Loterij Nieuwebrug Loterijen met prijzen tot €35.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? Schathemeltjerijk worden! Door mee te spelen aan een loterij als de Postcode loterij of bijvoorbeeld Lucky Day kan iedereen rijk worden. Meespelen met een loterij in Nieuwebrug? Alleen op zoek naar het spel met de meest hoge jackpot? Of nieuwsgierig waar jij in Nieuwebrug loten kunt kopen? Hieronder ontdek je een overzicht met alle huidige verlotingen. Het vergelijken op zaken als prijs van een lot, kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs. Het snelste kun je online loten kopen, maar de echte beleving vind je bij o.a. de Bruna, Ako, Primera of een andere benzinepompen. Bekijk à la minute de lokale en landelijke loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Meespelen met een loterij in Nieuwebrug?

In Nieuwebrug kun je meedoen met een ruim aanbod kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk aan een jaarlijkse verloting georganiseerd door de lokale voetbalvereniging of van lokale winkeliers. Uiteraard kan je ook meespelen met landelijke loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij of bijv. krasloten. Welke verloting past bij jou? Hiervoor kijk je allereerst naar de winkans, de jackpot, en de hoeveelheid uitreikingen. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Zoals Joods Historisch Museum en Nationale Hoorstichting. In de lijst hieronder vind jij een opsomming van loterijen in Nieuwebrug met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij of krasloten zijn je vast niet onbekend. Toch, je kunt ook deelnemen aan mooie lokale loterijen in Nieuwebrug. Je moet hierbij denken aan een verloting van een de lokale muziekvereniging en tevens lokale ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en de kans op een prijs is groot. Je kunt vaak geld winnen en leuke extra’s als iPad’s. Maar je helpt ook: door het kopen van een lot steun je een vereniging in jouw omgeving. Nu ook online: loten kopen in Wons.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 vinden er veel trekkingen plaats. Denk aan een lot kopen bij Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 april 2020 mee via een lot van staatsloterij. En vergeet niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit Nieuwebrug zijn voldoende te vinden. Wil jij een gokje wagen? Detecteer op onze website lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Nieuwebrug

Uniek aan een loterij is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Nieuwebrug. In de regio Friesland zijn al jackpots van €425000 gevallen! Een miljoen kan iedereen winnen! Een verloting is een kansspel. Maar, het is niet uitsluitend geluk: Selecteer een spel met een hoge winkans, sla meerdere loten in (een straatje, of boulevardje), neem deel aan een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met beperkte winsten. Een kraslot of kraskaart kan ook. Sta je dus niet blind op de landelijke loterijen met hoofdprijzen van €24.000.000,00. Mogelijk wordt jij wel de fortuinlijke prijswinnaar in Nieuwebrug?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De manier waarop we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Probleemloos meespelen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het prijzengeld hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De aanbieders in de tabel zijn goedgekeurd door de regering. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is erg handig. Echter, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In en rondom Heerenveen kun jij loten kopen bij o.a. Bruna, Ako, Primera maar steeds vaker ook bij de tabakszaak . Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Je moet hem veilig opbergen tot na de prijsuitreiking. Het maakt het nog spannender: er zit iets in je broekzak waarmee je wellicht schatrijk wordt. Direct je staatslot kopen in Nieuwebrug? Open in de maps hierna een regionaal verkooppunt. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Gytsjerk.

loterijen-nieuwebrug

postcodeloterij logo

Postcode loterij Nieuwebrug

De postcode loterij prijzen zijn gigantisch. Maak kans op de miljoenenjacht, oudejaars jackpot, postcodekanjer en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw 06-nummer is jouw lot. Elke maand goede doelen steunen, nog meer prijs met vriendenpunten, autojackpot, lucratieve prijzenpot april 2020 van zeker €100000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Nieuwebrug

Met bijv. een half lot, heel lot, 1/5 staatslot, straatjeding je mee om aantrekkelijke geldbedragen. Bijvoorbeeld €15000000. Elke 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. De hoogste prijzen en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en altijd aanbiedingen bij automatische deelname. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Voor slechts €2 per lot kies je eigen getallen voor prijzen startend vanaf €10.000.000 tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; gaat dat nog ingewikkeld? Indien je een los lot koopt heb je geen verplichting tot de opvolgende loterijtrekking in Nieuwebrug. Prefereer jij een loterij-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso elke maand (of week) via de bank lotengeld afgeboekt. Jouw loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of door het sturen van zo’n opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Vergeet niet: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd jouw eenmalig lot bestellen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden via het opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Meespelen met de beste loterijen? Grootste prijzenpakket, extra winkans en goede doelen helpen!