Loterij Ochten Hoofdprijzen tot €80 miljoen?

Wie droomt er niet van? Uit het niets miljonair worden! Dankzij een loterij als de Staatsloterij en ook krasloten is het mogelijk. Meer weten over de loterij in Ochten? Alleen op zoek naar een geluksspel met de vetste jackpot? Of nieuwsgierig waar jij in Ochten een lot kan bestellen? Op deze pagina ontdek je een schema met alle huidige verlotingen. Het vergelijken door te kijken naar kans om te winnen, prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs. Tegenwoordig bestel je loten eenvoudig online, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar de plaatselijke Ako, Bruna, Primera of gewoon de Esso. Vergelijk snel de meest gangbare loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Populaire loterijen in Ochten?

In de omgeving van Ochten vinden we allerlei kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Je kunt dan denken aan een verloting van de plaatselijke voetbalvereniging of van lokale winkeliers. Vanzelf heb je de optie mee te spelen met erkende loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en tevens de EuroJackpot. Welke verloting past bij jou? Hierbij bekijk je de winkans, jackpot en prijzen, en het aantal uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Bijvoorbeeld Frans Hals Museum of Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK). In de lijst hieronder achterhaal jij een analyse van betrouwbare loterijen in Ochten met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij of de EuroJackpot zijn je vast niet onbekend. Desondanks, je kunt ook deelnemen aan mooie lokale loterijen in Ochten. Bijvoorbeeld een evenement van de regionale voetbalvereniging plus de dorpsvereniging. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is enorm. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en leuke extra’s als gratis winkelen. Een fijn gevolg: door mee te doen ondersteun je lokale initiatieven. Lees nu verder over loten kopen in Zuna.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Overweeg eens een lot kopen bij Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Overweeg ook eens de trekking van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Ochten zijn er wel degelijk! Wordt jij net zo rijk? Vind op deze pagina waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Ochten

De grap van een verloting is: iedereen heeft dezelfde winkans. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Ochten. In de streek Gelderland is al eens de jackpot van €575000 voorgekomen! De hoofdprijs kan ook jij winnen! Je moet met name veel geluk hebben. Goed om te weten, het is niet uitsluitend geluk: Check altijd vooraf de winkans, sla meerdere loten in (een straat, of boulevard), overweeg een loterijpool, of speel een klein gokspel met lagere uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Overweeg niet uitsluitend de internationale loterijen met jackpots van €21.000.000,00. Wie weet wordt jij wel de grote prijswinnaar in Ochten?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De manier waarop we loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Laagdrempelig deelnemen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De jackpot wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De kansspelen in de vergelijker beschikken over een NL vergunning. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Echter, loten kopen in een winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In en rondom Neder-Betuwe kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Primera, Bruna, Ako of gewoon de pompstations. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze bewaar je goed tot de trekkingsdag. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een lot waarmee je wellicht schatrijk wordt. Meteen jouw staatslot kopen in Ochten? Doorzoek hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Ook interessant: loterij Hegelsom.

loterijen-ochten

postcodeloterij logo

Postcode loterij Ochten

De postcode loterij prijzen zijn grenzeloos. Maak kans op de straatprijs, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en oudejaarsloterij, ijsprijs, entreekaarten. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het telefoonnummer vormt jouw lotnr. Steun een club of vereniging naar keuze, nog meer prijs met vriendenpunten, een auto winnen, een enorme prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €900000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Ochten

Via een half lot, 1/5 staatslot, straatje, boulevardwin jij misschien wel behoorlijke jackpots tot wel €17000000. Trekking 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: een steentje bijdragen aan cultuur en prijzen tot 1 miljoen euro winnen. Check introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, cadeaubonnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Voordelige loten en leuke aanbiedingen bij automatische deelname. Maandelijks 100.000den winnaars die profiteren van de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij, elke vrijdag is er een trekking. Met een lot van €2,00 speel je persoonlijke getallen voor de jackpot van minimaal €10 miljoen tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; maken ze dat complex? Wanneer je zo nu en dan eens een lot koopt ding je niet automatisch mee in een volgende loterijtrekking in Ochten. Liever een abonnement bij een loterij? In dat geval wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand een bedrag van je rekening afgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of met behulp van een opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Let op: er geldt vaak een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Ga dan het eenmalig lot kopen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement stopzetten kan ook via jouw online account via het opzegformulier of via email.

Meespelen met de beste loterijen? De hoogste prijzen, grootste winkans en goede doelen helpen!