Loterij Rossum Hoofdprijzen tot €25.000.000?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een groot geldbedrag winnen! Dankzij deelname aan een loterij als de Postcode loterij of het Miljoenenspel kan ook jij een mooi bedrag winnen. Ben jij op zoek naar een loterij in Rossum? Meedoen met een gokje wagen met met de hoogste prijs? Of nieuwsgierig waar jij in Rossum een lot kopen kan? Hieronder check je een vergelijking met alle hedendaagse spellen. Vergelijken doe jij middels prijs van een lot, kans om te winnen, hoofdprijs, goede doel dat wordt ondersteund. Je kunt de loten online bestellen, maar natuurlijk ook bij de lokale Primera, Bruna, Ako of gewoon de supermarkt. Bekijk vandaag nog de erkende loterijen, en waag eens een gokje!

Lopende loterijen in Rossum?

In de omgeving van Rossum zijn er een ruim aanbod kansspelen. Denk aan lokale evenementen. Bijvoorbeeld een grote verloting van de actieve muziekvereniging of van lokale ondernemers. Natuurlijk kun je ook deelnemen aan betrouwbare grote loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij en tevens het Miljoenenspel. Welke verloting past bij jou? Hiervoor analyseer je de winkans, de hoofdprijs, en aantal trekkingen per jaar. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Bijvoorbeeld European Climate Foundation of Museumstoomtram Hoorn-Medemblik. In de tabel hieronder tref je een overzicht met loterijen in Rossum met een hoge winkans!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij of Raffld zijn erg bekend. Toch, we zien ook lucratieve lokale loterijen in Rossum. Denk dan aan een actie van de regionale voetbalclub of lokale winkeliers. De lot-kosten liggen vaak lager, en je hebt zo een prijs te pakken. Men maakt kans op een jackpot maar bijvoorbeeld ook een overnachting. Maar je helpt ook: door een lot te kopen draag jij je steentje bij in jouw regio. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Boijl.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 vinden er veel trekkingen plaats. Wat te denken van meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of Lotto. Of speel 10 augustus 2019 mee met de maandelijkse staatsloterij mee. Vergeet ook niet de jackpot van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Rossum zijn er meer dan je denkt. Wil jij een gokje wagen? Detecteer via loterijprijzen.nl waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Rossum

De grap van de lotto is: iedereen kan uit het niets rijk worden. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in Rossum. In de provincie Gelderland zijn al jackpots van €675000 gevallen! De jackpot kan zomaar bij jou vallen! Een verloting is een kansspel. Let op, je hebt wel een kleine invloed: Check altijd vooraf de winkans, bestel altijd meerdere loten (een straat, of boulevard), zet een loterijpool op, of speel een klein gokspel met kleinere prijzen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kies niet enkel voor de populaire loterijen met prijzen van €22.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en ben je de nieuwe prijswinnaar in Rossum?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier waarop we loten kopen verandert wel. Steeds meer mensen bestellen op internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Moeiteloos meedraaien met verlotingen in zowel Nederland als Europa.
  • De jackpot wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • In je profiel vind je alle huidige loten.

De organisaties in het overzicht zijn erkend door de Nederlandse overheid. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen biedt vele voordelen. Maar, loten kopen in een winkel heeft wel de meeste charme. In de buurt van Maasdriel kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Ako, Bruna, Primera maar steeds vaker ook bij de benzinepompen. Je ontvangt dan een fysiek lot. Bewaar hem op een beveiligde plaats tot aan de trekking. Dit geeft een fijn gevoel: je bezit een lot wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Direct jouw staatslot kopen in Rossum? Check in de onderstaande figuur een plaatselijke verkoper. Ook interessant: loterij Krimpen aan den IJssel.

loterijen-rossum

postcodeloterij logo

Postcode loterij Rossum

De bedragen van de postcode loterij zijn gigantisch. Maak kans op de oudejaars jackpot, straatprijs, postcodekanjer en ijsprijs, entreekaarten, oudejaarsloterij. Je adres is je lotnummer.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer is je lotnummer. Je bepaalt zelf het goede doel, extra kans met vriendenpunten, een auto winnen, hoge prijzenpot in augustus 2019 oplopend tot €1000000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Rossum

Door aanschaf van heel lot, straatje, 1/5 staatslot, boulevardding je mee om enorme hoofdprijzen. Bijvoorbeeld €9000000. Elke 10e van de maand en natuurlijk op nieuwjaarsdag. De hoogste prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, elektronica winnen en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere week opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Voordelige loten en unieke aanbiedingen in het geval van automatisch spelen. Iedere week duizenden winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De populairste EU loterij, elke vrijdag is er een trekking. Voor niet meer dan 2 euro speel je persoonlijke getallen voor de jackpot variërend van 10 miljoen euro oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; is dat complex? Zodra jij sporadisch een lot bestelt ben je niet gebonden aan de recente loterijtrekking in Rossum. Heb je een abonnement afgesloten? Er zal met behulp van automatische incasso elke maand (of week) geld voor de loten overgeschreven. Het loterij contract kan je telefonisch opzeggen hoewel het ook kan met zo’n opzegbrief. Vraag gerust om een voorbeeldbrief. Let op: aanbieders werken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd je eenmalig lot inslaan. Een belangrijk voordeeltje van automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Jouw abonnement pauzeren of stopzetten is ook online mogelijk door gebruik te maken van opzegformulier of door een mail te sturen.

Deelnemen aan de populairste loterijen? De absolute jackpot, extra winkans en goede doelen!