Loterij Lochem Loterijen met prijzen tot €90 miljoen euro?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een flink bedrag op je bankrekening. Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Staatsloterij en Lucky Day kan dit zomaar. Nieuwsgierig naar de loterijen in Lochem? Deelnemen aan de verloting met de hoogste winkans? Of wil je achterhalen waar je in Lochem een lot kunt bemachtigen? Op onze website check je een overzicht met alle lopende geluksspelletjes. Vergelijken doe jij via hoofdprijs, prijs van een lot, kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar het kan natuurlijk ook bij een speciaalzaak als Bruna, Primera, Ako of gewoon de sigarenzaak. Ontdek simpel & snel de meest gangbare loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Alle loterijen in Lochem?

In de omgeving van Lochem bestaan er allerlei kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk hierbij aan een grote verloting van de actieve sportvereniging of van lokale ondernemers. Daarnaast kun je ook deelnemen aan betrouwbare grote loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. het Miljoenenspel. Wat is een interessante verloting? Hierbij analyseer je alle winkansen, de hoofdprijs, en aantal trekkingen per jaar. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: daarbij kun je enorme prijzen pakken, en je steunt het goede doel. Neem nou Liliane Fonds en Van Gogh Museum. In het onderstaande overzicht ontdek jij een vergelijking van erkende loterijen in Lochem met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij of de EuroJackpot kennen we natuurlijk allemaal. Maar, er zijn ook mooie lokale loterijen in Lochem. Denk dan aan een verloting van een de plaatselijke sportvereniging of de dorpsvereniging. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is enorm. Je kunt vaak geld winnen en tastbare prijzen zoals auto’s. Een leuke extra: door mee te doen ondersteun je lokale initiatieven. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Vlodrop.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Waar moet ik dan aan denken? Nou, een lot kopen bij Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 april 2020 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Overweeg ook eens de uitslag van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in Lochem zijn er wel degelijk! Wordt jij net zo rijk? Vind op deze pagina waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Lochem

Het leuke aan een gokje wagen is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Lochem. In de regio Gelderland is al een jackpot van €850000 voorgevallen! Zo’n enorme prijs kan iedereen winnen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Goed om te weten, je kunt het geluk een handje helpen: Schat jouw winkans goed in, koop meerdere loten (een boulevardje of straat), doe mee met een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met beperkte winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kies niet enkel voor de grote loterijen met hoofdprijzen van €14.000.000,00. Wellicht val je in de prijzen als de rijke prijswinnaar in Lochem?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De wijze van loten kopen is wel veranderd. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Eenvoudig meedoen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het prijzengeld hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De loterijen in de vergelijker zijn erkend door de Nederlandse overheid. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Aan de andere kant, loten kopen in een winkel is misschien wel het mooist. In de gemeente Lochem kan jij loten kopen bij bijv. Ako, Primera, Bruna of gewoon de benzinestations. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze houd je bij je totdat je de uitslag kunt bekijken. Het maakt het nog spannender: je bezit een lot wat jou miljonair kan maken. Snel jouw staatslot kopen in Lochem? Bekijk in de maps hierna een verkooppunt bij jou in de buurt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Eesveen.

loterijen-lochem

postcodeloterij logo

Postcode loterij Lochem

De postcode loterij prijzen zijn onwijs hoog. Win de grote straatprijs, oudejaars jackpot, postcodekanjer en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, entreekaarten. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je 06-nummer is jouw lot. De loterij steunt 50 goede doelen, meer kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, lucratieve prijzenpot april 2020 oplopend tot €600000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Lochem

Met bijv. een heel lot, 1/5 staatslot, half lot, straatjepak jij misschien wel stevige hoofdprijzen tot wel €21000000. Trekking 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzen en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: cultuurprojecten ondersteunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, elektronica winnen, gratis loten en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en aantrekkelijke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Elke week ontelbare mazzelaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijks een trekking. Voor niet meer dan 2 euro selecteer je 7 getallen voor een jackpot variërend van 10 miljoen euro tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; is dat moeilijk? In de situatie wanneer jij af en toe eens een lot aanschaft ben je niet gebonden aan de recente loterijtrekking in Lochem. Heb je een abonnement afgesloten? In dit scenario wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor loterij deelname afgeschreven. Zo’n loterij contract kan je telefonisch opzeggen of met behulp van zo’n opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Let op: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Ga dan je eenmalig lot aanschaffen. Het grote voordeel van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement opzeggen is ook online mogelijk aan de hand van het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meedoen met de populairste loterijen? De hoogste prijzen, beste winkansen en goede doelen steunen!