Loterij Nijensleek Hoofdprijzen tot €75 miljoen euro?

Wie droomt er niet van? Een groot geldbedrag winnen! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Bankgiroloterij en krasloten is het voor iedereen weggelegd. Nieuwsgierig naar de loterijen in Nijensleek? Zoek jij de loterij met de meest hoge jackpot? Of wil je achterhalen waar je in Nijensleek een lot kopen kan? Hieronder achterhaal je een overzicht met alle lopende win spellen. Het vergelijken door te kijken naar goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar de echte beleving vind je bij de plaatselijke Ako, Bruna, Primera en Jumbo. Vergelijk direct alle loterijen, en speel vandaag nog mee!

Meespelen met een loterij in Nijensleek?

In Nijensleek kun je meedoen met een ruim aanbod kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk hierbij aan een grote verloting van de lokale muziekvereniging of van lokale winkeliers. Vanzelfsprekend kun je ook deelnemen aan landelijke loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij en de Vriendenloterij. Welke verloting past bij jou? Daarvoor bekijk je de winkansen, hoogte van de prijzen, en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan Liliane Fonds en World Press Photo. In het onderstaande overzicht bekijk je een lijst met de meest populaire loterijen in Nijensleek met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als bijv. Lotto, Vriendenloterij of het Miljoenenspel kent bijna iedereen wel. Alleen, je kunt hier ook een gokje wagen in een lucratieve lokale loterijen in Nijensleek. Je moet hierbij denken aan een actie van de regionale voetbalclub maar ook de dorpsvereniging. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is erg groot. Men maakt kans op een jackpot en leuke extra’s als tablets. Mooie bijkomstigheid: door mee te doen ondersteun je lokale initiatieven. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Zegveld.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Denk aan een gokje wagen in de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 april 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Onderschat ook niet de jackpot van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars woonachtig in Nijensleek zijn er wel degelijk! Wordt jij net zo rijk? Detecteer op onze website de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Nijensleek

Het leuke aan een gokspel is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Nijensleek. In deze provincie Drenthe zijn al jackpots van €100000 voorgevallen! Een enorm geldbedrag is ook voor jou weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Goed om te weten, je kunt jouw winkans vergroten: Kies voor loterij met een hoge winkans, speel mee met meerdere loten (straat of boulevard), zet een loterijpool op, of selecteer een klein kansspel met kleinere uitkeringen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Kijk verder dan de populaire loterijen met prijzen van €19.000.000,00. Wie weet noem jij jezelf straks de fortuinlijke prijswinnaar in Nijensleek?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De plek waar we loten kopen verandert wel. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Moeiteloos meespelen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • De jackpot wordt direct overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je lotnummers staan in je account.

De organisaties in de tabel beschikken over een NL vergunning. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Alleen, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de regio Westerveld kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Primera, Bruna of een andere Esso. Je ontvangt dan een fysiek lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot aan de trekking. Dit geeft een fijn gevoel: er zit iets in je broekzak dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Direct je staatslot kopen in Nijensleek? Bekijk in de onderstaande figuur een plaatselijke verkoper. Mensen zochten ook naar: loterij Haren.

loterijen-nijensleek

postcodeloterij logo

Postcode loterij Nijensleek

De postcode loterij prijzen zijn gigantisch. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, postcodekanjer, miljoenenjacht en oudejaarsloterij, cadeaubonnen, entreekaarten. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het 06-nummer is je lotnummer. Elke maand goede doelen steunen, nog meer prijs met vriendenpunten, een auto winnen, fikse prijzenpot april 2020 van zeker €400000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Nijensleek

Door aanschaf van boulevard, half lot, straatje, 1/5 staatslotwin jij misschien wel behoorlijke prijzen. Bijvoorbeeld €6000000. Op de 10e van de maand kans en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste geldbedragen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuur steunen en elke maand kans op €1.000.000. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, gratis loten, cadeaubonnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en scherpe aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Maandelijks 100.000den winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel, elke vrijdag is er een trekking. Met je persoonlijke €2 lot speel je persoonlijke getallen voor de jackpot vanaf €10.000.000 tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; wordt dat lastig? Zodra jij sporadisch een lot bestelt krijg je niet automatische een lot in de recente loterijtrekking in Nijensleek. Liever een abonnement bij een loterij? In dat geval wordt er via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) kosten voor de loten afgeschreven. Het loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice hoewel het ook kan met de opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Goed om te weten: er is in de regel een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Ga dan een eenmalig lot bestellen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Het annuleren van zo’n abonnement kan meestal ook online door middel van opzegformulier of via email.

Wil je meespelen met de leukste loterijen? Grootste prijzenpakket, hoogste winkans en een gift aan goede doelen!