Loterij Mariënvelde Win bedragen tot €45 miljoen euro?

Wie droomt er niet van? Schathemeltjerijk worden! Dankzij een loterij als de Postcode loterij en de EuroJackpot is het mogelijk. Meespelen met een loterij in Mariënvelde? Alleen op zoek naar de verloting met de vetste jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in Mariënvelde een lot bestellen kunt? Op onze website tref je een tabel met alle actuele verlotingen. Vergelijken kan door te kijken naar kans om te winnen, hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen, goede doel dat wordt ondersteund. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar o.a. de Prima, Ako, Bruna of supermarkt. Ontdek nu de meest gangbare loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Alle loterijen in Mariënvelde?

In Mariënvelde kun je meedoen met allerlei kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk hierbij aan een verloting van de plaatselijke voetbalvereniging of van lokale ondernemers. Daarnaast kan je ook loten kopen bij Nederlandse loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en de Vriendenloterij. Wat is een interessante verloting? Om dit te bepalen doorzoek je de winkansen, jackpot en prijzen, en het aantal uitreikingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je steunt het goede doel. Denk aan KWF Kankerbestrijding of Museumstoomtram Hoorn-Medemblik. In de tabel hieronder bekijk jij een analyse van erkende loterijen in Mariënvelde met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij en de bankgiroloterij kennen we natuurlijk allemaal. Desondanks, je kunt ook deelnemen aan leuke lokale loterijen in Mariënvelde. Denk aan een actie van de actieve sportvereniging plus de dorpsvereniging. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt zo een prijs te pakken. Men maakt kans op een jackpot en tastbare prijzen zoals voetbaltickets. Mooie bijkomstigheid: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Warnsveld.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 staan er volop trekkingen gepland. Overweeg eens meespelen met de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. En vergeet niet de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Mariënvelde komen regelmatig voor. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Detecteer op deze pagina verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Mariënvelde

De grap van een gokspel is: het is voor iedereen. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Mariënvelde. In de provincie Gelderland is al een jackpot van €875000 voorgekomen! De straatprijs kan voor elke deelnemer vallen! Een loterij is een kansspel. Echter, een klein deel heb je zelf in de hand: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, koop meerdere loten (een straatje, of boulevardje), overweeg een loterijpool, of speel een klein gokspel met kleinere winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kijk verder dan de populaire loterijen met jackpots van €11.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben je de trotse prijswinnaar in Mariënvelde?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De wijze van loten kopen wordt wel moderner. Het verschuift naar internet. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Laagdrempelig deelnemen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De eventuele prijzen wordt automatisch gestort op je rekening.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De gokbedrijven in het overzicht hebben allemaal goedkeuring gekregen. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Desondanks, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In de omgeving Oost Gelre kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Primera, Bruna of een andere sigarenzaak. Je krijgt dan een papieren lot. Je moet hem veilig opbergen totdat je de uitslag kunt bekijken. Dat maakt het nog mooier: je bezit een papiertje waarmee je wellicht schatrijk wordt. Vandaag nog jouw staatslot kopen in Mariënvelde? Doorzoek hieronder een plaatselijke verkoper. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Everdingen.

loterijen-marienvelde

postcodeloterij logo

Postcode loterij Mariënvelde

De jackpots van de postcode loterij zijn enorm. Speel mee met de straatprijs, postcodekanjer, miljoenenjacht en oudejaarsloterij, cadeaubonnen, entreekaarten. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer is jouw lot. De loterij steunt 50 goede doelen, vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, hoge prijzenpot in augustus 2019 tot maar liefst €700000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Mariënvelde

Via een straatje, heel lot, 1/5 staatslot, boulevardwin jij mogelijk forse prijzen tot wel €19000000. Uitslag elke 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste geldbedragen en aantrekkelijkste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: cultuur steunen en elke maand meedingen om de miljoen. Check introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, elektronica winnen, entreekaartjes en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en aantrekkelijke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere maand 10.000den geluksvogels die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met elke week een nieuwe rond. Voor niet meer dan 2 euro selecteer jij eigen getallen voor prijzen startend vanaf €10.000.000 tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; gaat dat nog lastig? In de situatie wanneer jij af en toe eens een lot aanschaft ding je niet automatisch mee in de recente loterijtrekking in Mariënvelde. Prefereer jij een loterij-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso elke maand (of week) geld voor de loten overgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice hoewel het ook kan met de opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Onthoud wel: aanbieders werken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Ga dan een eenmalig lot aanschaffen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden door middel van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Deelnemen aan de spannendste loterijen? Grootste prijzenpakket, uitstekende winkans en goede doelen!