Loterij Puttershoek Jackpots oplopend tot €70.000.000?

Droom jij er wel eens stiekem van? In één klap schatrijk worden! Dankzij een loterij als de Postcode loterij en ook krasloten is het mogelijk. Nieuwsgierig naar de loterijen in Puttershoek? Wil je het spel met de hoogste winkans? Of wil jij weten waar men in Puttershoek een lot kan bestellen? Op deze pagina bekijk je een overzicht met alle actuele verlotingen. Vergelijkingen kun je maken door te kijken naar prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund, hoeveelheid trekkingen, hoofdprijs. Online loten kopen gebeurt steeds meer, maar het kan natuurlijk ook bij een speciaalzaak als Ako, Bruna, Primera of een andere Esso. Ontdek gemakkelijk de betrouwbare loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Alle loterijen in Puttershoek?

Rondom Puttershoek bestaan er allerlei kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Dat kan zijn een verloting van de lokale sportclub of van lokale winkeliers. Uiteraard kan je ook een gokje wagen bij Nederlandse loterijen als bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij of Raffld . Wat is een interessante verloting? Om dit te bepalen kijk je allereerst naar alle winkansen, de hoofdprijs, en het aantal uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Zoals Museum de Fundatie of Singer Laren. In het onderstaande overzicht check je een vergelijking van de meest populaire loterijen in Puttershoek met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij en Raffld zijn erg bekend. Echter, we onderscheiden ook mooie lokale loterijen in Puttershoek. Denk aan een verloting georganiseerd door de plaatselijke sportvereniging en lokale winkeliers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt een grote kans op een prijs. Vaak maak je kans op geldbedragen, plus fysieke prijzen als concertkaartjes. Een leuke extra: door een lot te kopen worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Nu ook online: loten kopen in Belt-Schutsloot.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Denk aan een gokje wagen in de wekelijkse Lotto of juist de Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee met de trekking van de staatsloterij. Vergeet ook niet de jackpot van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars uit de buurt van Puttershoek komen regelmatig voor. Wordt jij net zo rijk? Vind hierna waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Puttershoek

Het mooie aan een gokspel is: het is voor iedereen. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Puttershoek. In de regio Zuid-Holland zijn diverse jackpots van €400000 opgeëist! Een enorm geldbedrag is voor iedereen weggelegd! Een loterij is een kansspel. Goed om te weten, je kunt jouw winkans vergroten: Schat jouw winkans goed in, bestel altijd meerdere loten (een straat, of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of selecteer een klein kansspel met beperkte winsten. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Kijk verder dan de grote loterijen met jackpots van €16.500.000,00. Wie weet ben je de nieuwe prijswinnaar in Puttershoek?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De wijze van loten kopen is wel aan verandering onderhevig. Het verschuift naar internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Gemakkelijk deelnemen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De eventuele prijzen wordt direct overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Je hebt altijd alle loten bij de hand.

De gokbedrijven op deze pagina hebben allen een vergunning. De verloting gaat dus eerlijk en betrouwbaar.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Alleen, loten kopen in een winkel is niet te evenaren. In de buurt van Binnenmaas kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Ako, Bruna, Primera maar steeds vaker ook bij de sigarenwinkel . Ze geven dan echt een ouderwets lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot de trekkingsdag. Het maakt het nog spannender: je hebt iets in bezit waarmee je wellicht schatrijk wordt. Nu een staatslot kopen in Puttershoek? Bekijk hieronder een plaatselijke verkoper. Misschien vind je dit ook relevant: loterij Kantens.

loterijen-puttershoek

postcodeloterij logo

Postcode loterij Puttershoek

De bedragen van de postcode loterij zijn onmetelijk. Speel mee met de miljoenenjacht, postcodekanjer, oudejaars jackpot en cadeaubonnen, entreekaarten, oudejaarsloterij. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele (06-nummer) vormt jouw lotnr. Je bepaalt zelf het goede doel, vriendenpunten, de autoprijs, een enorme prijzenpot in april 2020 tot wel €700000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Puttershoek

Met een 1/5 staatslot, boulevard, straatje, half lotwin jij mogelijk forse geldbedragen van maar liefst €25000000. Elke 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. Het grootste prijzenpakket en hoogste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: een bijdrage leveren aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, cadeaubonnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en scherpe aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere week duizenden winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU met elke week een nieuwe rond. Loten kosten maar €2,00 neem jij eigen getallen voor prijzen vanaf €10.000.000 tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; maken ze dat moeilijk? Wanneer je eenmalig een lot hebt gekocht ding je niet automatisch mee in de opvolgende loterijtrekking in Puttershoek. Liever een abonnement bij een loterij? In dat geval wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand geld voor de loten overgeschreven. Zo’n loterij contract kan je telefonisch opzeggen of met behulp van zo’n opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Bedenk wel: er is in de regel een opzegtermijn. Alleen spelen wanneer jij dat wil? Dan kun je altijd zo’n eenmalig lot kiezen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het beëindigen van een abonnement kan ook steeds vaker online geregeld worden middels het opzegformulier of via email.

Deelnemen aan de beste loterijen? Hoogste prijzenpot, grootste winkans en een gift aan goede doelen!