Loterij Roermond Prijzen winnen tot wel €55 miljoen?

Fantaseer jij er wel eens over? Een flink bedrag op je bankrekening. Door mee te spelen aan een loterij als de Vriendenloterij en krasloten is het mogelijk. Nieuwsgierig naar de loterijen in Roermond? Alleen op zoek naar het spel met de vetste jackpot? Of wil jij weten waar men in Roermond een lot kan bestellen? Hier achterhaal je een overzicht met alle hedendaagse win spellen. Het vergelijken door middel van goede doel dat wordt ondersteund, hoeveelheid trekkingen, hoofdprijs, prijs van een lot. Je kunt de loten online bestellen, maar het kan natuurlijk ook bij de plaatselijke Bruna, Primera, Ako of gewoon de supermarkt. Bekijk moeiteloos de betrouwbare loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Populaire loterijen in Roermond?

In de omgeving van Roermond vinden we een ruim aanbod kansspelen. Ook op lokaal niveau. Denk hierbij aan een loterij van de gemeentelijke sportclub of van de lokale middenstand. Natuurlijk kun je ook deelnemen aan nationale loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en Lucky Day. Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dit te bepalen analyseer je de winkans, hoogte van de prijzen, en het aantal uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je kunt enorme geldbedragen winnen, maar je draagt ook bij aan iets moois. Denk aan Longfonds en The Elders. In de lijst hieronder tref jij een vergelijking van betrouwbare loterijen in Roermond met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals bijv. Lotto, Vriendenloterij of krasloten klinken bekend in de oren. Toch, je kunt hier ook een gokje wagen in een populaire lokale loterijen in Roermond. Bijvoorbeeld een actie van de plaatselijke voetbalvereniging en de lokale middenstand. De lot-kosten liggen vaak lager, en je hebt zo een prijs te pakken. Je wint hier niet alleen geldbedragen, maar bijvoorbeeld ook iPhone’s. Maar je helpt ook: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij steun je een vereniging in jouw omgeving. Je treft hier ook uitgebreide info over loten kopen in Blokzijl.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Wat te denken van een gokje wagen in de wekelijkse Lotto en Eurojackpot. Of doe 10 augustus 2019 mee met de staatsloterij. Onderschat ook niet de prijzen van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Roermond zijn er meer dan je denkt. Wil jij een gokje wagen? Detecteer hierna waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Roermond

De grap van een gokje wagen is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Roermond. Rondom Limburg zijn al jackpots van €800000 voorbij gekomen! Een straatprijs kan zomaar bij jou vallen! Geluk is een belangrijke factor. Alleen, je kunt jouw winkans vergroten: Selecteer een spel met een hoge winkans, speel mee met meerdere loten (een straatje, of boulevardje), zet een loterijpool op, of kies voor kleinere verlotingen met mindere uitkeringen. Een kraskaart of kraslot bijvoorbeeld. Kies niet enkel voor de landelijke loterijen waar je meedingt om bedragen van €18.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en noem jij jezelf straks de unieke prijswinnaar in Roermond?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De lokatie waar wij loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen biedt heel veel positieve aspecten:

  • Laagdrempelig meedraaien met alle (inter)nationale loterijen.
  • Het gewonnen bedrag wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De aanbieders in de vergelijker zijn goedgekeurd door de regering. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is fantastisch. Toch, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In de gemeente Roermond kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Bruna, Primera of Albert Heijn. Ze geven dan echt een ouderwets lot. Deze bewaar je goed tot het moment van trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je hebt iets bij je waarmee je wellicht schatrijk wordt. Snel zo’n staatslot kopen in Roermond? Vind in de plattegrond hieronder een plaatselijke verkoper. Lees nu verder over loterij Koudekerk aan den Rijn.

loterijen-roermond

postcodeloterij logo

Postcode loterij Roermond

De postcode loterij prijzen zijn onmetelijk. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, oudejaars jackpot, miljoenenjacht en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw mobiele nummer vormt jouw lotnr. Steun een club of vereniging naar keuze, meer kans met vriendenpunten, auto’s winnen, een enorme prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €200000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Roermond

Door aanschaf van straatje, 1/5 staatslot, boulevard, half lotmaak jij aanspraak op enorme prijzen van zelfs €13000000. Elke 10e van de maand en niet te vergeten de oudejaarstrekking. De hoogste geldbedragen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij houdt in: een steentje bijdragen aan cultuur en elke maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, cadeaubonnen, elektronica winnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen + andere prijzen met de lotto-jackpot. Een lage lotprijs en altijd aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere maand 10.000den geluksvogels en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Meest lucratieve loterij in EU, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Met een lot van €2,00 pak je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs variërend van 10 miljoen euro oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; gaat dat nog moeizaam? Als je een los lot koopt krijg je niet automatische een lot in de opvolgende loterijtrekking in Roermond. Prefereer jij een loterij-abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso maandelijks (of wekelijks) een bedrag van je rekening afgeschreven. Je loterij contract kan je telefonisch opzeggen of aan de hand van de opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Vergeet niet: er is in de regel een opzegtermijn. Liever nergens aan vast zitten? Dan kan jij bijvoorbeeld het eenmalig lot aanschaffen. Het gemak van automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Jouw abonnement stopzetten is ook online mogelijk aan de hand van het opzegformulier of via email.

Deelnemen aan de spannendste loterijen? Hoogste prijzenpot, uitstekende winkans en goede doelen steunen!