Loterij Mantgum Prijzen winnen tot wel €70 miljoen euro?

Fantaseer jij er wel eens over? Een flink bedrag op je bankrekening. Dankzij deelname aan een loterij als de Lotto en bijv. de EuroJackpot kan iedereen rijk worden. Nieuwsgierig naar de loterijen in Mantgum? Wil je een geluksspel met de hoogste winkans? Of wil je achterhalen waar je in Mantgum een lot kopen kan? Op Loterijprijzen.nl check je een schema met alle huidige geluksspelletjes. Het vergelijken door middel van kans om te winnen, hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot. Het snelste kun je online loten kopen, maar natuurlijk ook bij de lokale Primera, Bruna, Ako of gewoon de Jumbo. Ontdek simpel & snel de betrouwbare loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Lopende loterijen in Mantgum?

In Mantgum kun je meedoen met uiteenlopende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk aan een speciale verloting van de plaatselijke sportclub of van lokale winkeliers. Vanzelfsprekend kan je ook een gokje wagen bij populaire loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. Lucky Day. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dit te bepalen kijk je allereerst naar de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Voorbeelden zijn Frans Hals Museum en Ruud van Nistelrooy Academy. In de tabel hieronder tref je een opsomming van betrouwbare loterijen in Mantgum met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als bijv. Lotto, Vriendenloterij of krasloten klinken bekend in de oren. Evengoed, er zijn hier ook leuke lokale loterijen in Mantgum. Bijvoorbeeld een clubactie van de gemeentelijke voetbalclub en lokale ondernemers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en de kans op een prijs is groot. Men maakt kans op een jackpot en tastbare prijzen zoals cadeaubonnen. Mooie bijkomstigheid: door een lot te kopen help je lokale stichtingen / verenigingen. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Wapse.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 zijn er trekkingen in overvloed. Denk aan meespelen met de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Overweeg ook eens de geldprijzen van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars woonachtig in Mantgum komen regelmatig voor. Wil je ook zo rijk worden? Achterhaal via loterijprijzen.nl waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Mantgum

Het mooie aan de lotto is: iedereen heeft dezelfde winkans. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Mantgum. In de provincie Friesland zijn meerdere jackpots van €600000 voorbij gekomen! De hoofdprijs kan zomaar bij jou vallen! Een loterij is een kansspel. Goed om te weten, een klein deel heb je zelf in de hand: Selecteer een spel met een hoge winkans, koop meerdere loten (een boulevard of straat), overweeg een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met lagere prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Overweeg niet uitsluitend de internationale loterijen met geldprijzen van €23.000.000,00. Misschien ben je de unieke prijswinnaar in Mantgum?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De manier van loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Probleemloos meedingen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het gewonnen bedrag wordt via internet overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De kansspelen op deze pagina zijn erkend door de Nederlandse overheid. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is erg handig. Maar, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In de buurt van Littenseradiel kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Prima, Ako, Bruna maar steeds vaker ook bij de pompstations. Je ontvangt dan een fysiek lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats totdat je de uitslag kunt bekijken. Het biedt nog meer beleving: er zit iets in je broekzak wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Direct je staatslot kopen in Mantgum? Vind in de maps hierna een lokaal verkooppunt. Ook interessant: loterij Esch.

loterijen-mantgum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Mantgum

De jackpots van de postcode loterij zijn super. Zo win je bijvoorbeeld de postcodekanjer, straatprijs, oudejaars jackpot en ijsprijs, entreekaarten, cadeaubonnen. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer + 2 letters is je lot. Je bepaalt zelf het goede doel, nog meer prijs met vriendenpunten, een auto winnen, hoge prijzenpot in april 2020 van zeker €1000000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Mantgum

Met een half lot, 1/5 staatslot, heel lot, boulevardwin jij mogelijk forse geldbedragen van zelfs €15000000. Trekking 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste geldbedragen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: bijdragen aan cultuur en iedere 4 weken miljoenen winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, cadeaubonnen, entreekaartjes en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen bij de lotto-jackpot. Goedkope loten en scherpe aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met wekelijks een trekking. Voor niet meer dan 2 euro kies jij 7 getallen voor een jackpot die beginnen bij €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; werkt dat ingewikkeld? In het geval dat je gewoon een keer een lot koopt krijg je niet automatische een lot in de nieuwe loterijtrekking in Mantgum. Ga jij voor een loten-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso elke 4 weken (of vaker) via de bank lotengeld afgeboekt. Een loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of via de opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Goed om te weten: aanbieders werken met een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot bestellen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan meestal ook online door middel van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Wil je meespelen met de populairste loterijen? De hoogste prijzen, hoogste winkans en goede doelen!