Loterij Sauwerd Loterijen met prijzen tot €65.000.000?

Wie wil dat nu niet? In één klap schatrijk worden! Dankzij deelname aan een loterij als de Bankgiroloterij en Raffld kan ook jij een mooi bedrag winnen. Nieuwsgierig naar de loterijen in Sauwerd? Wil je een geluksspel met de hoogste winkans? Of wil jij weten waar men in Sauwerd een lot bestellen kunt? Op deze website check je een lijst met alle populaire verlotingen. Vergelijkingen kun je maken op zaken als winkans, aantal trekkingen, lotprijs, het goede doel. Je kunt de loten online bestellen, maar de echte beleving vind je bij een speciaalzaak als Bruna, Primera, Ako of supermarkt. Check nu de betrouwbare loterijen, en ontdek of het geluk jou nog toelacht.

Alle loterijen in Sauwerd?

Rondom Sauwerd kun je deelnemen aan uiteenlopende kansspelen. Ook op lokaal niveau. Bijvoorbeeld een grote verloting van de regionale voetbalvereniging of van de lokale middenstand. Natuurlijk heb je de optie mee te spelen met nationale loterijen als Staatsloterij, Postcode loterij en tevens het Miljoenenspel. Wat is voor mij een geschikte verloting? Om dit te bepalen kijk je allereerst naar de winkansen, de (hoofdprijs) / jackpot en het aantal uitreikingen. Bekijk zeker de Goede Doelen Loterijen: daarbij kun je enorme prijzen pakken, maar een deel van de inleg gaat naar hulpinstanties. Voorbeelden zijn Dierenbescherming en Stichting Oogfonds Nederland. In het onderstaande overzicht ontdek jij een overzicht met de meest populaire loterijen in Sauwerd met extreme geldprijzen!

Trekkingen Beoordeling Winkans lotprijs Direct meespelen
postcodeloterij logo 12+2
Per jaar
16,6%
1 op 7
€13,25
vriendenloterij png 12+2
Per jaar
20%
1 op 5
€13,50
staatsloterij logo 12+4
Per jaar
51,2%
1 op 2
€3 & €15
lotto logo Wekelijks
Op zaterdag
17,5%
1 op 6
€2,00
eurojackpot logo Wekelijks
Op vrijdag
3,8%
1 op 26
€2,00
bankgiroloterij logo 12+3
Per jaar
32%
1 op 3
€13,50

Regionale loterijen

Kansspelen als o.a. Vriendenloterij, Lotto en krasloten kent bijna iedereen wel. Desondanks, je kunt hier ook een gokje wagen in een interessante lokale loterijen in Sauwerd. Dit kan zijn een verloting georganiseerd door de plaatselijke sportvereniging en de lokale middenstand. De lot-kosten liggen vaak lager, en de winkans is erg groot. Je kunt vaak geld winnen en naturaprijzen als boodschappen. Je voegt ook iets toe: door mee te doen draag jij je steentje bij in jouw regio. Wellicht ook beschikbaar: loten kopen in Britsum.


Trekking april 2020

Ook in april 2020 staan er volop trekkingen gepland. Overweeg eens een lot kopen bij Lotto of Eurojackpot. Of speel 10 april 2020 mee via een lot van staatsloterij. Probeer het ook eens met de jackpot van de nationale postcode loterij in april 2020. Prijswinnaars woonachtig in Sauwerd komen regelmatig voor. Wil jij een gokje wagen? Bekijk via loterijprijzen.nl waar je een lot kunt bemachtigen.

Prijswinnaars uit Sauwerd

Uniek aan een loterij is: iedereen kan winnen. Zo vind je maandelijks loterijwinnaars in Sauwerd. In deze provincie Groningen zijn meerdere jackpots van €525000 voorgevallen! Een enorm geldbedrag is ook voor jou weggelegd! Geluk is een belangrijke factor. Alleen, je kunt het geluk een handje helpen: Selecteer een spel met een hoge winkans, koop meerdere loten (een boulevardje of straat), overweeg een loterijpool, of speel een klein gokspel met standaard prijzen. Een kraslot of kraskaart kan ook. Kies niet enkel voor de grote loterijen waar je meedingt om bedragen van €14.000.000,00. Mogelijk ben jij straks de trotse prijswinnaar in Sauwerd?!


