Loterij Renkum Hoofdprijzen tot €50 miljoen?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: In één klap schatrijk worden! Via een loterij als de Lotto en Raffld kan ook jij een mooi bedrag winnen. Ben jij op zoek naar een loterij in Renkum? Wil je een gokje wagen met de hoogste winkans? Of wil je achterhalen waar je in Renkum een lot bestellen kunt? Op deze website tref je een overzicht met alle populaire win spellen. Het vergelijken door te kijken naar lotprijs, jackpot, aantal trekkingen, het goede doel. Je kunt de loten online bestellen, maar de echte beleving vind je bij bijvoorbeeld de Ako, Primera, Bruna en supermarkt. Ontdek razendsnel de lokale en landelijke loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Populaire loterijen in Renkum?

In de omgeving van Renkum kun je meedoen met een breed scala aan kansspelen. Door het jaar zijn er allerlei lokale spelen. Denk hierbij aan een grote verloting van de actieve voetbalclub of van lokale ondernemers. Natuurlijk heb je de optie mee te spelen met bekende loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij of ook de Bankgiroloterij. Wat is voor mij een geschikte verloting? Daarvoor analyseer je de kans om te winnen, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal uitreikingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Neem nou European Climate Foundation en Skanfonds. In de tabel hieronder bekijk jij een lijst met erkende loterijen in Renkum met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Vriendenloterij, Lotto en de EuroJackpot kennen we natuurlijk allemaal. Toch, we onderscheiden ook leuke lokale loterijen in Renkum. Dit kan zijn een verloting van een de actieve muziekvereniging maar ook de dorpsvereniging. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt zo een prijs te pakken. Je wint hier niet alleen geldbedragen, plus fysieke prijzen als smartphones. Maar je helpt ook: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij ondersteun je lokale initiatieven. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Bergschenhoek.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 vinden er veel trekkingen plaats. Denk aan meespelen met de wekelijkse Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee via een lot van staatsloterij. En wat te denken van de uitslag van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars in Renkum zijn er meer dan je denkt. Wil jij een gokje wagen? Check hierna waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Renkum

Uniek aan de lotto is: er is altijd een kans op een enorm bedrag. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Renkum. In de streek Gelderland is al eens de jackpot van €450000 geclaimed! Een miljoen kan voor elke deelnemer vallen! Geluk is een belangrijke factor. Maar, je kunt jouw winkans vergroten: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, speel mee met meerdere loten (een straatje, of boulevardje), doe mee met een loterijpool, of selecteer een klein kansspel met standaard prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kies niet enkel voor de internationale loterijen met jackpots van €14.500.000,00. Misschien noem jij jezelf straks de fortuinlijke prijswinnaar in Renkum?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De manier waarop we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft diverse voordelen:

  • Probleemloos meedoen met veel loterijen in binnenland en buitenland.
  • De jackpot wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Online inzicht in gekochte loten.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De gokbedrijven in het overzicht hebben allen een vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is ideaal. Echter, loten kopen in de winkel is voor velen het aantrekkelijkst. In en rondom Renkum koop je jouw loten bijvoorbeeld bij Ako, Primera, Bruna maar steeds vaker ook bij de sigarenwinkel . Je ontvangt dan een fysiek lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot het moment van trekking. Het biedt nog meer beleving: je hebt iets bij je dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Vandaag nog een staatslot kopen in Renkum? Zoek in de plattegrond hieronder een verkooppunt bij jou in de buurt. Ook interessant: loterij Kimswerd.

loterijen-renkum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Renkum

De prijzen van de postcode loterij zijn immens. Win de grote straatprijs, postcodekanjer, miljoenenjacht en cadeaubonnen, ijsprijs, entreekaarten. Je postcode bepaalt je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het mobiele nummer is je lotnummer. De loterij steunt 50 goede doelen, spaar vriendenpunten, een auto winnen, fikse prijzenpot april 2020 tot wel €400000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Renkum

Via een half lot, boulevard, straatje, heel lotpak jij misschien wel serieuze droomprijzen van maar liefst €10000000. Uitslag elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste prijzen en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: bijdragen aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Pak direct introductie-aanbiedingen zoals entreekaartjes, cadeaubonnen, gratis loten of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en aantrekkelijke aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Wekelijks heel erg veel winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij met elke week een nieuwe rond. Loten kosten maar €2,00 selecteer je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs die beginnen bij €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; is dat lastig? Indien je sporadisch een lot bestelt heb je geen verplichting tot de nieuwe loterijtrekking in Renkum. Heb je een abonnement afgesloten? In dat geval wordt er via automatische incasso elke maand (of week) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Je loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of met behulp van een opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Onthoud wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Ga dan het eenmalig lot inslaan. Het grote pluspunt van automatisch meespelen is dat jij altijd meespeelt. Jouw abonnement opzeggen kan ook via jouw online account door gebruik te maken van opzegformulier of door een mail te sturen.

Wil je meespelen met de leukste loterijen? Hoogste prijzenpot, uitstekende winkans en een gift aan goede doelen!