Loterij Lutjewinkel Loterijen met prijzen tot €20.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Schathemeltjerijk worden! Via een loterij als de Bankgiroloterij en ook Lucky Day kan iedereen rijk worden. Meer weten over de loterij in Lutjewinkel? Wil je een geluksspel met de hoogste winkans? Of benieuwd naar waar je in Lutjewinkel een lot bestellen kunt? Op onze website bekijk je een lijst met alle lopende win spellen. Het vergelijken gebaseerd op goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot, hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen. Je kunt de loten online bestellen, maar je kunt ook gewoon naar een speciaalzaak als Prima, Ako, Bruna en Albert Heijn. Ontdek snel de erkende loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Welke loterijen zijn er in Lutjewinkel?

In de omgeving van Lutjewinkel kun je deelnemen aan verschillende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Denk hierbij aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de gemeentelijke sportvereniging of van lokale ondernemers. Uiteraard kan je ook loten kopen bij populaire loterijen zoals Staatsloterij, Postcode loterij of ook de Lotto. Voor welke verloting moet ik gaan? Hierbij kijk je allereerst naar alle winkansen, jackpot en prijzen, en het aantal uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Denk aan De Natuur- en Milieufederaties of Museum Speelklok. In de lijst hieronder achterhaal jij een lijst met veelbesproken loterijen in Lutjewinkel met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij en het Miljoenenspel kennen we natuurlijk allemaal. Desondanks, we zien ook interessante lokale loterijen in Lutjewinkel. Denk dan aan een verloting georganiseerd door de regionale voetbalvereniging plus de dorpsvereniging. Vaak zijn de loten voordelig, en de winkans is enorm. De prijzenpot bestaat uit geld, en leuke extra’s als tablets. Mooie bijkomstigheid: door deel te nemen aan een lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Lees nu verder over loten kopen in Vrouwenpolder.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Waar moet ik dan aan denken? Nou, jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 april 2020 mee via een lot van staatsloterij. Onderschat ook niet de prijzen van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars woonachtig in Lutjewinkel zijn voldoende te vinden. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Bekijk via loterijprijzen.nl waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Lutjewinkel

De grap van een kansspel is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Lutjewinkel. In de regio Noord-Holland zijn diverse jackpots van €675000 opgeëist! €1.000.000 of meer kan voor elke deelnemer vallen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Alleen, een klein deel heb je zelf in de hand: Check altijd vooraf de winkans, bestel altijd meerdere loten (straat of boulevard), overweeg een loterijpool, of speel een klein gokspel met minder prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Kies niet enkel voor de landelijke loterijen met prijzen van €3.500.000,00. Misschien wordt jij wel de grote prijswinnaar in Lutjewinkel?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De plek waar we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Probleemloos meedingen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het prijzengeld hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De loterijen op deze website hebben allen een vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is super. Toch, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In de buurt van Hollands Kroon kun jij loten kopen bij o.a. Bruna, Ako, Primera of gewoon de Jumbo. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze houd je bij je totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit geeft een fijn gevoel: er zit iets in je broekzak wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Meteen jouw staatslot kopen in Lutjewinkel? Check in de maps hierna een verkooppunt in de buurt. Vind alles uit over loterij Elsendorp.

loterijen-lutjewinkel

postcodeloterij logo

Postcode loterij Lutjewinkel

De jackpots van de postcode loterij zijn super. Zo profiteer je van de postcodekanjer, straatprijs, oudejaars jackpot en oudejaarsloterij, cadeaubonnen, entreekaarten. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je 06-nummer is meteen het lot. Je bepaalt zelf het goede doel, spaar vriendenpunten, autojackpot, aantrekkelijke prijzenpot in april 2020 van zeker €500000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Lutjewinkel

Met bijv. een 1/5 staatslot, heel lot, boulevard, straatjeding je mee om interessante jackpots. Bijvoorbeeld €15000000. Elke 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: een bijdrage leveren aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, entreekaartjes, elektronica winnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en scherpe aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met elke week een nieuwe rond. Met een lot van €2,00 neem je persoonlijke getallen voor de jackpot van minimaal €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; wordt dat moeizaam? Wanneer je een los lot koopt speel je niet automatisch mee met de nieuwe loterijtrekking in Lutjewinkel. Liever een abonnement bij een loterij? In dat geval wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) via de bank lotengeld afgeboekt. Het loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice hoewel het ook kan met zo’n opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Goed om te weten: je hebt te maken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kan jij bijvoorbeeld jouw eenmalig lot inslaan. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook via jouw online account door middel van opzegformulier of via email.

Deelnemen aan de leukste loterijen? Prijzen tot €90.000.000, hoogste winkans en goede doelen ondersteunen!