Loterij Ravenswaaij Loterijen met prijzen tot €35.000.000?

Wie wil dat nu niet? Een flink bedrag op je bankrekening. Dankzij deelname aan een loterij als de Lotto en het Miljoenenspel kan iedereen rijk worden. Ben jij op zoek naar een loterij in Ravenswaaij? Meedoen met de loterij met de vetste jackpot? Of wil je achterhalen waar je in Ravenswaaij een lot bestellen kunt? Op deze website bekijk je een lijst met alle actuele win spellen. Vergelijken doe jij via hoofdprijs, prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund, kans om te winnen. Online loten kopen is sterk in opkomst, maar natuurlijk ook bij bijvoorbeeld de Ako, Bruna, Primera of een andere tabakswinkel. Bekijk moeiteloos de betrouwbare loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Meespelen met een loterij in Ravenswaaij?

In en rondom Ravenswaaij zijn er een ruim aanbod kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Bijvoorbeeld een loterij van de regionale sportclub of van zelfstandige ondernemers. Natuurlijk heb je de optie mee te spelen met Nederlandse loterijen van bijvoorbeeld Staatsloterij, Postcode loterij en tevens de Lotto. Voor welke verloting moet ik gaan? Om dit te bepalen kijk je allereerst naar alle winkansen, de jackpot, en hoeveel trekkingen er zijn. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Neem nou De Hallen Haarlem of Wilde Ganzen. In het schema ontdek je een vergelijking van erkende loterijen in Ravenswaaij met een hoge jackpot.

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als Lotto, Vriendenloterij en het Miljoenenspel zijn erg bekend. Evengoed, er zijn ook lucratieve lokale loterijen in Ravenswaaij. Denk dan aan een evenement van de actieve muziekvereniging en lokale ondernemers. Vaak zijn de loten voordelig, en de winkans is enorm. Je kunt vaak geld winnen en leuke extra’s als voetbaltickets. Je voegt ook iets toe: door deel te nemen aan een lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Nu ook online: loten kopen in Bentveld.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Waar moet ik dan aan denken? Nou, jouw geluk beproeven bij de Lotto en Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. En vergeet niet de prijzen van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in Ravenswaaij zijn er genoeg. Wordt jij net zo rijk? Achterhaal hierna lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit Ravenswaaij

Het mooie aan een loterij is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Ravenswaaij. Rondom Gelderland zijn al jackpots van €375000 gevallen! De jackpot kan voor elke deelnemer vallen! Geluk is een belangrijke factor. Maar, het is niet uitsluitend geluk: Check altijd vooraf de winkans, koop meerdere loten (straat of boulevard), neem deel aan een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met beperkte prijzen. Krasloten en kaarten zijn prima opties. Overweeg niet uitsluitend de grote loterijen met prijzen van €22.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben jij straks de rijke prijswinnaar in Ravenswaaij?!


Online loten kopen

Verlotingen bestaan al lang. De plek waar we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Het verschuift naar internet. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Moeiteloos deelnemen met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het gewonnen bedrag wordt via internet overgeboekt.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De kansspelen in de vergelijker zijn erkend door de Nederlandse overheid. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is super. Maar, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In en rondom Buren kun jij loten kopen bij o.a. Prima, Ako, Bruna of pompstations. Je ontvangt dan een fysiek lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot de trekkingsdag. Dit heeft iets magisch: je bezit een papiertje wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Nu een staatslot kopen in Ravenswaaij? Doorzoek in het plaatje hieronder een verkooppunt in de buurt. Zoek ook naar loterij Kelpen-Oler.

loterijen-ravenswaaij

postcodeloterij logo

Postcode loterij Ravenswaaij

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn te gek. Zo win je bijvoorbeeld de miljoenenjacht, postcodekanjer, oudejaars jackpot en ijsprijs, entreekaarten, oudejaarsloterij. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele (06-nummer) is meteen het lot. De loterij steunt 50 goede doelen, spaar vriendenpunten, de autoprijs, aantrekkelijke prijzenpot in april 2020 van zeker €900000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Ravenswaaij

Dankzij een straatje, boulevard, heel lot, 1/5 staatslotmaak jij aanspraak op enorme prijzen van zelfs €8000000. Trekking 10e van de maand en tijdens oud-en-nieuw. Het grootste prijzenpakket en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: cultuur steunen en iedere maand kans op €1.000.000. Check introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, elektronica winnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Voordelige loten en leuke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere week duizenden winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Met je persoonlijke €2 lot speel jij eigen getallen voor prijzen variërend van 10 miljoen euro tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; maken ze dat complex? Wanneer je af en toe eens een lot aanschaft heb je geen verplichting tot de nieuwe loterijtrekking in Ravenswaaij. Liever een abonnement bij een loterij? Er zal met behulp van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) geld voor de loten overgeschreven. Een loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of met behulp van je opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Let op: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd jouw eenmalig lot bestellen. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat je nooit een trekking mist. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten kan ook via jouw online account middels het opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meespelen met de populairste loterijen? Grootste prijzenpakket, extra winkans en een gift aan goede doelen!