Loterij Lemmer Loterijen met prijzen tot €15 miljoen?

Wie droomt er niet van? Uit het niets miljonair worden! Dankzij een loterij als de Postcode loterij of Raffld kan ook jij een mooi bedrag winnen. Nieuwsgierig naar de loterijen in Lemmer? Zoek jij het spel met de lucratiefste hoofdprijs? Of zoek je sites en winkels waar jij in Lemmer een lot kopen kan? Op onze website ontdek je een tabel met alle lopende geluksspelletjes. Vergelijken doe jij op basis van goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot, kans om te winnen, hoofdprijs. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar je kunt ook gewoon naar de plaatselijke Ako, Bruna, Primera en sigarenwinkel. Ontdek onmiddellijk de gangbare loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Meespelen met een loterij in Lemmer?

In de regio Lemmer vinden we uiteenlopende kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Je kunt dan denken aan een verloting van de plaatselijke voetbalvereniging of van de dorpsvereniging. Uiteraard kan je ook loten kopen bij nationale loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en ook het Miljoenenspel. Welke verloting past bij jou? Hiervoor check je jouw winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en de hoeveelheid uitreikingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Zoals Drents Museum of Skanfonds. In de lijst hieronder achterhaal je een analyse van veelbesproken loterijen in Lemmer met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto of Lucky Day kennen we natuurlijk allemaal. Alleen, er zijn hier ook lucratieve lokale loterijen in Lemmer. Dit kan zijn een verloting van een de actieve sportclub of zelfstandige ondernemers. De lot-kosten liggen vaak lager, en de winkans is enorm. Men maakt kans op een jackpot en leuke extra’s als etentjes. Een fijn gevolg: door een lot te kopen help je lokale stichtingen / verenigingen. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Vegelinsoord.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Wat te denken van meedoen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 april 2020 mee met de staatsloterij. Probeer het ook eens met de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit Lemmer zijn er wel degelijk! Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Detecteer op deze pagina waar je terecht kunt voor loten.

Prijswinnaars uit Lemmer

Het mooie aan een kansspel is: het is voor iedereen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Lemmer. In de regio Friesland zijn diverse jackpots van €400000 gesignaleerd! Een enorm geldbedrag kan ook jij winnen! Een loterij is een kansspel. Let op, het is niet uitsluitend geluk: Kies voor loterij met een hoge winkans, koop meerdere loten (een boulevard of straat), neem deel aan een loterijpool, of speel een klein gokspel met kleinere uitkeringen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kijk verder dan de populaire loterijen met geldprijzen van €13.500.000,00. Wellicht wordt jij wel de trotse prijswinnaar in Lemmer?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier van loten kopen wordt wel moderner. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Eenvoudig meedraaien met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het gewonnen bedrag wordt via internet overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De loterijen op deze website hebben allemaal goedkeuring gekregen. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is super. Ondanks dat, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In en rondom De Friese Meren kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Ako, Primera, Bruna of gewoon de Albert Heijn. Je krijgt dan een papieren lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot de trekkingsdag. Dit geeft een fijn gevoel: er zit iets in je broekzak wat jou miljonair kan maken. Snel je staatslot kopen in Lemmer? Doorzoek in het plaatje hieronder een regionaal verkooppunt. Lees nu verder over loterij Drouwenermond.

loterijen-lemmer

postcodeloterij logo

Postcode loterij Lemmer

De bedragen van de postcode loterij zijn gigantisch. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw 06-nummer is je lotnummer. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, nog meer prijs met vriendenpunten, autojackpot, hoge prijzenpot in april 2020 tot wel €400000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Lemmer

Door aanschaf van 1/5 staatslot, half lot, heel lot, straatjedoe jij mee voor interessante prijzen. Denk aan €7000000. Trekking 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste geldbedragen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuur steunen en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, gratis loten, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en unieke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Maandelijks 100.000den winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot selecteer jij 7 getallen voor een jackpot variërend van 10 miljoen euro en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; gaat dat nog complex? Zodra jij sporadisch een lot bestelt krijg je niet automatische een lot in de recente loterijtrekking in Lemmer. Liever een abonnement bij een loterij? Er wordt dan via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) kosten voor de loten afgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of met behulp van je opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Onthoud wel: er is een opzegtermijn van toepassing. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kan jij bijvoorbeeld een eenmalig lot kiezen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement opzeggen kan in veel gevallen tevens online middels het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Deelnemen aan de populairste loterijen? De absolute jackpot, beste winkansen en goede doelen helpen!