Loterij Kornwerderzand Loterijen met prijzen tot €25 miljoen euro?

Wie droomt er niet van? Een flink bedrag op je bankrekening. Dankzij deelname aan een loterij als de Vriendenloterij en bijv. het Miljoenenspel kan ook jij een mooi bedrag winnen. Benieuwd naar de loterijen in Kornwerderzand? Deelnemen aan de loterij met de hoogste winkans? Of wil je achterhalen waar je in Kornwerderzand een lot kunt bemachtigen? Hieronder vind je een tabel met alle huidige spellen. Het vergelijken middels het goede doel, lotprijs, winkans, aantal trekkingen. Steeds meer mensen kopen online loten, maar de echte beleving vind je bij een speciaalzaak als Bruna, Ako, Primera en supermarkt. Vergelijk simpel & snel de lokale en landelijke loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Populaire loterijen in Kornwerderzand?

In Kornwerderzand zijn er allerlei kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk hierbij aan een loterij van de plaatselijke muziekvereniging of van zelfstandige ondernemers. Vanzelf kun je ook deelnemen aan bekende loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij en ook de Bankgiroloterij. Welke verloting past bij jou? Hierbij check je jouw winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Neem nou epilepsiefonds of Rutgers. In het schema check jij een lijst met betrouwbare loterijen in Kornwerderzand met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij en krasloten zijn erg bekend. Desondanks, er zijn hier ook mooie lokale loterijen in Kornwerderzand. Denk aan een actie van de regionale muziekvereniging plus de dorpsvereniging. De lot-kosten liggen vaak lager, en de winkans is erg groot. De prijzenpot bestaat uit geld, en tastbare prijzen zoals televisies. Maar je helpt ook: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Nu ook online: loten kopen in Tinallinge.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Waar moet ik dan aan denken? Nou, meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 april 2020 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. Vergeet ook niet de uitslag van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in Kornwerderzand zijn er wel degelijk! Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Vind hieronder waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Kornwerderzand

Uniek aan een gokje wagen is: iedereen heeft dezelfde winkans. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Kornwerderzand. In deze provincie Friesland is al een jackpot van €275000 gesignaleerd! Een kanjer kan zomaar bij jou vallen! Je moet met name veel geluk hebben. Goed om te weten, het draait niet alleen om geluk: Schat jouw winkans goed in, koop meerdere loten (een straat, of boulevard), neem deel aan een loterijpool, of kies voor kleinere verlotingen met lagere winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kies niet enkel voor de grotere loterij-bedrijven met jackpots van €4.500.000,00. Mogelijk ben je de fortuinlijke prijswinnaar in Kornwerderzand?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De lokatie waar wij loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Laagdrempelig meespelen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De prijs wordt via internet overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De organisaties in de vergelijker hebben allemaal goedkeuring gekregen. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Echter, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In de regio Súdwest-Fryslân kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Primera, Bruna, Ako of supermarkt. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze houd je bij je tot het moment van trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets bij je wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Direct een staatslot kopen in Kornwerderzand? Vind hieronder een verkooppunt in de buurt. Mensen zochten ook naar: loterij Delfgauw.

loterijen-kornwerderzand

postcodeloterij logo

Postcode loterij Kornwerderzand

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn super. Zo win je bijvoorbeeld de postcodekanjer, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en entreekaarten, cadeaubonnen, ijsprijs. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer is jouw lot. De loterij steunt 50 goede doelen, meer kans met vriendenpunten, autojackpot, hoge prijzenpot in april 2020 van wel €500000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Kornwerderzand

Met een half lot, boulevard, heel lot, 1/5 staatslotwin jij mogelijk fikse hoofdprijzen. Denk aan €17000000. Elke 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. De meest fantastische prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals elektronica winnen, entreekaartjes, cadeaubonnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen in de lotto-jackpot. Voordelige loten en scherpe aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot kies jij zeven getallen voor geldprijzen vanaf €10.000.000 tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; werkt dat moeilijk? In de situatie wanneer jij gewoon een keer een lot koopt krijg je niet automatische een lot in de opvolgende loterijtrekking in Kornwerderzand. Kies je voor een abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Zo’n loterij contract kan je telefonisch opzeggen hoewel het ook kan met de opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Let op: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Ga dan het eenmalig lot bestellen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan in veel gevallen tevens online middels het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Wil je meespelen met de populairste loterijen? Grootste prijzenpakket, extra winkans en goede doelen!