Loterij s-Gravenzande Hoofdprijzen tot €80 miljoen?

Het is de wens van vrijwel elke Nederlander: Een groot geldbedrag winnen! Door mee te spelen aan een loterij als de Vriendenloterij of bijvoorbeeld het Miljoenenspel kan iedereen rijk worden. Benieuwd naar de loterijen in s-Gravenzande? Zoek jij een gokje wagen met de meest hoge jackpot? Of nieuwsgierig waar jij in s-Gravenzande een lot kunt bemachtigen? Op deze pagina achterhaal je een overzicht met alle populaire loterijen. Je kunt ze vergelijken op zaken als kans om te winnen, goede doel dat wordt ondersteund, prijs van een lot, hoeveelheid trekkingen. Loten zijn gemakkelijk online verkrijgbaar, maar de echte beleving vind je bij de lokale Bruna, Primera, Ako of Jumbo. Ontdek razendsnel de betrouwbare loterijen, en waag eens een gokje!

Meespelen met een loterij in s-Gravenzande?

In s-Gravenzande zijn er uiteenlopende kansspelen. Juist ook op regionaal niveau. Dat kan zijn een speciale verloting van de regionale muziekvereniging of van de dorpsvereniging. Uiteraard heb je de optie mee te spelen met bekende loterijen van bijvoorbeeld Postcode loterij, Staatsloterij en de Vriendenloterij. Is een verloting uitzoeken lasting? Om dit te bepalen doorzoek je alle winkansen, de jackpot, en het aantal trekkingen. Wij adviseren zeker een Goede Doelen Loterij: je dingt zelf mee voor mooie prijzen, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Zoals Hivos en Stichting de Vrolijkheid. In de lijst hieronder ontdek je een overzicht met veelbesproken loterijen in s-Gravenzande met enorme prijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Lokale loterijen

Kansspelen zoals Lotto, Vriendenloterij of Lucky Day klinken bekend in de oren. Echter, je kunt ook deelnemen aan populaire lokale loterijen in s-Gravenzande. Denk aan een clubactie van de plaatselijke muziekvereniging of lokale ondernemers. Deze loten zijn aantrekkelijk geprijsd, en je hebt zo een prijs te pakken. Men maakt kans op een jackpot en naturaprijzen als etentjes. Mooie bijkomstigheid: door mee te doen steun je een vereniging in jouw omgeving. Op loterijprijzen.nl bekijk je ook loten kopen in Bovensmilde.


Trekking februari 2020

Ook in februari 2020 zijn er weer veel trekkingen. Wat te denken van jouw geluk beproeven bij de Eurojackpot of de Lotto. Of speel 10 februari 2020 mee met de staatsloterij. Onderschat ook niet de geldprijzen van de nationale postcode loterij in februari 2020. Prijswinnaars in en rondom s-Gravenzande zijn er wel degelijk! Wil je ook zo rijk worden? Detecteer hieronder lot-verkooppunten.

Prijswinnaars uit s-Gravenzande

De grap van de lotto is: het is voor iedereen. Je vindt ook diverse loterijwinnaars in s-Gravenzande. Rondom Zuid-Holland zijn al jackpots van €400000 geclaimed! Een kanjer is ook voor jou weggelegd! Je hebt voornamelijk geluk nodig. Goed om te weten, je hebt wel een kleine invloed: Zoek uit welke verloting de hoogste winkans heeft, bestel altijd meerdere loten (straat of boulevard), neem deel aan een loterijpool, of ga voor een kleinere loterij met beperkte uitkeringen. Denk aan kraskaarten en krasloten. Overweeg niet uitsluitend de grotere loterij-bedrijven met geldprijzen van €21.000.000,00. Misschien wordt jij wel de volgende prijswinnaar in s-Gravenzande?!


Online loten kopen

Als eeuwen zijn er kansspelen. De lokatie waar wij loten kopen wordt wel moderner. Dit gebeurt steeds meer via internet. Online loten kopen heeft een aantal voordelen:

  • Probleemloos meespelen met loterijen in binnen- en buitenland.
  • De eventuele prijzen wordt via de bank betaald.
  • Je ziet precies wat je uitgeeft aan loten.
  • Je lotnummers staan in je account.

De loterijen in de tabel beschikken over een NL vergunning. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de speciaalzaak
Online loten bestellen is erg handig. Echter, loten kopen in een winkel blijft onevenaarbaar. In de regio Westland kan jij loten kopen bij bijv. Ako, Bruna, Primera of Albert Heijn. Je ontvangt dan een fysiek lot. Deze houd je bij je tot de trekkingsdag. Dat maakt het nog mooier: je hebt iets in bezit wat jou miljonair kan maken. Vandaag nog staatsloten kopen in s-Gravenzande? Zoek in de onderstaande figuur een verkooppunt bij jou in de buurt. Lees nu verder over loterij Landgraaf.

loterijen-s-gravenzande

postcodeloterij logo

Postcode loterij s-Gravenzande

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn immens. Win de grote straatprijs, oudejaars jackpot, postcodekanjer en entreekaarten, ijsprijs, cadeaubonnen. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Het tel. nummer is meteen het lot. De loterij steunt 50 goede doelen, meer kans met vriendenpunten, een auto winnen, aantrekkelijke prijzenpot in februari 2020 tot maar liefst €800000 in de vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij s-Gravenzande

Door aanschaf van heel lot, boulevard, straatje, 1/5 staatslotmaak jij aanspraak op fikse geldbedragen. Denk aan €5000000. Op de 10e van de maand kans en tijdens oud-en-nieuw. De hoogste geldbedragen en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij is kort gezegd: cultuur steunen en iedere 4 weken miljoenen winnen. Altijd leuke introductie-aanbiedingen zoals gratis loten, entreekaartjes, elektronica winnen plus culturele winacties.

lotto logo

Lotto

Elke week kans op miljoenen in de lotto-jackpot. Voordelige loten en altijd aanbiedingen bij een doorlopend abonnement. Iedere maand 10.000den geluksvogels die hun zakken vullen bij de Lotto XL.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een Europees gecoördineerd kansspel met wekelijkse trekkingen. Voor slechts €2 per lot selecteer je 7 getallen voor een jackpot die beginnen bij €10 miljoen tot maximaal €90 miljoen. Leuk om uit te proberen.

Loterij abonnement opzeggen

Jouw loterij opzeggen; gaat dat nog complex? Als je een los lot koopt ben je niet gebonden aan de recente loterijtrekking in s-Gravenzande. Heb je een abonnement afgesloten? In dat geval wordt er via automatische incasso op vaste periodes per jaar via de bank lotengeld afgeboekt. Jouw loterij contract kun je opzeggen via de klantenservice of met behulp van je opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Bedenk wel: je hebt te maken met een opzegtermijn. Liever geen automatische incasso? Dan kun je altijd het eenmalig lot kopen. Een belangrijk pluspunt van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement opzeggen kan meestal ook online middels het opzegformulier of via email.

Meedoen met de leukste loterijen? De absolute jackpot, extra winkans en een gift aan goede doelen!