Loterij Oranjewoud Prijzen winnen tot wel €10 miljoen?

Wie droomt er niet van? Een groot geldbedrag winnen! Door een lot te kopen bij bijvoorbeeld de Staatsloterij en Lucky Day kan iedereen rijk worden. Benieuwd naar de loterijen in Oranjewoud? Deelnemen aan de loterij met de hoogste winkans? Of nieuwsgierig waar jij in Oranjewoud een lot kan bestellen? Hieronder achterhaal je een overzicht met alle huidige win spellen. Je kunt ze vergelijken door middel van goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot, hoeveelheid trekkingen, kans om te winnen. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar het kan natuurlijk ook bij de plaatselijke Primera, Bruna, Ako of Shell. Vergelijk snel de lokale en landelijke loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Meespelen met een loterij in Oranjewoud?

In en rondom Oranjewoud kun je deelnemen aan allerlei kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Bijvoorbeeld een loterij van de lokale sportvereniging of van de dorpsvereniging. Daarnaast kan je ook een gokje wagen bij erkende loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en ook krasloten. Welke verloting past bij jou? Om dit te bepalen check je de winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en aantal trekkingen per jaar. Ook de Goede Doelen Loterij is interessant: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Neem nou Marine Stewardship Council en PAX. In de lijst hieronder check jij een vergelijking van betrouwbare loterijen in Oranjewoud met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen als bijv. Vriendenloterij, Lotto en Lucky Day klinken bekend in de oren. Alleen, we zien ook populaire lokale loterijen in Oranjewoud. Bijvoorbeeld een actie van de regionale sportclub en de dorpsvereniging. Vaak zijn de loten voordelig, en je hebt een grote kans op een prijs. Je wint hier niet alleen geldbedragen, en tastbare prijzen zoals boodschappen. Een leuke extra: door mee te doen ondersteun je lokale initiatieven. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Ammerstol.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Overweeg eens meedoen met de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 augustus 2019 mee met de nieuwe uitslag via de staatsloterij. Probeer het ook eens met de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in Oranjewoud komen regelmatig voor. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Ontdek via loterijprijzen.nl waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Oranjewoud

Het leuke aan de lotto is: iedereen kan winnen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in Oranjewoud. In de provincie Friesland zijn meerdere jackpots van €600000 gevallen! De straatprijs kan iedereen winnen! Een verloting is een kansspel. Alleen, je hebt wel een kleine invloed: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, speel mee met meerdere loten (straat of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of kies voor kleinere verlotingen met lagere winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Beperk je dus niet tot de populaire loterijen met jackpots van €13.000.000,00. Misschien noem jij jezelf straks de rijke prijswinnaar in Oranjewoud?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De plek waar we loten kopen verandert wel. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Eenvoudig deelnemen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De jackpot wordt direct overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De gokbedrijven in de tabel hebben allemaal goedkeuring gekregen. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Maar, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In de omgeving Heerenveen kan jij loten kopen bij bijv. Prima, Ako, Bruna of gewoon de tabakswinkel. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je goed totdat je de uitslag kunt bekijken. Het biedt nog meer beleving: je bezit een lot wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Snel zo’n staatslot kopen in Oranjewoud? Check in de maps hierna een regionaal verkooppunt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Holthees.

loterijen-oranjewoud

postcodeloterij logo

Postcode loterij Oranjewoud

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn gigantisch. Zo profiteer je van de miljoenenjacht, straatprijs, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, ijsprijs, oudejaarsloterij. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je 06-nummer is meteen het lot. Steun een club of vereniging naar keuze, meer kans met vriendenpunten, een auto winnen, lucratieve prijzenpot augustus 2019 oplopend tot €600000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Oranjewoud

Via een boulevard, heel lot, straatje, half lotwin jij mogelijk interessante droomprijzen van wel €10000000. Elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De grootste prijzenpot en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuurprojecten ondersteunen en elke maand kans op €1.000.000. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, elektronica winnen en tijdelijke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen in de lotto-jackpot. Voordelige loten en aantrekkelijke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere week duizenden winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij, elke vrijdag is er een trekking. Voor niet meer dan 2 euro speel jij persoonlijke getallen voor de jackpot van minimaal €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; maken ze dat ingewikkeld? Wanneer je incidenteel een lot koopt speel je niet automatisch mee met de nieuwe loterijtrekking in Oranjewoud. Ga jij voor een loten-abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso elke 4 weken (of vaker) via de bank lotengeld afgeboekt. Het loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of met behulp van zo’n opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Bedenk wel: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Ga dan je eenmalig lot inslaan. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement stopzetten is ook online mogelijk door gebruik te maken van opzegformulier of door een opzegmail te versturen.

Aanmelden voor de populairste loterijen? Grootste prijzenpakket, beste winkansen en een gift aan goede doelen!