sturen.

Aanmelden voor de leukste loterijen? Hoogste prijzenpot, beste winkansen en goede doelen!