Loterij Hensbroek Loterijen met prijzen tot €35 miljoen euro?

Droom jij er wel eens stiekem van? Uit het niets miljonair worden! Dankzij een loterij als de Lotto of bijvoorbeeld de EuroJackpot is het mogelijk. Nieuwsgierig naar de loterijen in Hensbroek? Zoek jij een geluksspel met de vetste jackpot? Of benieuwd naar waar je in Hensbroek een lot kan bestellen? Op deze website vind je een overzicht met alle huidige verlotingen. Vergelijken kan op zaken als winkans, aantal trekkingen, jackpot, het goede doel. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar het kan natuurlijk ook bij o.a. de Bruna, Primera, Ako of een andere tabakszaak. Bekijk meteen de meest populaire loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Meespelen met een loterij in Hensbroek?

In de omgeving van Hensbroek vinden we een breed scala aan kansspelen. Ook op lokaal niveau. Dat kan zijn een jaarlijkse verloting georganiseerd door de plaatselijke sportclub of van lokale ondernemers. Daarnaast kan je ook meespelen met de grote loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij en de Vriendenloterij. Welke verloting past bij jou? Daarvoor kijk je allereerst naar jouw winkans, jackpot en prijzen, en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Neem nou Anne Frank Stichting en NEMO museum. In het schema vind je een vergelijking van veelbesproken loterijen in Hensbroek met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals bijv. Vriendenloterij, Lotto of Lucky Day klinken bekend in de oren. Evengoed, er zijn hier ook populaire lokale loterijen in Hensbroek. Bijvoorbeeld een evenement van de plaatselijke sportvereniging en tevens zelfstandige ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is enorm. Je kunt vaak geld winnen en naturaprijzen als tablets. Een fijn gevolg: door mee te doen draag jij je steentje bij in jouw regio. Nu ook online: loten kopen in Scherpenzeel.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Wat te denken van een gokje wagen in de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 april 2020 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Probeer het ook eens met de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit Hensbroek zijn er genoeg. Wil je ook zo rijk worden? Achterhaal op deze pagina de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Hensbroek

Uniek aan de lotto is: iedereen kan winnen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Hensbroek. In de streek Noord-Holland is al een jackpot van €925000 geclaimed! Een miljoen kan ook jij winnen! Een verloting is een kansspel. Maar, je kunt jouw winkans vergroten: Schat jouw winkans goed in, speel mee met meerdere loten (een straatje, of boulevardje), start een loterijpool met vrienden, of ga voor een kleinere loterij met kleinere uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Sta je dus niet blind op de grotere loterij-bedrijven waar je meedingt om bedragen van €20.500.000,00. Misschien ben jij straks de unieke prijswinnaar in Hensbroek?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De lokatie waar wij loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Moeiteloos meespelen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De prijs wordt via de bank betaald.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De gokbedrijven in het overzicht hebben allemaal goedkeuring gekregen. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is ideaal. Echter, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de omgeving Koggenland kan jij loten kopen bij bijv. Prima, Ako, Bruna en benzinestations. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze bewaar je op een veilige plek tot de trekkingsdag. Dat maakt het nog mooier: er zit iets in je broekzak waarmee je wellicht schatrijk wordt. Snel staatsloten kopen in Hensbroek? Vind hieronder een verkooppunt in de buurt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Bergharen.

loterijen-hensbroek

postcodeloterij logo

Postcode loterij Hensbroek

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn grenzeloos. Speel mee met de oudejaars jackpot, miljoenenjacht, postcodekanjer en ijsprijs, entreekaarten, oudejaarsloterij. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw telefoonnummer is meteen het lot. De loterij steunt 50 goede doelen, spaar vriendenpunten, autojackpot, een enorme prijzenpot in april 2020 tot maar liefst €600000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Hensbroek

Met bijv. een straatje, heel lot, 1/5 staatslot, boulevardmaak je kans op interessante droomprijzen. Denk aan €10000000. Elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De grootste prijzenpot en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuur steunen en elke maand kans op €1.000.000. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, elektronica winnen, entreekaartjes plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Voordelige loten en unieke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Wekelijks heel erg veel winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Loten kosten maar €2,00 neem jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs variërend van 10 miljoen euro oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; werkt dat moeizaam? Zodra jij incidenteel een lot koopt zit je niet direct vast aan de recente loterijtrekking in Hensbroek. Heb je een abonnement afgesloten? In dit scenario wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand via de bank lotengeld afgeboekt. Zo’n loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of door het sturen van de opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Vergeet niet: er is een opzegtermijn van toepassing. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kan jij bijvoorbeeld het eenmalig lot aanschaffen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Het beëindigen van een abonnement is ook online mogelijk door gebruik te maken van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Aanmelden voor de spannendste loterijen? De hoogste prijzen, hoogste winkans en goede doelen!