Loterij Molenend Jackpots oplopend tot €30.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? Uit het niets miljonair worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Postcode loterij en ook Lucky Day is het voor iedereen weggelegd. Meer weten over de loterij in Molenend? Alleen op zoek naar de loterij met de hoogste winkans? Of wil je achterhalen waar je in Molenend een lot kan bestellen? Op Loterijprijzen.nl bekijk je een overzicht met alle actuele geluksspelletjes. Vergelijkingen kun je maken op basis van winkans, aantal trekkingen, jackpot, lotprijs. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar het kan natuurlijk ook bij een speciaalzaak als Ako, Bruna, Primera of gewoon de Shell. Ontdek gemakkelijk de grote loterijen, en speel vandaag nog mee!

Lopende loterijen in Molenend?

Rondom Molenend kun je meedoen met uiteenlopende kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk hierbij aan een verloting van de plaatselijke sportvereniging of van zelfstandige ondernemers. Uiteraard kan je ook een gokje wagen bij populaire loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij of ook de Vriendenloterij. Wat is voor mij een geschikte verloting? Hiervoor kijk je allereerst naar alle winkansen, hoogte van de prijzen, en aantal trekkingen per jaar. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, en je steunt het goede doel. Voorbeelden zijn Centraal Museum Utrecht en World Food Programme. In het schema tref je een vergelijking van erkende loterijen in Molenend met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals Vriendenloterij, Lotto en Raffld kennen we natuurlijk allemaal. Echter, we zien ook leuke lokale loterijen in Molenend. Bijvoorbeeld een clubactie van de plaatselijke sportclub maar ook lokale ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en je hebt zo een prijs te pakken. Je kunt vaak geld winnen en tastbare prijzen zoals gratis winkelen. Een leuke extra: door mee te doen steun je een vereniging in jouw omgeving. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Waalre.


Trekking mei 2022

Ook in mei 2022 zijn er trekkingen in overvloed. Om een voorbeeld te noemen: meedoen met de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 mei 2022 mee via een lot van staatsloterij. Onderschat ook niet de prijzen van de nationale postcode loterij in mei 2022. Prijswinnaars in Molenend zijn er meer dan je denkt. Wordt jij net zo rijk? Bekijk op onze website waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Molenend

Het leuke aan een loterij is: het is voor iedereen. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Molenend. In de regio Friesland is al een jackpot van €250000 geclaimed! De jackpot kan zomaar bij jou vallen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Alleen, een klein deel heb je zelf in de hand: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, speel mee met meerdere loten (een boulevardje of straat), doe mee met een loterijpool, of speel een klein gokspel met beperkte prijzen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Kies niet enkel voor de grotere loterij-bedrijven met geldprijzen van €10.500.000,00. Wie weet ben jij straks de fortuinlijke prijswinnaar in Molenend?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier van loten kopen wordt wel moderner. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Probleemloos meedoen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het prijzengeld wordt via de bank betaald.
  • Je weet wat je besteedt aan loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De kansspelen op deze pagina hebben allemaal goedkeuring gekregen. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Toch, loten kopen in de winkel blijft in trek. In en rondom Tytsjerksteradiel koopt men loten bij Ako, Primera, Bruna of sigarenwinkel . Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Deze bewaar je goed tot na de prijsuitreiking. Dit heeft iets magisch: je hebt iets in bezit wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Vandaag nog zo’n staatslot kopen in Molenend? Zoek in de maps hierna een regionaal verkooppunt. Mensen zochten ook naar: loterij Emmer-Compascuum.

loterijen-molenend

postcodeloterij logo

Postcode loterij Molenend

De prijzen van de postcode loterij zijn enorm. Zo profiteer je van de straatprijs, postcodekanjer, oudejaars jackpot en oudejaarsloterij, cadeaubonnen, ijsprijs. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) is je lotnummer. Steun een club of vereniging naar keuze, nog meer prijs met vriendenpunten, een auto winnen, aantrekkelijke prijzenpot in mei 2022 tot wel €900000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Molenend

Met een boulevard, heel lot, half lot, straatjepak jij misschien wel interessante prijzen van maar liefst €20000000. Op de 10e van de maand kans en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste geldbedragen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: een steentje bijdragen aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, elektronica winnen, cadeaubonnen of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en scherpe aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere week duizenden winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Voor niet meer dan 2 euro pak jij zeven getallen voor geldprijzen van minimaal €10 miljoen tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; wordt dat lastig? In de situatie wanneer jij eenmalig een lot hebt gekocht ben je niet gebonden aan de nieuwe loterijtrekking in Molenend. Liever een abonnement bij een loterij? In dit scenario wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor loterij deelname afgeschreven. Het loterij contract kan je telefonisch opzeggen of door het sturen van jouw opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Vergeet niet: er is een opzegtermijn van toepassing. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kan jij bijvoorbeeld je eenmalig lot inslaan. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement opzeggen kan ook via jouw online account met een opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Aanmelden voor de leukste loterijen? De hoogste prijzen, grootste winkans en goede doelen ondersteunen!