Loterij Hooge Mierde Jackpots oplopend tot €85.000.000?

Wie wil dat nu niet? In één klap schatrijk worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Vriendenloterij en bijv. het Miljoenenspel is het mogelijk. Benieuwd naar de loterijen in Hooge Mierde? Meedoen met een gokje wagen met de meest hoge jackpot? Of nieuwsgierig waar jij in Hooge Mierde een lot kan bestellen? Hieronder tref je een vergelijking met alle huidige spellen. Het vergelijken gebaseerd op lotprijs, het goede doel, winkans, aantal trekkingen. Je kunt de loten online bestellen, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar de lokale Ako, Primera, Bruna of supermarkt. Ontdek binnen een paar minuten alle loterijen, en speel vandaag nog mee!

Populaire loterijen in Hooge Mierde?

In de omgeving van Hooge Mierde bestaan er een ruim aanbod kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk hierbij aan een speciale verloting van de lokale voetbalvereniging of van lokale winkeliers. Vanzelf kun je ook deelnemen aan gangbare loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij en de Vriendenloterij. Is een verloting uitzoeken lasting? Hiervoor bekijk je de winkans, hoogte van de prijzen, en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Denk aan BankGiro Loterij Museumprijs of Zuiderzeemuseum. In de lijst hieronder achterhaal jij een analyse van betrouwbare loterijen in Hooge Mierde met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Vriendenloterij, Lotto of Raffld kennen we natuurlijk allemaal. Maar, we zien ook interessante lokale loterijen in Hooge Mierde. Bijvoorbeeld een verloting georganiseerd door de actieve muziekvereniging en tevens de lokale middenstand. Vaak zijn de loten voordelig, en de winkans is erg groot. Men maakt kans op een jackpot en naturaprijzen als voetbaltickets. Een fijn gevolg: door het kopen van een lot worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Sint-Oedenrode.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er weer veel trekkingen. Overweeg eens meedoen met de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee via een lot van staatsloterij. Vergeet ook niet de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit Hooge Mierde komen regelmatig voor. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Achterhaal hierna lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Hooge Mierde

Het leuke aan een loterij is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Hooge Mierde. In de provincie Noord-Brabant is al eens de jackpot van €300000 geclaimed! €1.000.000 of meer kan ook jij winnen! Geluk is een belangrijke factor. Let op, je kunt het geluk een handje helpen: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (straat of boulevard), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of ga voor een kleinere loterij met kleinere winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Overweeg niet uitsluitend de landelijke loterijen met prijzen van €5.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben jij straks de grote prijswinnaar in Hooge Mierde?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De manier waarop we loten kopen verandert wel. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Laagdrempelig meedingen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De jackpot wordt via de bank betaald.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Je lotnummers staan in je account.

De aanbieders op deze pagina hebben allen een vergunning. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Aan de andere kant, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de regio Reusel-De Mierden koopt men loten bij Ako, Bruna, Primera maar steeds vaker ook bij de tabakszaak . Je ontvangt dan een fysiek lot. Je moet hem veilig opbergen tot het moment van trekking. Het biedt nog meer beleving: je hebt iets bij je dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Direct zo’n staatslot kopen in Hooge Mierde? Vind in het plaatje hieronder een lokaal verkooppunt. Ook interessant: loterij Bornwird.

loterijen-hooge-mierde

postcodeloterij logo

Postcode loterij Hooge Mierde

De bedragen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Speel mee met de oudejaars jackpot, miljoenenjacht, straatprijs en entreekaarten, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer is jouw lot. Elke maand goede doelen steunen, vriendenpunten, een auto winnen, aantrekkelijke prijzenpot in april 2020 van wel €1000000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Hooge Mierde

Met bijv. een boulevard, half lot, 1/5 staatslot, straatjewin jij mogelijk stevige droomprijzen oplopend tot €13000000. Elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. Het grootste prijzenpakket en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: bijdragen aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, elektronica winnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Goedkope loten en aantrekkelijke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Maandelijks 100.000den winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijks een trekking. Met een lot van €2,00 pak jij persoonlijke getallen voor de jackpot variërend van 10 miljoen euro en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; gaat dat nog moeizaam? In het geval dat je een los lot koopt ben je niet gebonden aan de nieuwe loterijtrekking in Hooge Mierde. Heb je een abonnement afgesloten? Er zal met behulp van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) kosten voor de loten afgeschreven. Zo’n loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of met behulp van je opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Vergeet niet: er is een opzegtermijn van toepassing. Liever geen automatische incasso? Ga dan zo’n eenmalig lot inslaan. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan meestal ook online door gebruik te maken van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Deelnemen aan de leukste loterijen? De absolute jackpot, beste winkansen en goede doelen!