Loterij Kinnum Jackpots oplopend tot €60 miljoen euro?

Droom jij er wel eens stiekem van? Schathemeltjerijk worden! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Lotto en Raffld is het mogelijk. Nieuwsgierig naar de loterijen in Kinnum? Meedoen met de verloting met de hoogste winkans? Of zoek je sites en winkels waar jij in Kinnum een lot bestellen kunt? Op onze website bekijk je een lijst met alle actuele spellen. Vergelijken kan via aantal trekkingen, jackpot, lotprijs, winkans. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar natuurlijk ook bij bijvoorbeeld de Primera, Bruna, Ako of een andere supermarkt. Ontdek binnen een paar minuten de grote loterijen, en waag eens een gokje!

Welke loterijen zijn er in Kinnum?

In Kinnum vinden we een breed scala aan kansspelen. Ook op lokaal niveau. Dat kan zijn een grote verloting van de plaatselijke voetbalclub of van de dorpsvereniging. Uiteraard kan je ook een gokje wagen bij landelijke loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij en bijv. Raffld . Welke verloting past bij jou? Hierbij doorzoek je de kans om te winnen, jackpot en prijzen, en het aantal uitreikingen. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Denk aan Het Nieuwe van Gogh Museum en Stichting MS Research. In de lijst hieronder ontdek je een overzicht met erkende loterijen in Kinnum met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij en krasloten kennen we natuurlijk allemaal. Desondanks, je treft daar ook populaire lokale loterijen in Kinnum. Denk dan aan een verloting georganiseerd door de regionale voetbalvereniging plus lokale ondernemers. De lot-kosten liggen vaak lager, en je hebt een grote kans op een prijs. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en leuke extra’s als een overnachting. Een leuke extra: door mee te doen help je lokale stichtingen / verenigingen. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Ter Aar.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Wat te denken van een lot kopen bij Lotto en Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Overweeg ook eens de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Kinnum zijn er meer dan je denkt. Wil jij een gokje wagen? Detecteer op onze website waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Kinnum

Het mooie aan de lotto is: het is voor iedereen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Kinnum. In de provincie Friesland zijn meerdere jackpots van €1000000 voorgekomen! Een jackpot kan iedereen winnen! Een loterij is een kansspel. Goed om te weten, je hebt wel een kleine invloed: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, speel mee met meerdere loten (een boulevardje of straat), neem deel aan een loterijpool, of ga gokken met standaard uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Overweeg niet uitsluitend de grotere loterij-bedrijven met hoofdprijzen van €22.500.000,00. Wie weet noem jij jezelf straks de rijke prijswinnaar in Kinnum?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De plek waar we loten kopen wordt wel moderner. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Eenvoudig meedraaien met alle (inter)nationale loterijen.
  • De jackpot wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De aanbieders op deze website hebben allemaal goedkeuring gekregen. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is ideaal. Echter, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de omgeving Terschelling kan jij loten kopen bij bijv. Bruna, Primera, Ako of een andere Texaco. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats totdat je de uitslag kunt bekijken. Het biedt nog meer beleving: je bezit een lot wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Direct jouw staatslot kopen in Kinnum? Bekijk in de onderstaande figuur een lokaal verkooppunt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij De Knipe.

loterijen-kinnum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Kinnum

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Maak kans op de postcodekanjer, straatprijs, miljoenenjacht en ijsprijs, oudejaarsloterij, entreekaarten. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je 06-nummer is meteen het lot. Elke maand goede doelen steunen, spaar vriendenpunten, autojackpot, een enorme prijzenpot in augustus 2019 van zeker €300000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Kinnum

Met bijv. een heel lot, straatje, 1/5 staatslot, boulevardmaak je kans op serieuze jackpots van zelfs €10000000. Op de 10e van de maand kans en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzen en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en elke maand meedingen om de miljoen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, entreekaartjes, elektronica winnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en unieke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere week duizenden winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met elke week een nieuwe rond. Loten kosten maar €2,00 selecteer jij zeven getallen voor geldprijzen vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; werkt dat moeizaam? Als je een enkele keer je geluk wil beproeven krijg je niet automatische een lot in de recente loterijtrekking in Kinnum. Ga jij voor een loten-abonnement? In dit scenario wordt er via automatische incasso elke maand (of week) via de bank lotengeld afgeboekt. Jouw loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of via jouw opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Bedenk wel: er is in de regel een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kun je altijd het eenmalig lot bestellen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het annuleren van zo’n abonnement kan meestal ook online middels het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Aanmelden voor de populairste loterijen? De hoogste prijzen, hoogste winkans en goede doelen ondersteunen!