Loterij Linden Loterijen met prijzen tot €65.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Schathemeltjerijk worden! Dankzij een loterij als de Vriendenloterij of Raffld is het voor iedereen weggelegd. Nieuwsgierig naar de loterijen in Linden? Wil je een gokje wagen met de meest hoge jackpot? Of wil jij weten waar men in Linden een lot kunt bemachtigen? Hieronder achterhaal je een schema met alle actuele win spellen. Vergelijken kan op basis van lotprijs, jackpot, winkans, aantal trekkingen. Steeds meer mensen kopen online loten, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar de plaatselijke Primera, Bruna, Ako en pompstations. Ontdek gemakkelijk de gangbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Alle loterijen in Linden?

Rondom Linden kun je deelnemen aan uiteenlopende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Je kunt dan denken aan een verloting van de actieve sportvereniging of van lokale winkeliers. Natuurlijk kan je ook een gokje wagen bij erkende loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. de EuroJackpot. Voor welke verloting moet ik gaan? Daarvoor kijk je allereerst naar de winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en hoeveel trekkingen er zijn. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je steunt het goede doel. Voorbeelden zijn Dierenbescherming of Nationaal Ouderenfonds. In het schema bekijk je een beter beeld van erkende loterijen in Linden met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto en de EuroJackpot zijn erg bekend. Toch, je treft daar ook leuke lokale loterijen in Linden. Je moet hierbij denken aan een verloting van een de gemeentelijke muziekvereniging of lokale winkeliers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt zo een prijs te pakken. De prijzenpot bestaat uit geld, en naturaprijzen als fietsen. Maar je helpt ook: door deel te nemen aan een lokale loterij steun je een vereniging in jouw omgeving. Nu ook online: loten kopen in Vlaardingen.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Wat te denken van meedoen met de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. Probeer het ook eens met de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Linden zijn er meer dan je denkt. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Detecteer op onze website waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Linden

Uniek aan een verloting is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Linden. In de provincie Noord-Brabant is al een jackpot van €925000 geclaimed! Een enorm geldbedrag is voor iedereen weggelegd! Geluk is een belangrijke factor. Alleen, je kunt jouw winkans vergroten: Selecteer een spel met een hoge winkans, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), overweeg een loterijpool, of ga gokken met beperkte uitkeringen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Beperk je dus niet tot de landelijke loterijen met hoofdprijzen van €17.500.000,00. Misschien ben jij straks de unieke prijswinnaar in Linden?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De plek waar we loten kopen is wel veranderd. Het verschuift naar internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Eenvoudig meedingen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De eventuele prijzen wordt via de bank betaald.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De kansspelen in het overzicht zijn erkend door de Nederlandse overheid. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is fantastisch. Toch, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In de regio Cuijk koopt men loten bij Primera, Bruna, Ako maar steeds vaker ook bij de tabakswinkel. Je ontvangt dan een fysiek lot. Je moet hem veilig opbergen tot de trekkingsdag. Het maakt het nog spannender: je hebt iets in bezit dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Nu zo’n staatslot kopen in Linden? Doorzoek hieronder een verkooppunt in de buurt. Lees nu verder over loterij Een-West.

loterijen-linden

postcodeloterij logo

Postcode loterij Linden

De prijzen van de postcode loterij zijn grenzeloos. Zo profiteer je van de oudejaars jackpot, postcodekanjer, miljoenenjacht en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, entreekaarten. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer is jouw lot. Bijdragen aan een goed doel wat jou aanspreekt, spaar vriendenpunten, de autoprijs, lucratieve prijzenpot augustus 2019 oplopend tot €100000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Linden

Dankzij een straatje, boulevard, 1/5 staatslot, heel lotpak jij misschien wel serieuze jackpots. Bijvoorbeeld €19000000. Op de 10e van de maand kans en rondom de jaarwisseling. De hoogste geldbedragen en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: een steentje bijdragen aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als gratis loten, elektronica winnen, cadeaubonnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Voordelige loten en altijd aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere week duizenden winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot selecteer jij 7 getallen voor een jackpot van minimaal €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; maken ze dat moeilijk? Zodra jij af en toe eens een lot aanschaft ding je niet automatisch mee in de opvolgende loterijtrekking in Linden. Liever een abonnement bij een loterij? In dat geval wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) een bedrag van je rekening afgeschreven. Het loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of aan de hand van je opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Let op: er is een opzegtermijn van toepassing. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Ga dan je eenmalig lot kopen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement opzeggen kan in veel gevallen tevens online middels het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Meedoen met de spannendste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, uitstekende winkans en goede doelen steunen!