Loterij Katwijk Prijzen winnen tot wel €90 miljoen?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: In één klap schatrijk worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Postcode loterij en Lucky Day kan dit zomaar. Nieuwsgierig naar de loterijen in Katwijk? Zoek jij een gokje wagen met de meest hoge jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in Katwijk een lot kopen kan? Op deze website bekijk je een vergelijking met alle actuele spellen. Je kunt ze vergelijken op zaken als lotprijs, winkans, het goede doel, aantal trekkingen. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar je kunt ook gewoon naar de lokale Primera, Bruna, Ako of gewoon de tabakswinkel. Bekijk gemakkelijk de meest gangbare loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Alle loterijen in Katwijk?

In Katwijk bestaan er allerlei kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Je kunt dan denken aan een verloting van de lokale muziekvereniging of van lokale winkeliers. Vanzelf kan je ook meespelen met erkende loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij en tevens de Bankgiroloterij. Wat is voor mij een geschikte verloting? Hierbij kijk je allereerst naar de winkansen, de jackpot, en aantal trekkingen per jaar. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Denk aan Dirk Kuyt Foundation en Villa Pardoes. In de lijst hieronder achterhaal jij een beter beeld van loterijen in Katwijk met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto en Raffld zijn je vast niet onbekend. Evengoed, je kunt hier ook een gokje wagen in een interessante lokale loterijen in Katwijk. Denk aan een verloting van een de gemeentelijke muziekvereniging en tevens zelfstandige ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is erg groot. Vaak maak je kans op geldbedragen, en tastbare prijzen zoals boodschappen. Maar je helpt ook: door mee te doen steun je een vereniging in jouw omgeving. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Suawoude.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Denk aan meespelen met de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee via een lot van staatsloterij. Vergeet ook niet de prijzen van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit Katwijk zijn er wel degelijk! Wordt jij net zo rijk? Bekijk hieronder waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Katwijk

Het fraaie van een gokje wagen is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Katwijk. In deze provincie Zuid-Holland zijn diverse jackpots van €525000 opgeëist! Een miljoen kan voor elke deelnemer vallen! Je moet met name veel geluk hebben. Let op, je kunt jouw winkans vergroten: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, sla meerdere loten in (een boulevard of straat), begin een loterijpool met vrienden of collega’s, of selecteer een klein kansspel met mindere uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Beperk je dus niet tot de grotere loterij-bedrijven met jackpots van €2.500.000,00. Mogelijk val je in de prijzen als de nieuwe prijswinnaar in Katwijk?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De wijze van loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Laagdrempelig meedoen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het gewonnen bedrag wordt via internet overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De gokbedrijven op deze website zijn goedgekeurd door de regering. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is super. Maar, loten kopen in de winkel is misschien wel het mooist. In de regio Katwijk kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Primera, Bruna, Ako of benzinestations. Dit papieren lot moet je meenemen. Je moet hem veilig opbergen tot het moment van trekking. Dat maakt het nog mooier: er zit iets in je broekzak wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Meteen staatsloten kopen in Katwijk? Bekijk in de plattegrond hieronder een regionaal verkooppunt. Ook interessant: loterij Dalfsen.

loterijen-katwijk

postcodeloterij logo

Postcode loterij Katwijk

De bedragen van de postcode loterij zijn gigantisch. Zo win je bijvoorbeeld de postcodekanjer, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en oudejaarsloterij, ijsprijs, entreekaarten. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer is je lotnummer. Zelf een goed doel uitzoeken, vriendenpunten, auto’s winnen, aantrekkelijke prijzenpot in april 2020 van wel €1000000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Katwijk

Met een half lot, straatje, boulevard, 1/5 staatslotding je mee om aantrekkelijke geldbedragen van maar liefst €19000000. Elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. Het grootste prijzenpakket en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: cultuurprojecten ondersteunen en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, elektronica winnen, gratis loten en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en aantrekkelijke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Elke week ontelbare mazzelaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met elke week een nieuwe rond. Voor slechts €2 per lot selecteer je persoonlijke getallen voor de jackpot variërend van 10 miljoen euro oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; wordt dat ingewikkeld? In de situatie wanneer jij een los lot koopt ben je niet gebonden aan de opvolgende loterijtrekking in Katwijk. Heb je een abonnement afgesloten? In dat geval wordt er via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) kosten voor de loten afgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of met behulp van een opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Bedenk wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot aanschaffen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden via het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meespelen met de spannendste loterijen? De hoogste prijzen, uitstekende winkans en goede doelen helpen!