Loterij Kessel Jackpots oplopend tot €35 miljoen?

Wie droomt er niet van? Schathemeltjerijk worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Lotto of krasloten is het mogelijk. Meespelen met een loterij in Kessel? Meedoen met een gokje wagen met de meest hoge jackpot? Of wil je achterhalen waar je in Kessel een lot kopen kan? Hieronder achterhaal je een schema met alle huidige spellen. Je kunt ze vergelijken middels het goede doel, winkans, lotprijs, jackpot. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar o.a. de Prima, Ako, Bruna of gewoon de benzinestations. Ontdek simpel & snel de meest populaire loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Alle loterijen in Kessel?

In de omgeving van Kessel vinden we een breed scala aan kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Je kunt dan denken aan een loterij van de lokale voetbalclub of van lokale ondernemers. Daarnaast kun je ook deelnemen aan betrouwbare grote loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of ook de Vriendenloterij. Welke verloting past bij jou? Om dit te bepalen analyseer je de winkansen, hoogte van de prijzen, en het aantal trekkingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Zoals Amsterdam Museum en NOC*NSF. In de bijgaande tabel vind je een lijst met loterijen in Kessel met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto of krasloten kennen we natuurlijk allemaal. Alleen, je kunt hier ook een gokje wagen in een mooie lokale loterijen in Kessel. Denk dan aan een clubactie van de actieve voetbalvereniging en zelfstandige ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is erg groot. Men maakt kans op een jackpot en tastbare prijzen zoals televisies. Een leuke extra: door een lot te kopen steun je een vereniging in jouw omgeving. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Taarlo.


Trekking oktober 2020

Ook in oktober 2020 staan er volop trekkingen gepland. Wat te denken van een lot kopen bij Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 oktober 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Probeer het ook eens met de uitslag van de nationale postcode loterij in oktober 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Kessel zijn er wel degelijk! Wil je ook zo rijk worden? Achterhaal hieronder lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Kessel

De grap van een gokje wagen is: iedereen heeft dezelfde winkans. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Kessel. Rondom Limburg zijn al jackpots van €200000 voorgekomen! €1.000.000 of meer kan ook jij winnen! Een loterij is een kansspel. Goed om te weten, een klein deel heb je zelf in de hand: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, speel mee met meerdere loten (een boulevard of straat), zet een loterijpool op, of selecteer een klein kansspel met minder winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Kies niet enkel voor de internationale loterijen met hoofdprijzen van €9.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en wordt jij wel de rijke prijswinnaar in Kessel?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier waarop we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Het verschuift naar internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Gemakkelijk meedoen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De jackpot wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De organisaties op deze website zijn erkend door de Nederlandse overheid. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Desalniettemin, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In en rondom Peel en Maas koopt men loten bij Prima, Ako, Bruna maar steeds vaker ook bij de Texaco. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Je moet hem veilig opbergen tot na de prijsuitreiking. Het biedt nog meer beleving: je hebt iets in bezit wat jou miljonair kan maken. Direct een staatslot kopen in Kessel? Vind hieronder een regionaal verkooppunt. Vind alles uit over loterij De Heen.

loterijen-kessel

postcodeloterij logo

Postcode loterij Kessel

De jackpots van de postcode loterij zijn onmetelijk. Maak kans op de oudejaars jackpot, miljoenenjacht, straatprijs en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je tel. nummer is meteen het lot. De loterij steunt 50 goede doelen, vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, hoge prijzenpot in oktober 2020 tot wel €100000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Kessel

Met een boulevard, half lot, 1/5 staatslot, heel lotwin jij mogelijk serieuze geldbedragen. Bijvoorbeeld €25000000. Elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De grootste prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: bijdragen aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, cadeaubonnen, elektronica winnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en aantrekkelijke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Maandelijks 100.000den winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Loten kosten maar €2,00 neem jij persoonlijke getallen voor de jackpot die beginnen bij €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; is dat moeizaam? Zodra jij zo nu en dan eens een lot koopt zit je niet direct vast aan de recente loterijtrekking in Kessel. Ga jij voor een loten-abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand een bedrag van je rekening afgeschreven. Zo’n loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of aan de hand van zo’n opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Onthoud wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan een eenmalig lot bestellen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het beëindigen van een abonnement kan ook via jouw online account door middel van opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Wil je meespelen met de beste loterijen? De absolute jackpot, grootste winkans en goede doelen steunen!