Loterij Jistrum Jackpots oplopend tot €20 miljoen euro?

Wie droomt er niet van? In één klap schatrijk worden! Via een loterij als de Staatsloterij en ook het Miljoenenspel is het voor iedereen weggelegd. Nieuwsgierig naar de loterijen in Jistrum? Meedoen met de verloting met de hoogste winkans? Of wil je achterhalen waar je in Jistrum loten kunt kopen? Op deze pagina check je een overzicht met alle huidige spellen. Vergelijken kan op basis van aantal trekkingen, het goede doel, lotprijs, jackpot. Je kunt de loten online bestellen, maar de echte beleving vind je bij de lokale Prima, Ako, Bruna of Esso. Bekijk gemakkelijk de erkende loterijen, en speel vandaag nog mee!

Welke loterijen zijn er in Jistrum?

In de regio Jistrum kun je meedoen met een breed scala aan kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk aan een verloting van de lokale voetbalvereniging of van zelfstandige ondernemers. Natuurlijk heb je de optie mee te spelen met de grote loterijen zoals Postcode loterij, Staatsloterij en bijv. de Vriendenloterij. Voor welke verloting moet ik gaan? Hiervoor analyseer je jouw winkans, jackpot en prijzen, en aantal trekkingen per jaar. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan Fries Museum en Naturalis Biodiversity Center. In de tabel hieronder ontdek jij een opsomming van de meest populaire loterijen in Jistrum met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij of de EuroJackpot zijn erg bekend. Echter, we zien ook leuke lokale loterijen in Jistrum. Dit kan zijn een verloting georganiseerd door de plaatselijke muziekvereniging of lokale ondernemers. Vaak zijn de loten voordelig, en daar er weinig loten zijn win je al gauw. De prijzenpot bestaat uit geld, plus fysieke prijzen als voetbaltickets. Maar je helpt ook: door mee te doen ondersteun je lokale initiatieven. Nu ook online: loten kopen in Stegeren.


Trekking september 2023

Ook in september 2023 zijn er trekkingen in overvloed. Denk aan meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 september 2023 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Vergeet ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in september 2023. Prijswinnaars in Jistrum zijn er wel degelijk! Ben jij ook zo’n geluksvogel? Detecteer hierna de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Jistrum

Het leuke aan een gokspel is: iedereen heeft dezelfde winkans. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Jistrum. In de provincie Friesland is al een jackpot van €950000 opgeëist! Een straatprijs is ook voor jou weggelegd! Een verloting is een kansspel. Echter, een klein deel heb je zelf in de hand: Schat jouw winkans goed in, speel mee met meerdere loten (een straatje, of boulevardje), start een loterijpool met vrienden, of speel een klein gokspel met beperkte prijzen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Beperk je dus niet tot de internationale loterijen met prijzen van €5.000.000,00. Mogelijk noem jij jezelf straks de gelukkige prijswinnaar in Jistrum?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier waarop we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Gemakkelijk meedingen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag wordt via internet overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De gokbedrijven op deze website zijn erkend door de Nederlandse overheid. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Alleen, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In de omgeving Tytsjerksteradiel koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Bruna, Ako, Primera en Jumbo. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot na de prijsuitreiking. Dit heeft iets magisch: er zit iets in je broekzak wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Snel een staatslot kopen in Jistrum? Open in de plattegrond hieronder een lokaal verkooppunt. Zoek ook naar loterij Cadier en Keer.

loterijen-jistrum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Jistrum

De jackpots van de postcode loterij zijn immens. Maak kans op de straatprijs, postcodekanjer, oudejaars jackpot en entreekaarten, oudejaarsloterij, cadeaubonnen. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer + 2 letters is je lot. Elke maand goede doelen steunen, spaar vriendenpunten, autojackpot, een enorme prijzenpot in september 2023 oplopend tot €500000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Jistrum

Via een boulevard, heel lot, 1/5 staatslot, half lotding je mee om aantrekkelijke droomprijzen tot wel €21000000. Elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De meest fantastische prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuurprojecten ondersteunen en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, entreekaartjes, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en scherpe aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot speel je eigen getallen voor prijzen variërend van 10 miljoen euro tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; gaat dat nog complex? In de situatie wanneer jij een enkele keer je geluk wil beproeven heb je geen verplichting tot de opvolgende loterijtrekking in Jistrum. Liever een abonnement bij een loterij? Er wordt dan via automatische incasso op een vast moment per maand een bedrag van je rekening afgeschreven. Zo’n loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen hoewel het ook kan met een opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Goed om te weten: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld jouw eenmalig lot kopen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement stopzetten kan meestal ook online door gebruik te maken van opzegformulier of door een mail te sturen.

Deelnemen aan de beste loterijen? De absolute jackpot, hoogste winkans en een gift aan goede doelen!