Loterij Oostzaan Hoofdprijzen tot €25 miljoen euro?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Schathemeltjerijk worden! Dankzij een loterij als de Staatsloterij of het Miljoenenspel is het mogelijk. Meespelen met een loterij in Oostzaan? Deelnemen aan een geluksspel met de lucratiefste hoofdprijs? Of benieuwd naar waar je in Oostzaan loten kunt kopen? Hieronder bekijk je een schema met alle actuele win spellen. Het vergelijken middels lotprijs, aantal trekkingen, winkans, het goede doel. Steeds meer mensen kopen online loten, maar het kan natuurlijk ook bij bijvoorbeeld de Primera, Bruna, Ako maar steeds vaker ook bij de Shell. Ontdek nu de toonaangevende loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Welke loterijen zijn er in Oostzaan?

In Oostzaan bestaan er een breed scala aan kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Je kunt dan denken aan een grote verloting van de gemeentelijke sportvereniging of van lokale ondernemers. Daarnaast heb je de optie mee te spelen met populaire loterijen. Denk aan Staatsloterij, Postcode loterij of ook de Vriendenloterij. Is een verloting uitzoeken lasting? Om dit te bepalen kijk je allereerst naar jouw winkans, hoogte van de prijzen, en de hoeveelheid uitreikingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Neem nou KiKa of Voedselbanken Nederland. In het onderstaande overzicht tref je een vergelijking van de meest populaire loterijen in Oostzaan met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen zoals o.a. Vriendenloterij, Lotto of krasloten zijn erg bekend. Alleen, er zijn ook lucratieve lokale loterijen in Oostzaan. Bijvoorbeeld een clubactie van de plaatselijke voetbalvereniging of lokale ondernemers. De loten zijn vaak goedkoop, en je hebt een grote kans op een prijs. De prijzenpot bestaat uit geld, en naturaprijzen als hotelbonnen. Maar je helpt ook: door een lot te kopen ondersteun je lokale initiatieven. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Almere.


Trekking oktober 2020

Ook in oktober 2020 vinden er veel trekkingen plaats. Overweeg eens een gokje wagen in de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 oktober 2020 mee met de trekking van de staatsloterij. En vergeet niet de prijzen van de nationale postcode loterij in oktober 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Oostzaan zijn er meer dan je denkt. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Detecteer op onze website verkooppunten van de grote loterijen.

Prijswinnaars uit Oostzaan

Uniek aan een kansspel is: iedereen heeft dezelfde winkans. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Oostzaan. In de provincie Noord-Holland zijn meerdere jackpots van €450000 voorgekomen! Een jackpot kan voor elke deelnemer vallen! Geluk is een belangrijke factor. Echter, je hebt wel een kleine invloed: Schat jouw winkans goed in, koop meerdere loten (een boulevard of straat), doe mee met een loterijpool, of speel een klein gokspel met beperkte prijzen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Sta je dus niet blind op de landelijke loterijen met prijzen van €20.000.000,00. Misschien noem jij jezelf straks de volgende prijswinnaar in Oostzaan?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De plek waar we loten kopen verandert wel. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Gemakkelijk meedingen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het gewonnen bedrag wordt automatisch gestort op je rekening.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De kansspelen in het overzicht beschikken over een NL vergunning. Er zijn dus altijd echt prijswinnaars.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Alleen, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de gemeente Oostzaan koopt men loten bij Prima, Ako, Bruna of gewoon de Albert Heijn. Dit papieren lot moet je meenemen. Deze bewaar je goed tot aan de trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een lot waarmee je wellicht schatrijk wordt. Vandaag nog staatsloten kopen in Oostzaan? Open in de onderstaande figuur een plaatselijke verkoper. Bekijk ook de mogelijkheden voor: loterij Hoek.

loterijen-oostzaan

postcodeloterij logo

Postcode loterij Oostzaan

De bedragen van de postcode loterij zijn enorm. Zo win je bijvoorbeeld de postcodekanjer, miljoenenjacht, straatprijs en cadeaubonnen, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele nummer is je lotnummer. De loterij steunt 50 goede doelen, extra kans met vriendenpunten, autojackpot, fikse prijzenpot oktober 2020 oplopend tot €500000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Oostzaan

Met bijv. een straatje, half lot, heel lot, boulevardmaak je kans op gigantische geldbedragen. Bijvoorbeeld €24000000. De 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste geldbedragen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: een steentje bijdragen aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, elektronica winnen, cadeaubonnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Goedkope loten en unieke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Elke week ontelbare mazzelaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Met een lot van €2,00 speel je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs variërend van 10 miljoen euro oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; werkt dat ingewikkeld? Wanneer je sporadisch een lot bestelt ding je niet automatisch mee in de recente loterijtrekking in Oostzaan. Liever een abonnement bij een loterij? Er wordt dan via automatische incasso elke maand (of week) een bedrag van je rekening afgeschreven. Een loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of door het sturen van de opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Let op: er is in de regel een opzegtermijn. Houdt je niet van een abonnement? Dan kan jij bijvoorbeeld je eenmalig lot bestellen. Het gemak van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het annuleren van zo’n abonnement kan in veel gevallen tevens online door middel van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Deelnemen aan de spannendste loterijen? Hoogste prijzenpot, uitstekende winkans en goede doelen ondersteunen!