Online loten kopen

Loterijen zijn eeuwenoud. De wijze van loten kopen verandert wel. Via internet gaat dit erg eenvoudig. Online loten kopen is praktisch en veilig:

  • Moeiteloos meedoen met veel kansspelen in Nederland en Europa.
  • Het prijzengeld wordt automatisch gestort op je rekening.
  • Je hebt grip op je uitgaven.
  • Jouw lotnummers staan veilig online.

De loterijen op deze pagina zijn goedgekeurd door de regering. De procedures zijn transparant.

Loten kopen in de supermarkt
Online loten bestellen is echt een uitkomst. Echter, loten kopen in de winkel heeft wel de meeste charme. In de regio Winsum kun jij loten kopen bij o.a. Prima, Ako, Bruna maar steeds vaker ook bij de tabakswinkel. Dit papieren lot moet je meenemen. Je moet hem veilig opbergen tot de trekkingsdag. Dat maakt het nog mooier: je bezit een papiertje waarmee je wellicht schatrijk wordt. Snel jouw staatslot kopen in Sauwerd? Open in de plattegrond hieronder een verkooppunt in de buurt. Ook interessant: loterij Lauwerzijl.

loterijen-sauwerd

postcodeloterij logo

Postcode loterij Sauwerd

De hoofdprijzen van de postcode loterij zijn immens. Zo win je bijvoorbeeld de straatprijs, miljoenenjacht, oudejaars jackpot en ijsprijs, entreekaarten, oudejaarsloterij. Jouw postcode is je lot.

vriendenloterij png

Vriendenloterij

Je mobiele (06-nummer) is je lotnummer. Steun een club of vereniging naar keuze, meer kans met vriendenpunten, autojackpot, lucratieve prijzenpot april 2020 tot maar liefst €300000 als je kiest voor vriendeloterij.

staatsloterij logo

Staatsloterij Sauwerd

Dankzij een heel lot, straatje, 1/5 staatslot, boulevardding je mee om serieuze geldbedragen van wel €12000000. De 10e van de maand en in de oudejaarsloterij. Het grootste prijzenpakket en meest forse winkans.

bankgiroloterij logo

Bankgiro Loterij

Meespelen met de bankgiroloterij betekent: cultuur steunen en elke maand kans op €1.000.000. Altijd interessant introductie-aanbiedingen als cadeaubonnen, entreekaartjes, elektronica winnen of unieke winacties.

lotto logo

Lotto

Elke zaterdag kans op miljoenen bij de lotto-jackpot. Maar €2 per lot en scherpe aanbiedingen indien jij een abonnement neemt. Iedere week duizenden winnaars en extra Lotto XL prijswinnaars.

eurojackpot logo

EuroJackpot

Een speciale Europese loterij met wekelijks een trekking. Met je persoonlijke €2 lot pak jij 7 getallen voor een jackpot die beginnen bij €10 miljoen en maximaal €90 miljoen euro. Zeker de moeite waard.

Loterij abonnement opzeggen

Je loterij opzeggen; wordt dat moeizaam? In de situatie wanneer jij incidenteel een lot koopt ben je niet gebonden aan een volgende loterijtrekking in Sauwerd. Kies je voor een abonnement? Er wordt dan via automatische incasso elke maand (of week) een bedrag van je rekening afgeschreven. Het loterij contract kan je doorgaans via de klantenservice opzeggen of door het sturen van de opzegbrief. Je kunt een voorbeeldbrief downloaden. Onthoud wel: er is een opzegtermijn van toepassing. Wil je zonder verplichting spelen? Dan kan jij bijvoorbeeld een eenmalig lot bestellen. Het eenvoudige van automatisch meespelen is dat men gegarandeerd meedoet. Jouw abonnement stopzetten kan in veel gevallen tevens online via het opzegformulier of via email.

Meespelen met de Nederlandse loterijen? Grootste prijzenpakket, extra winkans en goede doelen!