Loterij Ruigahuizen Loterijen met prijzen tot €75 miljoen euro?

Wie droomt er niet van? Uit het niets miljonair worden! Via een loterij als de Postcode loterij of Lucky Day kan dit zomaar. Meer weten over de loterij in Ruigahuizen? Meedoen met het spel met de hoogste winkans? Of nieuwsgierig waar jij in Ruigahuizen loten kunt kopen? Op deze pagina vind je een tabel met alle populaire loterijen. Vergelijkingen kun je maken via hoeveelheid trekkingen, kans om te winnen, prijs van een lot, goede doel dat wordt ondersteund. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar dit kan niet op tegen een fysiek lot dat je koopt bij o.a. de Bruna, Ako, Primera of gewoon de Shell. Ontdek binnen een paar minuten de meest populaire loterijen, en zie wat geluk voor jou in petto heeft.

Alle loterijen in Ruigahuizen?

In de regio Ruigahuizen vinden we een ruim aanbod kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Je kunt dan denken aan een grote verloting van de actieve muziekvereniging of van zelfstandige ondernemers. Uiteraard kan je ook meespelen met landelijke loterijen zoals Postcode loterij, Staatsloterij of krasloten. Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dat te achterhalen bekijk je de winkans, jackpot en prijzen, en de hoeveelheid uitreikingen. Overweeg ook de Goede Doelen Loterij: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Neem nou De Natuur- en Milieufederaties of Museum Plus Bus. In de tabel hieronder bekijk jij een lijst met erkende loterijen in Ruigahuizen met een maximale geldprijs!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen zoals o.a. Lotto, Vriendenloterij en krasloten zijn erg bekend. Toch, je kunt ook deelnemen aan leuke lokale loterijen in Ruigahuizen. Dit kan zijn een evenement van de regionale voetbalclub plus de lokale middenstand. Vaak zijn de loten voordelig, en de winkans is enorm. De prijzenpot bestaat uit geld, maar bijvoorbeeld ook concertkaartjes. Een fijn gevolg: door jouw deelname aan zo’n lokale loterij worden plaatselijke initiatieven financieel gesteund. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Borne.


Trekking augustus 2019

Ook in augustus 2019 zijn er weer veel trekkingen. Om een voorbeeld te noemen: jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of Lotto. Of doe 10 augustus 2019 mee met de trekking van de staatsloterij. En vergeet niet de uitslag van de nationale postcode loterij in augustus 2019. Prijswinnaars woonachtig in Ruigahuizen zijn voldoende te vinden. Ook ervaren hoe het is om miljonair te zijn? Achterhaal hierna waar je loten kunt kopen.

Prijswinnaars uit Ruigahuizen

Het mooie aan een loterij is: iedereen heeft dezelfde winkans. Er wonen ook meerdere loterijwinnaars in Ruigahuizen. In de streek Friesland is al eens de jackpot van €600000 gesignaleerd! De straatprijs kan iedereen winnen! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Maar, een klein deel heb je zelf in de hand: Kies voor loterij met een hoge winkans, koop meerdere loten (straat of boulevard), start een loterijpool met vrienden, of selecteer een klein kansspel met mindere uitkeringen. Bijv. een kraskaart of kraslot. Kies niet enkel voor de populaire loterijen met jackpots van €13.500.000,00. Misschien staat het geluk aan jouw zijde en noem jij jezelf straks de unieke prijswinnaar in Ruigahuizen?!


Online loten kopen

Loterijen zijn van alle tijden. De manier waarop we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Probleemloos meedingen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De jackpot hoef je niet op te halen, het wordt overgeboekt.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De aanbieders op deze website zijn erkend door de Nederlandse overheid. Meedoen is dus 100% veilig.

Loten kopen in de winkel
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Alleen, loten kopen in de winkel blijft onevenaarbaar. In de buurt van De Friese Meren kan jij loten kopen bij bijv. Ako, Bruna, Primera of Jumbo. Je krijgt dan een papieren lot. Deze bewaar je goed tot na de prijsuitreiking. Het biedt nog meer beleving: er zit iets in je broekzak wat jouw leven mogelijk flink kan veranderen. Meteen een staatslot kopen in Ruigahuizen? Bekijk in de maps hierna een verkooppunt bij jou in de buurt. Mensen zochten ook naar: loterij Kwadijk.

loterijen-ruigahuizen

postcodeloterij logo

Postcode loterij Ruigahuizen

De bedragen van de postcode loterij zijn immens. Zo profiteer je van de miljoenenjacht, straatprijs, oudejaars jackpot en ijsprijs, entreekaarten, oudejaarsloterij. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw tel. nummer is jouw lot. Elke maand goede doelen steunen, meer kans met vriendenpunten, auto’s winnen, een enorme prijzenpot in augustus 2019 van zeker €600000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Ruigahuizen

Via een boulevard, half lot, heel lot, 1/5 staatslotding je mee om forse droomprijzen van maar liefst €14000000. Uitslag elke 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. De hoogste prijzen en beste winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: projecten steunen gericht op cultureel erfgoed en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals cadeaubonnen, elektronica winnen, entreekaartjes of andere winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en scherpe aanbiedingen bij automatische deelname. Maandelijks 100.000den winnaars en extra prijzen in de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met elke week een nieuwe rond. Met een lot van €2,00 selecteer jij zeven getallen voor geldprijzen vanaf €10.000.000 tot wel €90.000.000. Geef het een kans!

Loterij abonnement opzeggen

Een loterij opzeggen; is dat lastig? Als je gewoon een keer een lot koopt zit je niet direct vast aan een volgende loterijtrekking in Ruigahuizen. Kies je voor een abonnement? Er zal met behulp van automatische incasso op vaste periodes per jaar kosten voor loterij deelname afgeschreven. Een loterij contract kan je telefonisch opzeggen of met behulp van zo’n opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Onthoud wel: er geldt vaak een opzegtermijn. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kan jij bijvoorbeeld zo’n eenmalig lot aanschaffen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat jij elke week/maand kans maakt. Het annuleren van zo’n abonnement kan ook via jouw online account via het opzegformulier of d.m.v. een mail.

Aanmelden voor de populairste loterijen? Hoogste prijzenpot, grootste winkans en goede doelen helpen!