Loterij Ouwsterhaule Jackpots oplopend tot €35.000.000?

Wie wil dat nu niet? Uit het niets miljonair worden! Dankzij een loterij als de Vriendenloterij of bijvoorbeeld Lucky Day kan ook jij een mooi bedrag winnen. Nieuwsgierig naar de loterijen in Ouwsterhaule? Wil je de verloting met met de hoogste prijs? Of wil je achterhalen waar je in Ouwsterhaule loten kunt kopen? Op Loterijprijzen.nl vind je een vergelijking met alle hedendaagse loterijen. Je kunt ze vergelijken middels lotprijs, jackpot, winkans, het goede doel. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar een speciaalzaak als Ako, Primera, Bruna of gewoon de supermarkt. Ontdek direct de lokale en landelijke loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Alle loterijen in Ouwsterhaule?

Rondom Ouwsterhaule zijn er een ruim aanbod kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Denk hierbij aan een speciale verloting van de lokale muziekvereniging of van zelfstandige ondernemers. Daarnaast kan je ook loten kopen bij bekende loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij of de Bankgiroloterij. Wat is een interessante verloting? Om dit te bepalen bekijk je de winkans, de hoofdprijs, en het aantal uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Zoals Hivos en Voedselbanken Nederland. In het schema achterhaal je een overzicht met erkende loterijen in Ouwsterhaule met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als bijv. Lotto, Vriendenloterij en krasloten kent bijna iedereen wel. Alleen, je treft daar ook lucratieve lokale loterijen in Ouwsterhaule. Denk aan een evenement van de plaatselijke muziekvereniging of lokale winkeliers. De lot-kosten liggen vaak lager, en de winkans is erg groot. De prijzenpot bestaat uit geld, maar bijvoorbeeld ook voetbaltickets. Maar je helpt ook: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij help je lokale stichtingen / verenigingen. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Baarle-Nassau.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Wat te denken van meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee via een lot van staatsloterij. En vergeet niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars in en rondom Ouwsterhaule komen regelmatig voor. Wil je ook zo rijk worden? Achterhaal op deze pagina de actuele verkooppunten van loten.

Prijswinnaars uit Ouwsterhaule

Het fraaie van een loterij is: iedereen heeft dezelfde winkans. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Ouwsterhaule. In deze provincie Friesland is al eens de jackpot van €825000 gesignaleerd! De hoofdprijs kan voor elke deelnemer vallen! Een loterij is een kansspel. Alleen, het is niet uitsluitend geluk: Kies voor loterij met een hoge winkans, koop meerdere loten (straat of boulevard), doe mee met een loterijpool, of speel een klein gokspel met standaard prijzen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Beperk je dus niet tot de internationale loterijen met geldprijzen van €20.500.000,00. Misschien noem jij jezelf straks de grote prijswinnaar in Ouwsterhaule?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De manier waarop we loten kopen is wel veranderd. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Eenvoudig meedraaien met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • Het prijzengeld hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De loterijen op deze pagina zijn erkend door de Nederlandse overheid. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is super. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel is niet te evenaren. In de gemeente De Friese Meren koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Primera, Bruna, Ako of tabakszaak . Ze geven dan echt een ouderwets lot. Je moet hem veilig opbergen tot het moment van trekking. Het biedt nog meer beleving: je hebt iets bij je dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Vandaag nog jouw staatslot kopen in Ouwsterhaule? Zoek in de onderstaande figuur een verkooppunt bij jou in de buurt. Zoek ook naar loterij Hunsel.

loterijen-ouwsterhaule

postcodeloterij logo

Postcode loterij Ouwsterhaule

De bedragen van de postcode loterij zijn super. Maak kans op de straatprijs, postcodekanjer, miljoenenjacht en entreekaarten, cadeaubonnen, ijsprijs. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw tel. nummer is meteen het lot. Steun een club of vereniging naar keuze, meer kans met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, een enorme prijzenpot in augustus 2019 tot maar liefst €400000 bij de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Ouwsterhaule

Via een half lot, boulevard, straatje, 1/5 staatslotmaak je kans op stevige droomprijzen van zelfs €8000000. Elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzenpot en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: een bijdrage leveren aan cultuur en elke maand meedingen om de miljoen. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als gratis loten, entreekaartjes, elektronica winnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en aantrekkelijke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere week duizenden winnaars en unieke Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot pak je zeven getallen voor geldprijzen startend vanaf €10.000.000 tot een astronomisch bedrag van 90 miljoen. Laat dit niet lopen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; wordt dat ingewikkeld? In de situatie wanneer jij een enkele keer je geluk wil beproeven krijg je niet automatische een lot in de nieuwe loterijtrekking in Ouwsterhaule. Liever een abonnement bij een loterij? Er wordt dan via automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor loterij deelname afgeschreven. Jouw loterij contract kan je telefonisch opzeggen of via zo’n opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Onthoud wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kan jij bijvoorbeeld jouw eenmalig lot kopen. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Het beëindigen van een abonnement kan in veel gevallen tevens online door middel van opzegformulier of door een mail te sturen.

Wil je meespelen met de beste loterijen? Hoogste prijzenpot, extra winkans en goede doelen steunen!