Loterij Oudwoude Loterijen met prijzen tot €50 miljoen?

Wie droomt er niet van? Een groot geldbedrag winnen! Via een loterij als de Lotto of de EuroJackpot is het voor iedereen weggelegd. Benieuwd naar de loterijen in Oudwoude? Alleen op zoek naar de verloting met de lucratiefste hoofdprijs? Of nieuwsgierig waar jij in Oudwoude een lot kan bestellen? Op deze website vind je een lijst met alle hedendaagse verlotingen. Vergelijken doe jij op basis van goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen, hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot. Steeds meer mensen kopen online loten, maar je kunt ook gewoon naar de plaatselijke Prima, Ako, Bruna of gewoon de benzinestations. Ontdek ogenblikkelijk de betrouwbare loterijen, en speel vandaag nog mee!

Meespelen met een loterij in Oudwoude?

In de omgeving van Oudwoude kun je deelnemen aan allerlei kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk aan een speciale verloting van de regionale sportclub of van zelfstandige ondernemers. Daarnaast kan je ook loten kopen bij erkende loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en bijv. het Miljoenenspel. Welke verloting past bij jou? Hiervoor doorzoek je jouw winkans, de (hoofdprijs) / jackpot en de hoeveelheid uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, en je steunt het goede doel. Neem nou EYE Museum Amsterdam of Stichting DOEN. In de lijst hieronder ontdek jij een vergelijking van erkende loterijen in Oudwoude met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij en krasloten kent bijna iedereen wel. Alleen, we onderscheiden ook lucratieve lokale loterijen in Oudwoude. Dit kan zijn een verloting georganiseerd door de actieve sportvereniging maar ook lokale ondernemers. Een lot is redelijk gunstig qua aanschaf, en de winkans is enorm. Je kunt vaak geld winnen plus fysieke prijzen als gratis winkelen. Je voegt ook iets toe: door een lot te kopen draag jij je steentje bij in jouw regio. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Baambrugge.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Waar moet ik dan aan denken? Nou, jouw geluk beproeven bij de Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Probeer het ook eens met de trekking van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit Oudwoude zijn er genoeg. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Ontdek op onze website lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Oudwoude

Het fraaie van een gokje wagen is: het is voor iedereen. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Oudwoude. In de streek Friesland is al een jackpot van €300000 voorgevallen! Een straatprijs is voor iedereen weggelegd! Een verloting is een kansspel. Let op, je hebt wel een kleine invloed: Schat jouw winkans goed in, speel mee met meerdere loten (een straatje, of boulevardje), zet een loterijpool op, of ga voor een kleinere loterij met beperkte winsten. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Beperk je dus niet tot de grotere loterij-bedrijven met jackpots van €10.500.000,00. Mogelijk val je in de prijzen als de grote prijswinnaar in Oudwoude?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De manier van loten kopen wordt wel moderner. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Gemakkelijk deelnemen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • Het gewonnen bedrag wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De kansspelen in de tabel zijn goedgekeurd door de regering. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de cadeauwinkel
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Alleen, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In en rondom Kollumerland en Nieuwkruisland kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Prima, Ako, Bruna of gewoon de supermarkt. Zo’n fysiek lot is heel erg spannend. Bewaar hem op een beveiligde plaats totdat je de uitslag kunt bekijken. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets in bezit waarmee je wellicht schatrijk wordt. Direct je staatslot kopen in Oudwoude? Zoek in het plaatje hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Hulst.

loterijen-oudwoude

postcodeloterij logo

Postcode loterij Oudwoude

De bedragen van de postcode loterij zijn onwijs hoog. Zo win je bijvoorbeeld de miljoenenjacht, straatprijs, postcodekanjer en oudejaarsloterij, cadeaubonnen, ijsprijs. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele (06-nummer) is jouw lot. Zelf een goed doel uitzoeken, spaar vriendenpunten, autojackpot, een enorme prijzenpot in april 2020 tot wel €1000000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Oudwoude

Dankzij een heel lot, 1/5 staatslot, boulevard, straatjeding je mee om serieuze geldbedragen. Bijvoorbeeld €22000000. Elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste geldbedragen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuur steunen en iedere maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, elektronica winnen, cadeaubonnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en scherpe aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Elke week ontelbare mazzelaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Loten kosten maar €2,00 neem jij eigen getallen voor prijzen variërend van 10 miljoen euro tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; gaat dat nog lastig? Wanneer je een enkele keer je geluk wil beproeven speel je niet automatisch mee met de recente loterijtrekking in Oudwoude. Heb je een abonnement afgesloten? Er zal met behulp van automatische incasso op een vast moment per maand geld voor de loten overgeschreven. Het loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen hoewel het ook kan met zo’n opzegbrief. Handig: er zijn voorbeeldbrieven beschikbaar. Goed om te weten: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Ga dan het eenmalig lot bestellen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan meestal ook online door gebruik te maken van opzegformulier of d.m.v. een mail.

Meedoen met de leukste loterijen? Hoogste prijzenpot, extra winkans en een gift aan goede doelen!