Loterij Rotterdam Jackpots oplopend tot €45 miljoen?

Wie droomt er niet van? Een flink bedrag op je bankrekening. Door mee te spelen aan een loterij als de Bankgiroloterij en ook krasloten is het voor iedereen weggelegd. Ben jij op zoek naar een loterij in Rotterdam? Wil je een geluksspel met de vetste jackpot? Of wil je achterhalen waar je in Rotterdam een lot kan bestellen? Op deze pagina vind je een overzicht met alle populaire geluksspelletjes. Het vergelijken op zaken als lotprijs, het goede doel, winkans, aantal trekkingen. Het snelste kun je online loten kopen, maar het kan natuurlijk ook bij o.a. de Ako, Bruna, Primera en tabakszaak. Bekijk simpel & snel alle loterijen, en waag eens een gokje!

Meespelen met een loterij in Rotterdam?

In en rondom Rotterdam zijn er verschillende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Je kunt dan denken aan een verloting van de lokale sportvereniging of van de dorpsvereniging. Natuurlijk kan je ook meespelen met betrouwbare grote loterijen. Denk aan Postcode loterij, Staatsloterij of de EuroJackpot. Wat is voor mij een geschikte verloting? Hierbij doorzoek je jouw winkans, de jackpot, en de hoeveelheid uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: hierbij maak je kans op hoge geldprijzen, en je doneert iets aan maatschappelijke projecten. Bijvoorbeeld De Natuur- en Milieufederaties of Villa Pardoes. In de bijgaande tabel check je een analyse van de meest populaire loterijen in Rotterdam met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als o.a. Lotto, Vriendenloterij of Raffld kent bijna iedereen wel. Maar, je treft daar ook populaire lokale loterijen in Rotterdam. Denk dan aan een verloting georganiseerd door de actieve sportvereniging en de dorpsvereniging. De loten zijn vaak goedkoop, en de kans op een prijs is groot. Je kunt vaak geld winnen maar bijvoorbeeld ook voetbaltickets. Een fijn gevolg: door deel te nemen aan een lokale loterij draag jij je steentje bij in jouw regio. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Boornbergum.


Trekking mei 2024

Ook in mei 2024 staan er een groot aantal trekkingen op stapel. Denk aan meespelen met de wekelijkse Eurojackpot of de Lotto. Of doe 10 mei 2024 mee via een lot van staatsloterij. Probeer het ook eens met de uitslag van de nationale postcode loterij in mei 2024. Prijswinnaars uit de buurt van Rotterdam komen regelmatig voor. Ben jij ook zo’n geluksvogel? Detecteer op onze website waar je een lot kunt kopen.

Prijswinnaars uit Rotterdam

Het fraaie van een loterij is: iedereen kan winnen. Zo zijn er wekelijks wel loterijwinnaars in Rotterdam. Rondom Zuid-Holland zijn meerdere jackpots van €1000000 voorbij gekomen! Een enorm geldbedrag is voor iedereen weggelegd! Je moet met name veel geluk hebben. Goed om te weten, het is niet uitsluitend geluk: Beperk je tot kansspelen met hoge winkansen, sla meerdere loten in (een straat, of boulevard), zet een loterijpool op, of ga gokken met minder winsten. Bijv. een kraskaart of kraslot. Sta je dus niet blind op de grote loterijen met geldprijzen van €10.000.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en noem jij jezelf straks de trotse prijswinnaar in Rotterdam?!


Online loten kopen

Er wordt al jaren gegokt. De lokatie waar wij loten kopen wordt wel moderner. Er vindt een transitie naar internet plaats. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Eenvoudig meedingen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • Het prijzengeld wordt direct overgeboekt.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De aanbieders in de vergelijker zijn erkend door de Nederlandse overheid. Je kunt dus veilig meespelen.

Loten kopen in een sigarenwinkel
Online loten bestellen is fantastisch. Aan de andere kant, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In en rondom Rotterdam kun jij loten kopen bij o.a. Ako, Bruna, Primera of Esso. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze bewaar je goed totdat je de uitslag kunt bekijken. Dit heeft iets magisch: je bezit een papiertje wat mogelijk 1 miljoen euro of meer waard is. Meteen je staatslot kopen in Rotterdam? Vind in de plattegrond hieronder een lokaal verkooppunt. Vind alles uit over loterij Kropswolde.

loterijen-rotterdam

postcodeloterij logo

Postcode loterij Rotterdam

De postcode loterij prijzen zijn gigantisch. Zo profiteer je van de postcodekanjer, straatprijs, oudejaars jackpot en entreekaarten, ijsprijs, oudejaarsloterij. Je lotnummer wordt bepaald door je adres.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele nummer is je lotnummer. Elke maand goede doelen steunen, nog meer prijs met vriendenpunten, autojackpot, hoge prijzenpot in mei 2024 van zeker €100000 in het vriendeloterij spel.

staatsloterij logo

Staatsloterij Rotterdam

Via een boulevard, straatje, 1/5 staatslot, half lotheb jij extra kans op enorme prijzen tot wel €12000000. Op de 10e van de maand kans en rondom de jaarwisseling. De grootste prijzenpot en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is eigenlijk: bijdragen aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Ze bieden altijd introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, cadeaubonnen, gratis loten of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen met de lotto-jackpot. Slechts twee euro per lot en scherpe aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Maandelijks 100.000den winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

De grootste Europese loterij met wekelijkse trekkingen. Voor slechts €2 per lot speel je 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs van minimaal €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

De loterij opzeggen; wordt dat complex? In de situatie wanneer jij af en toe eens een lot aanschaft ben je niet gebonden aan de opvolgende loterijtrekking in Rotterdam. Kies je voor een abonnement? In dat geval wordt er via automatische incasso op een vast moment per maand kosten voor de loten afgeschreven. Zo’n loterij contract kun je opzeggen middels de klantenservice of via een opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Bedenk wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd het eenmalig lot aanschaffen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Het beëindigen van een abonnement is ook online mogelijk door gebruik te maken van opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Aanmelden voor de spannendste loterijen? De absolute jackpot, grootste winkans en goede doelen steunen!