Loterij Maasbommel Jackpots oplopend tot €40.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? Een groot geldbedrag winnen! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Postcode loterij en de EuroJackpot kan ook jij een mooi bedrag winnen. Ben jij op zoek naar een loterij in Maasbommel? Alleen op zoek naar het spel met de vetste jackpot? Of benieuwd naar waar je in Maasbommel een lot kopen kan? Op onze website bekijk je een overzicht met alle huidige win spellen. Vergelijken kan door te kijken naar goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen. Het snelste kun je online loten kopen, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij o.a. de Primera, Bruna, Ako en Esso. Ontdek gemakkelijk alle loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Welke loterijen zijn er in Maasbommel?

In de regio Maasbommel vinden we verschillende kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Dat kan zijn een jaarlijkse verloting georganiseerd door de actieve voetbalvereniging of van zelfstandige ondernemers. Daarnaast kan je ook loten kopen bij landelijke loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of de Vriendenloterij. Wat is voor mij een geschikte verloting? Daarvoor doorzoek je alle winkansen, jackpot en prijzen, en het aantal trekkingen. Kies altijd voor een Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Voorbeelden zijn Johan Cruyff Foundation of Museumstoomtram Hoorn-Medemblik. In de lijst hieronder achterhaal jij een opsomming van loterijen in Maasbommel met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals bijv. Vriendenloterij, Lotto en Raffld kennen we natuurlijk allemaal. Echter, je treft daar ook mooie lokale loterijen in Maasbommel. Bijvoorbeeld een verloting van een de gemeentelijke voetbalclub of lokale winkeliers. De loten zijn vaak goedkoop, en de winkans is enorm. Men maakt kans op een jackpot en leuke extra’s als voetbalkaarten. Een fijn gevolg: door deel te nemen aan een lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Lees nu verder over loten kopen in Waardhuizen.


Trekking november 2020

Ook in november 2020 zijn er weer veel trekkingen. Wat te denken van meedoen met de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of doe 10 november 2020 mee met de trekking van de staatsloterij. En wat te denken van de prijzen van de nationale postcode loterij in november 2020. Prijswinnaars woonachtig in Maasbommel zijn er genoeg. Wil jij een gokje wagen? Bekijk hieronder verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Maasbommel

De grap van een loterij is: iedereen heeft dezelfde winkans. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Maasbommel. In deze provincie Gelderland zijn diverse jackpots van €350000 opgeëist! Een jackpot kan voor elke deelnemer vallen! Je moet met name veel geluk hebben. Echter, een klein deel heb je zelf in de hand: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, bestel altijd meerdere loten (straat of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of ga gokken met standaard winsten. Denk aan kraskaarten en krasloten. Beperk je dus niet tot de landelijke loterijen met jackpots van €11.000.000,00. Misschien val je in de prijzen als de fortuinlijke prijswinnaar in Maasbommel?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De manier van loten kopen wordt wel moderner. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Probleemloos meedingen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De eventuele prijzen wordt via internet overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De gokbedrijven in de tabel zijn goedgekeurd door de regering. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is ideaal. Toch, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In en rondom West Maas en Waal koopt men loten bij Ako, Primera, Bruna of een andere Albert Heijn. Je krijgt dan een papieren lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot aan de trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een papiertje dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Snel zo’n staatslot kopen in Maasbommel? Bekijk in de onderstaande figuur een lokaal verkooppunt. Ook interessant: loterij Ens.

loterijen-maasbommel

postcodeloterij logo

Postcode loterij Maasbommel

De prijzen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Zo win je bijvoorbeeld de miljoenenjacht, oudejaars jackpot, straatprijs en cadeaubonnen, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele (06-nummer) is je lotnummer. Je bepaalt zelf het goede doel, meer kans met vriendenpunten, auto’s winnen, aantrekkelijke prijzenpot in november 2020 tot wel €200000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Maasbommel

Via een boulevard, straatje, half lot, 1/5 staatslotwin jij mogelijk serieuze geldbedragen van zelfs €19000000. Uitslag elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzen en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als gratis loten, elektronica winnen, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en aantrekkelijke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere maand 10.000den geluksvogels die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Met een lot van €2,00 kies jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs van minimaal €10 miljoen tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; werkt dat moeilijk? Indien je een los lot koopt ding je niet automatisch mee in de opvolgende loterijtrekking in Maasbommel. Kies je voor een abonnement? Dan wordt er door middel van automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor de loten afgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of met behulp van je opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Bedenk wel: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd je eenmalig lot kiezen. Het gemak van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten is ook online mogelijk aan de hand van het opzegformulier of via email.

Meespelen met de Nederlandse loterijen? Prijzen tot €90.000.000, extra winkans en goede doelen steunen!