Loterij Opeinde Loterijen met prijzen tot €50 miljoen?

Fantaseer jij er wel eens over? Een flink bedrag op je bankrekening. Dankzij deelname aan een loterij als de Lotto of bijvoorbeeld de EuroJackpot is het mogelijk. Ben jij op zoek naar een loterij in Opeinde? Zoek jij de verloting met met de hoogste prijs? Of wil jij weten waar men in Opeinde een lot kunt bemachtigen? Op deze pagina bekijk je een overzicht met alle lopende verlotingen. Vergelijken doe jij op basis van kans om te winnen, prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar de plaatselijke Bruna, Ako, Primera en sigarenwinkel. Bekijk gemakkelijk de grote loterijen, en speel vandaag nog mee!

Lopende loterijen in Opeinde?

In en rondom Opeinde kun je meedoen met een breed scala aan kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Bijvoorbeeld een grote verloting van de gemeentelijke sportclub of van zelfstandige ondernemers. Uiteraard kun je ook deelnemen aan populaire loterijen als bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en bijv. Lucky Day. Wat is een interessante verloting? Hiervoor bekijk je jouw winkans, de hoofdprijs, en hoeveel trekkingen er zijn. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Denk aan Cordaid of Teylers Museum. In de bijgaande tabel achterhaal jij een beter beeld van de meest populaire loterijen in Opeinde met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Vriendenloterij, Lotto of de EuroJackpot kennen we natuurlijk allemaal. Maar, er zijn hier ook interessante lokale loterijen in Opeinde. Bijvoorbeeld een evenement van de gemeentelijke sportclub en de lokale middenstand. De lot-kosten liggen vaak lager, en je hebt zo een prijs te pakken. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en tastbare prijzen zoals taarten. Je voegt ook iets toe: door deel te nemen aan een lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Lees nu verder over loten kopen in Alphen.


Trekking september 2020

Ook in september 2020 zijn er weer veel trekkingen. Denk aan een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of doe 10 september 2020 mee via een lot van staatsloterij. En wat te denken van de jackpot van de nationale postcode loterij in september 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Opeinde zijn er genoeg. Wil jij een gokje wagen? Vind op deze pagina waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Opeinde

Het fraaie van een gokje wagen is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Opeinde. Rondom Friesland is al eens de jackpot van €575000 voorgekomen! Een kanjer is ook voor jou weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Alleen, je kunt het geluk een handje helpen: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (een boulevard of straat), start een loterijpool met vrienden, of speel een klein gokspel met lagere winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Kies niet enkel voor de populaire loterijen met prijzen van €23.500.000,00. Wellicht ben jij straks de rijke prijswinnaar in Opeinde?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De wijze van loten kopen is wel veranderd. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Probleemloos meedingen met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De jackpot wordt via de bank betaald.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Geen kans dat je loten kwijtraakt.

De loterijen in het overzicht beschikken over een NL vergunning. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is super. Alleen, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de gemeente Smallingerland kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Ako, Bruna, Primera of een andere sigarenzaak. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze bewaar je op een veilige plek tot aan de trekking. Het maakt het nog spannender: je bezit een lot wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Vandaag nog jouw staatslot kopen in Opeinde? Check in het plaatje hieronder een verkooppunt in de buurt. Ook interessant: loterij Hoenderloo.

loterijen-opeinde

postcodeloterij logo

Postcode loterij Opeinde

De prijzen van de postcode loterij zijn immens. Maak kans op de straatprijs, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en entreekaarten, oudejaarsloterij, ijsprijs. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je 06-nummer vormt jouw lotnr. Elke maand goede doelen steunen, nog meer prijs met vriendenpunten, een auto winnen, aantrekkelijke prijzenpot in september 2020 oplopend tot €700000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Opeinde

Met een 1/5 staatslot, half lot, straatje, boulevardwin jij mogelijk aantrekkelijke jackpots van maar liefst €20000000. Trekking 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand meedingen om de miljoen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als elektronica winnen, cadeaubonnen, gratis loten en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Goedkope loten en scherpe aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere week duizenden winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijks een trekking. Voor slechts €2 per lot speel jij zeven getallen voor geldprijzen vanaf €10.000.000 tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; is dat moeilijk? In de situatie wanneer jij een enkele keer je geluk wil beproeven zit je niet direct vast aan de opvolgende loterijtrekking in Opeinde. Liever een abonnement bij een loterij? In dit scenario wordt er via automatische incasso op vaste periodes per jaar geld voor de loten overgeschreven. Het loterij contract kan je telefonisch opzeggen of via de opzegbrief. Hiervoor zijn speciale voorbeeldbrieven. Let op: er geldt vaak een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Ga dan jouw eenmalig lot inslaan. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement stopzetten kan ook steeds vaker online geregeld worden door middel van opzegformulier of door een mail te sturen.

Aanmelden voor de Nederlandse loterijen? De hoogste prijzen, uitstekende winkans en goede doelen!