Loterij s Gravenmoer Prijzen winnen tot wel €30.000.000?

Wie wil dat nu niet? Schathemeltjerijk worden! Dankzij een loterij als de Postcode loterij en ook Raffld kan iedereen rijk worden. Meer weten over de loterij in s Gravenmoer? Wil je de loterij met de meest hoge jackpot? Of zoek je sites en winkels waar jij in s Gravenmoer een lot kunt bemachtigen? Op onze website ontdek je een vergelijking met alle hedendaagse verlotingen. Vergelijken doe jij via goede doel dat wordt ondersteund, hoofdprijs, hoeveelheid trekkingen, prijs van een lot. Je kunt de loten online bestellen, maar voor het echte “loterij gevoel” ga je naar de plaatselijke Ako, Primera, Bruna en benzinepompen. Ontdek gelijk de gangbare loterijen, en wie weet wordt jij wel miljonair!

Alle loterijen in s Gravenmoer?

In de regio s Gravenmoer kun je deelnemen aan een breed scala aan kansspelen. Er zijn lokale initiatieven. Denk aan een speciale verloting van de actieve voetbalclub of van de dorpsvereniging. Vanzelfsprekend kun je ook deelnemen aan landelijke loterijen als Postcode loterij, Staatsloterij en tevens het Miljoenenspel. Wat is voor mij een geschikte verloting? Hiervoor bekijk je de winkansen, hoogte van de prijzen, en het aantal trekkingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: je maakt elke maand kans op mooie prijzen, maar jouw inleg gaat ook deels naar goede doelen. Voorbeelden zijn Mama Cash of Zuiderzeemuseum. In het schema ontdek jij een vergelijking van betrouwbare loterijen in s Gravenmoer met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Plaatselijke loterijen

Kansspelen als Vriendenloterij, Lotto en krasloten zijn je vast niet onbekend. Evengoed, je kunt hier ook een gokje wagen in een lucratieve lokale loterijen in s Gravenmoer. Denk aan een verloting georganiseerd door de lokale voetbalclub en de dorpsvereniging. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt een grote kans op een prijs. Vaak maak je kans op geldbedragen, en leuke extra’s als smartphones. Een fijn gevolg: door een lot te kopen help je lokale stichtingen / verenigingen. Andere regio? Bekijk nu direct alles over loten kopen in Bosschenhoofd.


Trekking september 2023

Ook in september 2023 vinden er veel trekkingen plaats. Waar moet ik dan aan denken? Nou, jouw geluk beproeven bij de Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 september 2023 met de nieuwe ronde van de staatsloterij mee. En vergeet niet de jackpot van de nationale postcode loterij in september 2023. Prijswinnaars in en rondom s Gravenmoer zijn voldoende te vinden. Wil jij een gokje wagen? Bekijk hieronder waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit s Gravenmoer

Het leuke aan een loterij is: iedereen kan winnen. Er zijn ook genoeg loterijwinnaars in s Gravenmoer. Rondom Noord-Brabant zijn diverse jackpots van €425000 voorbij gekomen! Een kanjer kan zomaar bij jou vallen! Je moet met name veel geluk hebben. Maar, je hebt wel een kleine invloed: Kies voor loterij met een hoge winkans, koop meerdere loten (straat of boulevard), doe mee met een loterijpool, of speel een klein gokspel met lagere prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Beperk je dus niet tot de populaire loterijen waar je meedingt om bedragen van €3.500.000,00. Wellicht wordt jij wel de gelukkige prijswinnaar in s Gravenmoer?!


Online loten kopen

Een loterij is niets nieuws. De manier waarop we loten kopen is niet meer hetzelfde als vroeger. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen kent een aantal pluspunten:

  • Probleemloos deelnemen met alle (inter)nationale loterijen.
  • De eventuele prijzen wordt via internet overgeboekt.
  • In je account zie je wat je uitgeeft.
  • Je lotnummers staan in je account.

De aanbieders op deze pagina beschikken over een NL vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in een tabakszaak
Online loten bestellen is super. Aan de andere kant, loten kopen in een winkel blijft in trek. In de buurt van Dongen kan je loten kopen bij bijvoorbeeld Bruna, Primera, Ako en Albert Heijn. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze houd je bij je totdat je de uitslag kunt bekijken. Het biedt nog meer beleving: je bezit een papiertje dat misschien wel heel veel geld waard wordt. Vandaag nog een staatslot kopen in s Gravenmoer? Check in de plattegrond hieronder een lokaal verkooppunt. Wellicht spreekt dit je ook aan: loterij Lage Zwaluwe.

loterijen-s-gravenmoer

postcodeloterij logo

Postcode loterij s Gravenmoer

De postcode loterij prijzen zijn gigantisch. Speel mee met de oudejaars jackpot, straatprijs, miljoenenjacht en entreekaarten, cadeaubonnen, ijsprijs. Je lot bestaat uit je postcode.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Jouw 06-nummer is jouw lot. Je bepaalt zelf het goede doel, nog meer prijs met vriendenpunten, de auto-hoofdprijs, hoge prijzenpot in september 2023 tot maar liefst €200000 via de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij s Gravenmoer

Dankzij een 1/5 staatslot, heel lot, boulevard, half lotwin jij misschien wel interessante droomprijzen oplopend tot €17000000. De 10e van de maand en rondom de jaarwisseling. Het grootste prijzenpakket en meest interessante winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij in het kort: een steentje bijdragen aan cultuur en iedere maand kans op €1.000.000. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als entreekaartjes, elektronica winnen, gratis loten en speciale winacties.

lotto logo

Lotto

Iedere 7 dagen opnieuw kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en leuke aanbiedingen als je automatisch meespeelt. Iedere week duizenden winnaars die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel, elke vrijdag zijn er nieuwe winnaars. Voor slechts €2 per lot pak jij 7 geluksgetallen voor de hoofdprijs van minimaal €10 miljoen oplopend tot €90.000.000. Dat moet je proberen!

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; werkt dat ingewikkeld? In de situatie wanneer jij een enkele keer je geluk wil beproeven ben je niet gebonden aan de opvolgende loterijtrekking in s Gravenmoer. Liever een abonnement bij een loterij? Er zal met behulp van automatische incasso maandelijks (of wekelijks) kosten voor loterij deelname afgeschreven. Zo’n loterij contract opzeggen gaat eenvoudig via de klantenservice of met behulp van je opzegbrief. Er zijn voorbeeldbrieven op te vragen. Vergeet niet: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd het eenmalig lot aanschaffen. Waarom veel mensen kiezen voor automatisch meespelen is dat je nooit een prijs misloopt. Het beëindigen van een abonnement kan in veel gevallen tevens online met een opzegformulier of het verzenden van een e-mail.

Meespelen met de leukste loterijen? Grootste prijzenpakket, uitstekende winkans en goede doelen!